ten gośc ObserwatoR razem ze swoją spółdzielnią pisze posty bzdurne na forum, wybiera mega przecenione spółki bankruty które nie prowadzą praktycznie żadnej działalności z małymi obrotami i ff, przynoszące od lat straty i nie prowadzące praktycznie żadnej core działalności, kupuje akcje na dołku a później nagania na te spółki i ubiera naiwnych. Fajnie się to obserwuje hehe, to tak zabawne że aż żałosne, ale niestety on zarabia a większość traci.
Gosc wyszukuje swietne spolki jak ostatnio VEE i to jest niby gniot? Pisze w zasadzie w dolku o spolkach wiec nie mogl kupic taniej raczej. A co do Copernicusa to mysle ze moze byc tu faktycznie grube przejecie albo skup akcji po 25zl np
Oświeć mnie proszę na czym polega świetność Vee, bo nie mogę jakoś zauważyć.
A jak już ktoś w innym wątku pisał, ta "gotówka w kasie" to pieniądze klientów funduszu. DM, któremu właśnie cofnięto koncesję na wykonywanie działalności maklerskiej. Krótko mówiąc powodzenia!
Potencjał VEE jest ogromny, hosty to przyszłość. Co do Copernicusa to polecam zapoznać się z raportami, a nie sianie fermentu, ale pewnie obudzisz się jak zwykle z ręką w nocniku jak kurs będzie dwucyfrowy.
no właśnie się zapoznałem, od ponad 4 lat non stop straty netto, zakaz prowadzenia działalności i kara finansowa od KNF na 3.5 mln zł, to jest normalnie bankrut, jest duże ryzyko wniosku samej spółki o jej likwidacji i upadłości, a co za tym idzie wycofanie z gpw i NC, ale polecam, bo taki pisze ObserwatoR i jego spółdzielnia, która pod różnymi nickami i IP zadaje mu pytania, a on dziwnym trafem szybko odpowiada, co kupić, co poleca itp...., ale jak się ktoś na to łapie jeszcze.....