• prawda Autor: ~inwestor [95.50.101.*]
    To co napisze to jest straszne dla właścicielu Akcji Hetan. Niestety nic nie odzyskamy , wszyscy wiedzą kto stoi za zaistniała sytuacją i kto działał w sposób powodujący zaistniała sytuację i co . i nic ja sie pytam kto złożył zawiadomienie do prokuratury na pana .........a , wszyscy biadolą i nic nie robią a mogą. Sprawa jest prosta nikt nic nie otrzyma od Pana .........a. i tyle w temacie . Ja sam mam 100 000 akcji i zastanawiam się jak się uwolnić od tego.

Pozdrawiam wszystkich wyleszczonych ( straszna nazwa ale taka jest prawda) z waszej i mojej kasy Pan ........ zrobił kolejną wydmuszkę P.... I....... Pewnie wszyscy wiedzą o kim piszę .
  • Re: prawda Autor: ~Oszukany [89.64.102.*]
    To żaden Pan tylko oszust !!!!! I gdziejest ta słynna prokuratura Ziobry!? Pytam,gdzie ona jest. Tylko na konferencjach prasowych!!
  • Re: prawda Autor: ~Tomek [85.221.156.*]
    Co za bajzel. Niby rządzi prawo i sprawiedliwość a tu taki wałek. Gdzie są odpowiednie służby, zebrali kasę z pp i szukaj wiatru w polu. Ps. Życzę tym oszustom co im się należy
    I jeszcze jedna sprawa, za to też są odpowiedzialne banki które brały udział na zapisy. Od następnego miesiąca zrywam umowę z bankiem
    Też polecam innym, sama banda oszustów i złodziei
  • Re: prawda Autor: ~Baca [83.28.223.*]
    Może by się skrzyknąć i dać tym oszustom nauczkę mam niedużo by 100 tyś. ale się dołączę .... !!
  • Re: prawda Autor: ~zniewolony [88.104.61.*]
    Do niczego sie nie dolaczysz ,kazda sprawa musi byc indywidualna .Moja jest juz od ponad roku badana wkruce roztrzygniecie.Poinformuje o wynikach i jaki zapadnie wyrok zlodziej .Zeby zalozyc sprawe musisz wydac na poczatek jakies 4 tys zl
  • Re: prawda Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    To ja pierdzielę traki proceder . mam 100 tyś za 900 zeta i co ? wydam 4 tysi na jakichś motłoch ... powinni ścigać z urzędu takie przekręty i tyle ,,,, ale ta cała KFN to taka sama banda oszustów jak inni na giełdzie . !!
  • Re: prawda Autor: ~zniewolony [88.104.61.*]
    Na to liczyli zlodzieje z Hetana I Tu sie sprawa zamyka,ale nie u mnie .Poinfouje o wynikach sprawy .
  • Re: prawda Autor: ~nn [46.134.85.*]
    Sprawa w Kielcach w Sądzie Okręgowym 24.10.2025 r godz 10:00.

• Re: prawda Autor: ~Tomasz [89.64.21.*]
    Całą tą banda oszustów z Hetana powinna być sądzona po Chińsku ! Jeden dzień proces i kara! Jak tomożliwe że biorą pieniądze i znikają!!! A co z akcjami Hetana I PPoboru. Nic z tym nie możemy zrobić.Ani sprzedać,anie wykazać jako stratę .Nic zero. Panie Żurek, tylko Pan dobierze się do tych złodziei!
    A ona to.bank Santander ,który obsługiwał tych złodziei!?
    Dlaczego Prokuratura dalej nic nie robi z rymi oszustami z Hetana!? Gdzie jest Zarząd Giełdy ,KNF !!!
    Oficjalnie ie, przy udziale banku okradli akcjonariuszy z pieniędzy. Przecież nawet straty nie można wykazać!!
[x]
HETAN 50,00% 0,03 2017-12-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.