To co napisze to jest straszne dla właścicielu Akcji Hetan. Niestety nic nie odzyskamy , wszyscy wiedzą kto stoi za zaistniała sytuacją i kto działał w sposób powodujący zaistniała sytuację i co . i nic ja sie pytam kto złożył zawiadomienie do prokuratury na pana .........a , wszyscy biadolą i nic nie robią a mogą. Sprawa jest prosta nikt nic nie otrzyma od Pana .........a. i tyle w temacie . Ja sam mam 100 000 akcji i zastanawiam się jak się uwolnić od tego.
Pozdrawiam wszystkich wyleszczonych ( straszna nazwa ale taka jest prawda) z waszej i mojej kasy Pan ........ zrobił kolejną wydmuszkę P.... I....... Pewnie wszyscy wiedzą o kim piszę .
Co za bajzel. Niby rządzi prawo i sprawiedliwość a tu taki wałek. Gdzie są odpowiednie służby, zebrali kasę z pp i szukaj wiatru w polu. Ps. Życzę tym oszustom co im się należy
Do niczego sie nie dolaczysz ,kazda sprawa musi byc indywidualna .Moja jest juz od ponad roku badana wkruce roztrzygniecie.Poinformuje o wynikach i jaki zapadnie wyrok zlodziej .Zeby zalozyc sprawe musisz wydac na poczatek jakies 4 tys zl
To ja pierdzielę traki proceder . mam 100 tyś za 900 zeta i co ? wydam 4 tysi na jakichś motłoch ... powinni ścigać z urzędu takie przekręty i tyle ,,,, ale ta cała KFN to taka sama banda oszustów jak inni na giełdzie . !!
Całą tą banda oszustów z Hetana powinna być sądzona po Chińsku ! Jeden dzień proces i kara! Jak tomożliwe że biorą pieniądze i znikają!!! A co z akcjami Hetana I PPoboru. Nic z tym nie możemy zrobić.Ani sprzedać,anie wykazać jako stratę .Nic zero. Panie Żurek, tylko Pan dobierze się do tych złodziei!