• Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.116.*]
    Ale mi mega info.Bo prezes kupił akcje.Za tyle co on wydał na akcje to ja samochód kupilem.Zresztą widać ze wszyscy tu mają wyje.ane na takie infa.Ale za to niezly obrot chyba grubi weszli buhhhaahaha
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.48.*]
    Hans,samochód kupiłaś to za ilość wpisów na całym Bankierze,bo jak to napisali o twoim ip wczoraj na Bumech,cytuję Na 1000 wpisów 990 jest trollaaa IP5.173.176, CZYLI jedno z wielu - TWOJE,więc hansie,waldek,grubyjanuary itp tam też piszą,że wyjesz z bólu tym głośniej,im bardziej kurs ma wzrosnąć.TO DOKĄD JEDZIE GTC ? NA SWÓJ MAX 58ZŁA MOŻE TYLKO NA SWOJE OK 10,40ZŁ Z 2020R.
    A N O W E INFO O ZAKUPIE AKCJI GTC 25.06.2021R przez prezesa zarządu dostępne do poczytania na stronie głównej gtc i nie tylko ,bo we wszystkich komunikatach z 25.06.2021r.Faktem jest też pozytywna formacja na gtc-wzrostowe harami-potwierdzenie!
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~mikro [46.113.195.*]
    mega info
    ILe to urosło przykładowo The Farm51 od 2021-10-05,gdzie to pisaleś Hans,że czy nie widzą,że podaż tam jest? (też np.Gietek,Paj_Hi_Wo ) O! ZOBACZ ! OKOLO 200% DO GÓRY UROSŁO! ciekawe,ciekawe
    błąd tylko w dacie 2020-10-05
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    A skad ty wiesz co gdzie o kim pisza? Bo tylko ty na tym forum tu piszesz o tym gdzie ja to niby nie bylem co pisalem itd.A takie informacje maja platne trole takie jak ty
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.51.*]
    W temacie wątku powinno pisać akcje,a nie akcję,więc błąd jest
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.53.*]
    A kupno akcji GTC 25.06.2021r przez prezesa zarządu jest faktem.
    J/W
    Tytuł prawdę mówi,tylko nie akcję,a akcje,wszystko na stronie głównej gtc w wiadomościach z 25.06.2021r
    Sam sobie znajdż hansie-gietek ,taki jesteś zajęty pisaniem do samego siebie i naganianiem dziś na SNG ,że nie masz już czasu?. Powtarzam,info ,o które ciągle pytasz było już na wnp.pl (szukaj w budownictwo) 2.06.2021r godz.14.54 i np.InfoStrefa 2.06.2021r. godz.12.08.
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Gietek [83.28.95.*]
    Gietek to ja a hansa nie z znam proszę nie mylić..
    Espi na stronie gtc a nie w jakis pipidowach
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.109.*]
    Widzicie jaki xx to nagon wzrostowy? Gdzie masz ten twoj trend wzrostowy ? Gdzie masz te twoje harami ? Gdzie masz tych twoich żołnierzy? Już nie wiesz co napisać bo tak się kompromitujesz.Tak wiem Prezes kupił akcje-ale euforia od tego czasu kurs spada-buhahaha.Tak wiem teraz bedziesz pisal ze sprzedaz za 267mln .Boze zeby to bylo w tym tygodniu bo czytac te twoje brednie ciagle o tym sammym zygac sie chce.? NO I TERAZ PYTANIE DO CIEBIE XX. 1)JAK TAM TE TWOJE SZCZEPIONKI PISALES JUZ PADZIERNIK 2020 JUZ SA SZCZEPIONKI BEDZIE WZROST 2)JAK TAM OTWARCIE GALERI OD LUTEGO PISALES ZE BEDZIE WZROST? 3)JAK TAM TWOJA IPOPEMA MIALO BYC 8.48 NAWET 7 ZL NIE MA OD PAZDZIERNIKA? 4)JAK TAM TWOJE PONOWNE OTWARCIE GALERI OD MAJA PISALES ZE BEDZIE WZROST5)JAK TAM ZIELONE TARASY-PISALES ZE BEDZIE WZROST? 6) JAK TAM ZAKUP AKCJI PRZEZ PREZESA PISALES ZE BEDZIE WZROST?WIDZISZ JAKI TY JESTES NAGON TO TWOJE SLOWA .A JA CI W PARU ZDANAICH WSZYSTKO W CENIE.I KTO MIAL RACJE TY CZY JA ? TYLKO NIE PISZ ZNOWU ZE PISZACY TAM ALBO TAM .BO TY NIE MASZ CO ROBIC I WCHODZI NA WSZTSTKIE SPOLKI TROLL WZROSTOWY O CZYTA I NAGANIA OS.OŁ
