• Śmieszna kapitalizacja Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    Dzisiaj kapitalizacja dotknęła śmiesznych 45 mln zł.

Jutro walne zgromadzenie akcjonariuszy, PAP już używa nazwy VOOLT. Zmiany strukturalne postępują i są finalizowane. Rozliczone projekty, akceleracja biznesu. Ktoś, kto dzisiaj zbudował sobie portfel na tym sypaczu może być zadowolony.

Znowu parę akcji wpadło.
  • Re: Śmieszna kapitalizacja Autor: ~Bystrzak [5.173.161.*]
    Ciekawe czy ktoś coś wie, czy zwykły cieć panikarz
  • Re: Śmieszna kapitalizacja Autor: ~Mark [31.60.114.*]
    Nie martwi Cię to co się dzieje? Tak wysyp przed walnym. Kapitalizacja może śmieszna ale kurs już nie. Spółka zdrowa z (teoretycznie) świetlaną przyszłością jednak kurs od roku w trendzie spadkowym. Czy ktoś wie coś więcej?
  • Re: Śmieszna kapitalizacja Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    Jak już napisałem w innym poście, wydaje mi się, że ktoś zwyczajnie przerzucił się na Columbusa i robił to w dziwaczny sposób. PKC na sprzedaży, wyprzedawanie, i PKC na kupnie na Columbusie chwilę później.

Według mnie ktoś kto pozbierał te akcje, a potem odbierał wszystko jak leciało zrobił bardzo dobry interes. Pozbierał kupę akcji na tak niepłynnym rynku.
    Nawet jeżeli tak było to popytu brak
  • Re: Śmieszna kapitalizacja Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    To NewConnect (z negatywnym sentymentem do całego indeksu) z bardzo niskim free float. To zawsze oznacza, że coś może mocno spadać i mocno rosnąć. Wyprzedanie na poziomie 25-35%. Ktoś sobie spokojnie zbiera akcje w takich dniach jak dzisiaj, bo nie spieszy się w trendzie, ale całe PV wróci z mocnymi wynikami za IIq.
    Zobaczymy co będzie po jutrzejszym walnym. Jeżeli to przypadek z tym spadkiem i walnym to będzie można spać spokojnie...

Czekamy na uchwały
[x]
VOOLT 0,00% 2,00 2026-05-15 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.