• witam po 4 latach Autor: ~RR [78.11.41.*]
    wyglada na to ze ponownie warto sie pochylic nad ta spolka... aktywa netto per akcja 5 zl kurs 1,45 zł... syneergic i next bike maja uklady zatwierdzone, b24 wyczyscli sprawe facebooka :) nie bardzo rozumiem powody dla ktorych spolka mialaby byc notowana z tak duzym dyskontem? jedyne co mi przychodzi do glowy to 'lewe' wyceny spolek zaleznych? ostatnio z tego co widzialem zalozyciele starali sie odkupic reszte akcji w splce po 2 zl - nie udalo sie ale podejrzewam ze jest szansa ze beda dalej wzywali ;)
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~No [5.173.8.*]
    Dnia 2021-06-28 o godz. 14:39 ~RR napisał(a):
    > wyglada na to ze ponownie warto sie pochylic nad ta spolka... aktywa netto per akcja 5 zl kurs 1,45 zł... syneergic i next bike maja uklady zatwierdzone, b24 wyczyscli sprawe facebooka :) nie bardzo rozumiem powody dla ktorych spolka mialaby byc notowana z tak duzym dyskontem? jedyne co mi przychodzi do glowy to 'lewe' wyceny spolek zaleznych? ostatnio z tego co widzialem zalozyciele starali sie odkupic reszte akcji w splce po 2 zl - nie udalo sie ale podejrzewam ze jest szansa ze beda dalej wzywali ;)

Kolego poczytaj uchwały..
    Powiedz po objęciu akcji po 1.22zl czy. mogą robić przymusowy wykup..no jesli maja na SŁUPACH

• Re: witam po 4 latach Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Dodaj ze po 1.22 ale akcje imienne niedopuszczalne do obrotu wiec zabawa bedzie na calego
  • Re: witam po 4 latach, Zbierali 4 lata dla Autor: ~GRUBEGO [5.173.12.*]
    Będzie tu GRUBO
  • Re: witam po 4 latach, Zbierali 4 lata dla Autor: ~BedzieSieDzialo [31.135.162.*]
    Leszczy prawie O pozostalo
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~kuku [5.173.139.*]
    ale spoldzielni tu nie ma
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~interesują_się_LRQ [31.135.162.*]
    Kto wie, Pewne że się przyglądają i wchodzą....
    bo Rankingu z dnia na dzień wzrasta dziś jest 106
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    No nie wiem popatrz na swiece i transakcje ktos kupil 500k akcji od funduszu plus wcześniejsze zakupy
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~kuku [5.173.137.*]
    Zanizali celowo przez 3 srsje
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~kukunamuniu [5.173.136.*]
    To dzisiaj wypada na małą czarną.
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~Wicek [5.173.13.*]
    > wyglada na to ze ponownie warto sie pochylic nad ta spolka... aktywa netto per akcja 5 zl kurs 1,45 zł... syneergic i next bike maja uklady zatwierdzone, b24 wyczyscli sprawe facebooka :) nie bardzo rozumiem powody dla ktorych spolka mialaby byc notowana z tak duzym dyskontem? jedyne co mi przychodzi do glowy to 'lewe' wyceny spolek zaleznych? ostatnio z tego co widzialem zalozyciele starali sie odkupic reszte akcji w splce po 2 zl - nie udalo sie ale podejrzewam ze jest szansa ze beda dalej wzywali ;

SAMI zdolowali to teraz tez sami...
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~Pawel [188.146.165.*]
    W tym tygodniu będzie jak na Plaza? :)
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~at [5.173.136.*]
    Juz podaż.
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~Paweł [188.146.165.*]
    Wyskakują kolkowicze :)
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~Wicek [5.173.9.*]
    > wyglada na to ze ponownie warto sie pochylic nad ta spolka... aktywa netto per akcja 5 zl kurs 1,45 zł... syneergic i next bike maja uklady zatwierdzone, b24 wyczyscli sprawe facebooka :) nie bardzo rozumiem powody dla ktorych spolka mialaby byc notowana z tak duzym dyskontem? jedyne co mi przychodzi do glowy to 'lewe' wyceny spolek zaleznych? ostatnio z tego co widzialem zalozyciele starali sie odkupic reszte akcji w splce po 2 zl - nie udalo sie ale podejrzewam ze jest szansa ze beda dalej wzywali ;)

• Re: witam po 4 latach Autor: ~Wicek [5.173.9.*]

Posluchalem kupiłem i trzymam za rete
    Tu druga Plaza
    Tz zapewne przejecie będzie na dniach
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~Paweł [188.146.161.*]
    Chyba gruby się zdenerwowal i zaczyna mu się spieszyć :)
  • Re: witam po 4 latach Autor: ~obserwator [31.135.162.*]
    PANOWIE
    Ostatnie leszcze co mają WAM nie oddadzą ,w tej cenie poniżej WK., szkoda waszego czasu..

MIŁEJ ZABAWY do GRUDNIA podacie co w trawie piszczy.
  • .do 28.09.2021r NWZAi wyniki razem Autor: ~ostatniLESZCZYK [31.135.162.*]
    Dnia 2021-09-01 o godz. 14:41 ~obserwator napisał(a):
    > PANOWIE
    > Ostatnie leszcze co mają WAM nie oddadzą ,w tej cenie poniżej WK., szkoda waszego czasu..
    >
    > MIŁEJ ZABAWY , podacie co w trawie piszczy.

Kiedyś zaczniecie brać
[x]
LARQ 5,50% 2,30 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.