Ciekawe. Prezes pewnie powie, że zgodnie z planem wydanie WH pod koniec roku, Wizards w trybie wieloosobowym za rok. Tutaj natomiast wszyscy będą klaskac, że to już zaraz i że przecież nie było Espi, ze ma być wcześniej.
Szacun ze wiesz co powie prezes.
Jestes do przodu o kilka krokow nawet od niego, nono.
Jak ci tak zle to oddaj kwita i po sprawie. Zycie jest za krotkie zeby sie tak ciagle meczyc.
Rozumiem tezze bedziesz na walnym i pogadasz z prezesem czy tylko nadal piaskownica na forum?
Ja to bym chcial zeby oglosil date premiery pozniej niz oczekuje tutaj spekula. Akcjonariat by sie w koncu oczyscil, gruby by sie zaladowal. A kto ma poczekac to poczeka. Oby nie popelnili bledu jak CDR. Mozna minusowac post :)
Nie dziele sie takimi informacjami.
Spokoj jest wskazany. Gielda to zarzadzanie emocjami. Ja wole swoimi sam zarzadzac i nie dam sie rozgrywac. Spokoj i cierpliwosc jak pisze John. Mam plan, wiem w co zainwestowałam, tak zainwestowalem a nie zaspekulowalem. I to pozwala mi spokojnie czekac.
Czasami jest tak, że na nic zda się wielki talent, nie pomoże wielki wysiłek, po prostu potrzeba czasu. Nie stworzy się potomka w miesiąc, zapładniając dziewięć kobiet „Warren Buffett”