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.55.*]
    Sam jesteś nagon spadkowy.CO TZN NIE PISZ? Piszesz to ty dużo wszędzie,ale czytam cię relaksacyjnie tylko na SNG,bo to mnie śmieszy akurat ,jak tam piszesz głównie do siebie Hansie-Szeryfie (nasz tu Gietku ),-Zazdrosna-Fan itd.itd. JUŻ WCZORAJ 30.06.2021r godz 21.13 xyz napisał temat' 'kilka słów o hansie'' i że powinno cię do knf podać za wpisy z 30.06.2021r.A ja się np.cieszę,że tu jesteś,bo uważam,że gdzie naganiasz na spadki nie mając wogle akcji gtc,tam będą wzrosty.Może się mylę.
    Tam naganiasz w dwie strony,w zależności czy masz akcje,a tu tylko w jedną,ponieważ chciałbyś je mieć i jak to piszą o tobie na bankierze naganiasz na spadki i odbierasz ludziom akcje.Co do twoich pytań to ipopema na swoją rekomendację dla gtc na 8,48zł ma czas jeszcze do grudnia 2021r,więc zobaczymy? Na razie gtc od lutego w 2021r urosło do ok 7,44zł w 2021r,i spadło.więc ma jeszcze trochę miejsca do wzrostu przynajmniej do swojej ceny ok 10,40zł z 2020r. Poczekam,zobaczę.Formacja 3białych żołnierzy na gtc byla 23.06.2021r,a wzrostowe harami-potwierdzenie 22.06.2021r.O tym,,które branże mogą być motorem pociągowym małych spółek pisali w artykule na Parkiecie 22.06.2021r. Te,które mogą korzystać z otoczenia niskich stóp procentowych i związanym z tym boomem na rynku budowlanym.Transakcja na gtc sprzedaży 11 nieruchomości ma być na gtc w lipcu lub sierpniu lub wrześniu 2021r,więc niedługo.Chodzi o sprzedaż za 267,6 mln euro.Prezes gtc też dopiero niedawno kupił akcje gtc,bo info o tym było dopiero 25.06.2021r ,więc poczekam i zobaczę,może coś to zmieni.DO TEGO TWOJA OBECNOŚC TU BEZ AKCJI,NAGANIAJĄCEGO NA SPADKI GTC ,JEST DLA MNIE BARDZO MOTYWUJĄCA, ABY TU POZOSTAĆ.Może prezes nie na darmo teraz kupił akcje gtc?
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.109.*]
    Ty a co z resztą pytan? Przeciez to ty pisales szczepionki szczepionki beda wzrosty potem galerie w luttm i potem wmaju pisales znowu ze wzrosty.I co gdzie masz twoje wzrosty.podniecales sie tymi galeriami i szczepionkami.a ja ci pisalem ze nie urosnie i mam racje.Na co ty chcesz czekac? Przeciez ty juz czekasz 10 miesiecy-buhaha .2023 luty cena 6.3 a xx czeka
    Otwarte galerie bedzie pewnie widac w wynkach gtc,w końcu pisali w aktualizacji gtc o ok 95% wynajęciu.Co do szczepień to kto chce, to niech się szczepi. Transakcja na gtc sprzedaży przez gtc będzie za 267,6 mln euro w ciągu 3 miesięcy .'' Czekamy na wzrosty! ''i jak to ty piszesz np na SNG ,jeszcze dodając'' trzymamy mocno, nie puszczamy'' itp...ha,ha,ha.Prezes teraz (info z 25.06.2021) kupił akcje GTC i nie puszcza,więc i ja nie puszczam. ha,ha,ha...!
