Zgodnie z litera prawa raport musi być do końca maja ! Zgodnie z literatura prawa glowny akcjonariusz ma duże wątpliwości co do przychodów za dwa ostatnie kwartały 2020! Po jakiej stronie Ty jesteś? Tez publicznie zapewniałeś że raport bedzie na 100 % !!?? I co??
masz wypisane jak byk do 9 lipca Prezes ma czas aby przedstawić co skąd i dlaczego. Jeżeli nie poda wymaganych danych to pójdzie na bezrobocie. czego nie rozumiesz? Nie byes na walnym a miałbyś okazję pozadawać pytania. Nie bądź dzieckiem tyle razy już ci to pisałem dosadnie i dalej nie rozumiesz.
Jak zawsze głupoty opowiadasz! Juz dzisiaj wiemy po jakiej stronie jesteś! Adwokat prezesa. Termin publikacji na raport byl do 31 maja br. jakbyś nie wiedzial ! Raporty kwartalne są tak lakoniczne na zasadzie kopiuj wklej.... milionowe przychody bez wskazania dokładnego źródła pochodzenia... Ty naganiales na smiecia prawie 24 godzin na dobę! Jaki miałeś cel??
A co mnie cwoku obchodzi robocie albo bezrobocie prezesa? Wiadomo ze wiarygodnego raportu nie bedzie ani do 9 lipca ani pozniej. Prawdopodobnie nie odwiesza tego juz nigdy a jesli to?szybko okaze sie ze zysk z kwartalu to byla sciema i wowczas akcje będą po maks 20 gr. Ty mi cwoku za to oddasz bo pan prezes i przydupasy z akcjonariatu ktorzy teraz udaja zainteresowanych na pewno nie.
Spółka ma sie bardzo dobrze celowe zawieszenie akcjami po raporcie finasowym 5-6 zł za akcje . Wartosc akcji na okaxiciela to 2 zł . To rynkiwa min 5 zł