Ktos sledzi arkusz?
Z lewej sie ustawia konkretna ilosc i zaraz z prawej dokladnie to samo wyzej w tym samym czasie. I zbijanko w dol. Ciekawy spektakl. I tak od wieluuuu dni. Dzis na 199 szt i 30
Dnia 2021-06-29 o godz. 14:35 ~Tomek napisał(a): > Ciekawy spektakl.
Ktoś nie wierzy w balona i się redukuje, ktoś próbuje zmęczyć leszcza, ktoś inny spokojnie odbiera pod jakiś nie do ogarnięcia horyzont. Jednak widywałem ciekawsze. W perspektywie wydarzeń w nadchodzących kwartałach to jest zwykła orka na polu.
199 szt wystawione na S o 14:09:16
199 szt wystawione na K o 14:09:16
Automat na akumulacji. Tak sie nie pozbywa kwita tylko alumuluje na nizszych poziomach. I tak od wielu dni.
Czekam na final battle :) pytanie kiedy.
Ależ dla mnie to również jest akumulacja. Tylko na razie gaming, a tym bardziej VR nadal nie jest zbyt trendy. Niemniej ostatnie artykuły czy ten webinar na strefie inwestora pokazują, że coś się dziać zaczyna, a szum rynkowy narasta. W VR zaraz będzie 5+ firm na bananie - jeszcze nam dedykowany indeks założą. hehe xD
Sprawdzianem zapewne będą wyniki za Q2 z kasą (jaką?) z Oculusa, czyli lipiec. Na razie można się chyba powakacjować.
Czekam na rozwoj wydarzen. Nie watpie, ze emocji jeszcze bedzie.
Nie napisze, ze czekam na nizej bo mnie tu zjedza.
Indeksu bym sie nie spodziewal dedykowanego ale ciekawi mnie jak zrobia plynnosc przed glownym.
Teoretycznie Emisji ma nie byc. Zarzad juz sprzedac nie moze za wiele bo straci kontrole. Zostaje dogadanie sie z potencjalnym inwestorem ale na wysokim poziomie a nie za grosze na emisji albo urochomienie programu motywacyjnego. Bedzie ciekawie.
Tomek dobrze że nie napisałeś że czekasz na niżej :P Też nie wspomnę słowem ze ostawiłem kupno na dołku. Co do wyników to jest 140 komentarzy na TW DT w Oculus Store szacunkowo daje to 0,7 mln PLN gdzie przy 30 komentarzach mieliśmy zwrot kosztów. Do tego dojdą zyski z innych platform. Obstawiam, że będzie "bańka" za 2 kw.
No czekam nizej na razie 1000 szt ale nie sadze ze po tej cenie sprzedadza. Ale moze :D Na lokacie nie zarabiam wiec niech wisi!
Ktos cos o AT moze napisze? :D
Heja. Przywitam sie bo nowy na carbonie. Tzn byłem juz w 2020 ale zdradziłem na rzecz bloobera. To był błąd. Podebrałem dzisiaj po 54, wydaje się dobra cena. Jutro walne? Niech się dzieje :) pzdr 4 all
Heja! Witamy, miejmy nadzieje dlugoterminowego kolege. Krotki tez moze byc byle nie placzka bo juz ma rosnac. 54 to dobra cena ale moze byc nizej wiec moze byc jeszcze lepsza
Czuje, ze tez ogladasz kreski.
Ja z ciekawosci czasem sobie spojrze jak juz na forum jecza za bardzo bo mnie interesuje gdzie bedzie spolka w 2023 raczej niz jutro. Ale warto byc na biezaco.
Kreseczki, poziomy jak najbardziej. Bardzo obiecująco to wygląda jak na moje oko :)
Btw jestem pozytywnie zaskoczony poziomem forum. Żadnego trollowania i pseudo inteligenckich wywodów bez sensu jak na bloober.
Oby tak dalej. Pozdrawiam
Zdarzaja sie wpadajacy i trollujacy ale rzeczywiscie jest tu spokojniej niz na innych… do czasu. Spolka jest niepopularna. Jeszcze kilka wywiadow i artykulow i sie zacznie. Zobaczysz.
Kreski krototerminowe mowia o odbiciu. Ale ja sie nie emocjonuje kilkoma zlotymi. Mnie interesuja poziomy z programu motywacyjnego.
Szybki zarobek tutaj jest duzym ryzykiem bo jest slaba plynnosc wiec warto to wziac pod uwage. Poza tym trwa akumulacja i kurs szybciutko jest spychany przez sternika. A ze popytu nie ma to tak sie odbijamy od bandy do bandy. Czasem obrot jest 2 tys i standardem zbijanko na fix po 5 akcji. Ostatnio zaszaleli. Az 17 szt poszlo :D