    Prezes kupil akcje.Gadasz o tej znikomej ilosci.Nie rozsmieszaj mnie.Jeszcze powiedz mi ze dodruk akcji to pozytywne info?
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Gietek [83.28.95.*]
    Jak by kupił wszystkie dodrukowane to to jest informacja:)
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.105.*]
    Prezes kupil smieszna ilosc akcji a xx sie podnieca i pisze we wszystkich watkach ze prezes kupil akcje-smiechu warte.To tak jakby zwykly akcjonariusz kupil akcje za 200zl.
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [79.191.97.*]
    Prezes kupił gtc w dwóch transakcjach,między innymi po ok 6,78zł,a ilość widać w komunikatacie,infie z 25.06.2021r, również na stronie gtc.Kto zechce, to się dowie Na ok. 4 twoje nowe samochody na pewno wystarczy! ha,ha,ha! Transakcja sprzedaży przez gtc za 267,6 mln euro 11 nieruchomości też bedzie w lipcu-sierpniu-wrześniu 2021r Pewnie Hans,czyli też Gietek też masz tyle nieruchomości za tyle.ha,ha. Nie na darmo się produkujesz na gtc ze swoimi spadkowymi postami, nie mając tu ani jednej akcji ! Prezes trzyma,to i ja trzymam!
    Ma prezes gtc rację,że kupił akcje po ok 6,78zł ,ponieważ na początku 2020r. akcje gtc kosztowały po ok.10.40zł,więc według mnie ładna promocja,wskażnik na gtc na kup
    A DO TEGO JESZCZE NOWE INFO Z DZIŚ NA GTC O CAŁKOWITEJ SPŁACIE KREDYTU DLA PROJEKTU GALERIA PÓŁNOCNA!
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [94.254.181.*]
    Ale mi wielkie hallo prezes kupil za 6.78 a czemu prezes nie kupowal jak byly pare rok temu za 5.4?
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [94.254.181.*]
    No po tym infie kurs poszybował w kosmos,jak zwykle inwestorzy maja wy.ebane na takie slabe infa gtc
    Ty to se idż tam gdzie jesteś,czyli na SNG- Hansie, Gietku (Szeryfie Fanie itd.) ze swoimi mądrościami i se napisz,jak to ty potrafisz,żeby teraz kupili to,co kazałeś im już sprzedać. Kupił prezes gtc teraz (info 25.05.2021r),po ok 6,78zł gtc,ponieważ widocznie widzi potencjał,skoro na początku 2020r gtc było po ok 10,40zł.Może mają wpływ na to nadchodzące info z dzisiaj na gtc o spłacie,a może nadchodzące o sprzedaży na gtc w lipcu-sierpniu-wrześniu 11nieruchomości za 267,6 mln euro.Faktem są pozytywne formacje na gtc i wskażnik na KUP. Więc kto wie?
    I co nam po tych infach pozytywnych zaczynajac od zielonych tarasow,ipopemy,splaty kredytu,duzo gotowki w kasie,sprzedaz budynkow za 267mln euro,ze prezes kupil itd.Co na z tego jak konto na czerwono swieci? To ja bym wolal tak gtc jest na minusie i dywidende na koncie.przynajmniej bysmy cos mieli z tego
    Ty masz od ilości wpisów tutaj,a akcji tu nie masz ani jednej ,dlatego Hans cię tak razi to ,że teraz prezes nabył akcje gtc po ok.6,78zł, ZAPEWNE NABYŁ NIE PO TO ,ŻEBY NA ICH KUPNIE STRACIĆ!!! . Na gtc SĄ ZAŚ pozytywne formacje i wskażnik jest na KUP.
