Pierwszy przyjdziesz beczeć jak będzie po 25zł za akcje ? Firma doszła do milionowych zysków, mało tego mówią wprost że to dopiero początek a ten dalej swoje.
Na dno śmiecia, po 10gr będzie za miesiąc, J.W, lecimy na pysk i tak dalej...
Wywołam Cię do Tablicy bliżej premiery chernobylite, wtedy pogadamy.
spółka jest MŁODA a już ma znaczący sukces w postaci GR a wy tu byście już chcieli żeby kurs przeskoczył CeDe Projekt czy jak,spokojnie 2-3 lata bedzie 40+ na stałe
Na taką głupotę to aż odpisze. Kurs 7.2 typ wchodzi i wyzywa tych co mają akcje od marzycieli i gada że sam kupi za 7zl czyli szykuje się nam tu niesamowicie mocny gracz. Liczy na max 19gr zysku na akcje. No no. Wśród wszystkich rzeczy które ostatnio tu czytałem to zdobywa 3 pierwsze miejsca. Nawet pomimo olimpijskiego poziomu konkurencji
Model zakupowy... Tak atrakcyjny masz model jak FSO Polonez. Myślenie ulicy 'kupie dziś pakiet bo jutro będzie taniej'. Taki pewny tych spadków czekaj na 5zl wchodź za całe 500+ i nie ogłaszają tego światu. Wątpię żeby wolumen nawet tutaj cię odczul
Trochę martwi jak tacy pseudo inwestorzy inwestują w spółkę i w nią nie wierzą. Dodatkowo zakładam że tysiąc zloty zainwestowali i wielcy biznesmeni. Jeśli rzeczywiście takie osoby inwestują w ta spółkę to to mnie tylko martwi. Czytam wpisy i nie mogę uwierzyć w to co czytam. Kupuje się jak spada. Jak ktoś kupował po 30 zł a teraz psioczy to jest cymbałem albo wierzysz w spółkę albo nie. Jak nie to sprzedawaj akcje i wyjazd, spółka nie potrzebuje takich "inwestorów"
Dla pocieszenia... Mam pakiet za 15 zł, za 13, za 10, za 8 za 7 i teraz szykuje kasę na pakiet za 6 i za 5. Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni. Jeszcze jakby mieli ciulate gry to ok, ale tak nie jest !
też tak uważam. w wywiadach mówią, że skończyli już zadłużać spółkę. Teraz mają czerpać zyski. Powinno to wpłynąć na kurs i na zachowania inwestorów. Miesiąc temu jeden analityk analizował tę spółkę, że jego zdaniem pójdzie do góry, ale on bał się tych wyników finansowych, które są ujemne. Jeśli rzeczywiście nie będą zadłużać spółki to powinny bć w kolejnym kwartale wyniki dodatnie, a to powinno wpłynąć znacząco na kurs. Też liczę na tę spółkę za rok / dwa będę się zastanawiał dalej co z tym robić. Również uśredniałem wchodziłem za 12 , 10, 7.20 jeżeli będzie spadak to pewnie się znowu skuszę aczkolwiek myślę, że w końcu wystrzeli i wtedy dla nas plus bo wszyscy się rzucą i jak będzie rosło to będą kupować. W moim wypadku każda zmiana niewielka to duże kwoty różnicy więc oby wypaliło:)
Raport jutro rekordowy, uwzględni sprzedaż ip ghostrunnera. Ghost next gen I cherno konsole bardzo wysoko na Amazonie US cherno 13# ps4. Roadmapa dlc cherno pokazana - pierwsze dlc na halloween łącznie będzie aż 6. Na dniach info o ultimate dlc ghost - mam być wydane do 27.10 - obstawiam że właśnie wyjdzie na 1wsza rocznicę. Zobowiązania prawie spłacone z ostatniej emisji. Kolejne premiery w drodze już w październiku. Jak dla mnie poszukiwanie dna skończone teraz w górę.
– Pierwszy kwartał br. zamykamy z rekordowym wynikiem 8,6 mln zł zysku netto i przychodami na poziomie 28 mln zł, na które składają się przychody netto ze sprzedaży w kwocie 4,9 mln zł oraz pozostałe przychody operacyjne, pochodzące ze sprzedaży IP do tytułu Ghostrunner.