    A do tego pozytywne info z dziś!!! i kolejne o nadchodzacj transakcji pięciolecia na rynku nieruchomości NA GTC o sprzedaży przez gtc 11 nieruchomości za 267,6mln euro w lipcu-sierpniu-wrześniu 2021r..Wie prezes co robi,nabywając teraz akcje po 6,78z ł(info z 25.06.2021r)
    Piszesz to samo od miesiaca 9 267mln euro to juz wszyscy wiedza nawet dzieci w przedszkolu.No i sprzedadza te budynki i bedzie info o sprzedazy i nic sie z kursem nie stanie.Przeciez to wszystko w cenie tak jak te wszystkie infa co ju byly.Przeciez ja ci to ciagle pisze ze w cenie .A po drugie jest zerowe zainteresowanie spolka gtc obrod 30 tys zl zenada
    Ty to wszystko piszesz na gtc ,bo nie masz tu ani jednej akcji !!! ,tylko zarabiasz na ilości wpisów.//A jak tam twoje ''Trzymamy mocno i nie oddajemy '' na SNG? bo cierpliwość się opłaci i bo takie infa nadchodzą?-O! MINUS 6 dziś na SNG.Gratulacje Szeryfie-hansie-Fanie itp.Gratulacje.Ty zajmij się lepiej tymi dziećmi w przedszkolu,o których piszesz.
    Napiszesz cos pozytywnie wnoszaceggo do tego co ci pisze.Ja ci pisze ze infa nic nie daja i tak jest a ty nie umiesz nic na pisac tylko wiecznie to samo bo ty piszesz tu i tam bo cos tam i cos tam.Proste wszystkie infa do dnia dzisiejszego nic nie daly i to jest fakt a ty zas napiszesz to samo bo ty na tej czy tamtej spolce poszesz to i to .Odpowiadaj rzeczowo
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.104.*]
    Tak myslalem.Ty jedynie jak zacieta plyta ty piszesz tam a na tej spolce to a na tamtej to.Aha ty to sa twoje slowa podobno sie miales sie nie odzywac do czasu az nie bedzie na gtc powyzej 10 zl.Ale nie bo juz nigdy tu nie napiszesz bo obaj wiemy ze na gtc juz nigdy nie bedzie 10zl.Dobra pojde ci na reke niech bedzie 8zl to moze sie odezwiesz pod koniec 2022r -buhaha
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.98.*]
    O jaka cisza spokoj..nie trzeba czytac tego naganiania na wzrosty xx.Odezwie sie dopiero za 5 lat jak bedzie na gtc 10 zl buhahah
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Glu [5.173.138.*]
    25
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.98.*]
    Za 25lat czy 25zl?
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.56.*]
    Że co Hanie-Glue? Że jak się gtc otworzy to od razu na 25zł?To by było coś! No tak,transakcja sprzedaży przez gtc 11nieruchomości za 267,6 mln euro ma być lipiec-sierpien-wrzesień 2021r ,a prezes z infa 25.06.2021r wiadomo,że akcje teraz nabył,to dlatego? ALE,ŻE AŻ TAK WYSOKI WZROST PRZEWIDUJESZ? !,NO,NO..Ja szczerzę ci kibicuję,żeby się szybko spełniło!
    ŁOŁ! hans-Glue Napisał 25zł ! Mogł skromniej ,w końcu 10,38zł na gtc było na początku 2020r, że aż tak od razu na 25zł???No dobra, niech i tak będzie,to poczekajmy na to otwarcie i te wzrosty. W końcu sezon wakacyjny,ale rynek silny.
    Rozczarowujesz mnie Hansie-Glu,gdzie jest te zapowiadane przez ciebie 25zl??? Wskażniki są aktualnie na kup więc czekam,prezes w końcu też kupił ,więc???
    Miales sie nie udzielac xx.pisales ze odezwiesz sie jak gtc bedzie po 10 zl.to nie rob z siebie glupka
    Coś ci się Hans-Szeryf-Hans-jan-lis Meth,kolega Szeryfa itd itd pomyliło,to nie ten wątek,na tym nic takiego nie pisałem.Zarobiona jesteś.Na SNG niby pisałaś,że na badaniach u psychiatry jesteś,że Szeryf czasu nie ma,a tu... cały Bankier musisz ogarniać.Bogata bardzo jesteś,dziennie tyle wpisów od 17lat jak to piszesz na cdr i od każdego wpisu no,no.. Ale jeden wpis twój mnie zaskoczyl, pewnie wiesz który ,napisany już po godz 21,bliżej godz 22,ten dziś twój jeden raczej prawdziwy ( na spółce CDR) alex--13Masakra,pogrom ,Gniot...faktycznie ,masz rację nie da się zliczyć tych ip i twoich niców.Ja poznaje po twoich spadkowych tytułach,hakach,wisielcach,pampersach,klopach i innych równie ''ambitnych wpisach''.Masz ten oryginalny swój styl pisania,nie ma co.A KTOŚ CI CZASEM ODPISUJE?,CZY TY WSZYSTKIE TAK SAMA ZE SOBĄ? Pewnie tam, to te nie twoje ,gdzie ktoś napisał,że twoje pojawienie się znaczy jedno,że trole spadkowe zaczynają swój skowyt,to wzrosty będą szybciej,niż się wydaje.ALE NAPRAWDĘ ,to musi być praca z zamiłowania,od 6 rano i non stop...
    A kto pisal ze sie odezwie jak gtc bedzie powyzej 10zl?Twoje slowa
    NIe wyrabiasz się,rozumiem,nie mam za złe, w końcu na tym polega twoja praca,Fakt,jakiś czas temu pisałem tak i też pisałem,że jednak wcześniej się odezwę. BO WIESZ...TE NAGANIACZE KTÓRE PISZĄ DO SIEBIE I JESZCZE DO TEGO SOBIE SAMI ODPOWIADAJĄ .(tak jak dziś w wątku na cdr,np. godz 22.03)...żeby ta jednoosobowa? spółdzielnia chociaż obrała odpowiedni kierunek,...a tu co? pisze człowiek,że fajne infa ,to zaraz przesuwają wątki.,żeby fajne infa szybko znikly, i dalej marudzą//..pisze człowiek,że prezes akcje GTC nabył 25.06.2021r,to zaraz wyśmieją,mimo,że mogą za to 4 swoje nowe samochody kupić.Tak jest jak nie mają ani jednej akcji gtc,// ..za to jak mają,jak wy hans wcześniej np.na CDR .to jeszcze jak kłócą się i od troli wyzywają,jak ktoś przypadkiem im przesunie pozytywne info i cały czas ten wątek będą podbijać aż do u......a wszystko w zależności od tego kto ma akcje i jaką pozycję na nich.Hans ,przestań nadużywać ( wiesz co!!!) i śpij czasami ,bo wiesz...ludzie czasami śpią
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.32.*]
    Ja mam coś z głową?Znalezienie i przeczytanie twojego jednego posta z mnóstwa wpisów na CDR zająło mi parę sekund ,toż to od razu widac hansie-alex 13 i nie tylko .A ten post na cdr o godz.22.03 mnie zainteresował,bo między innymi piszesz tam,że ...to karma i że zostałeś ukarany za wszystkich,których chciałeś wciągnąć w szambo i że teraz topisz się w nich sam majacząc o parujących klocach. ---To są twoje słowa,jedne z wielu na bankierze hans---alex13 .Masz duszę artysty,to ci muszę przyznać.OD 17 lat tyle wpisów wszędzie no,no..../// Ja hans nie jestem trolem,bo odpowiadam ci tylko na jednej spółce-gtc,ty natomiast jesteś wszędzie z różnymi ip,o różnych nazwach,jak to sam piszesz,..nie da się zliczyc..
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.32.*]
    Poza tym odpisuję tu charytatywnie,nie tak jak ty. A tego NIE ZMIENISZ ,że na GTC zbliża się transakcja pięciolecia na rynku nieruchomości sprzedaży 11 nieruchomości za 267,6 mln euro w lipcu-sierpniu-wrześniu 2021r i tego też nie zmnienisz ,że prezes nabył akcje GTC 25.06.2021r. A jak to piszą,gdzie trole spadkowe piszczą naganiają,marudzą ,tam są wzrosty!!!!.
[x]
GTC 1,12% 2,71 2026-05-13 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.