• Ostatni pakiet. Autor: ~Adam [5.184.245.*]
    Ostatni pakiet od RB zmienil dzisiaj wlasciciela.TFI rozsprzedany.
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Zdziwiony [88.156.188.*]
    No tak ale oni przewalają 95 tyś akcji po 6,86, a wystawione zlecenie po tej cenie nie jest realizowane, to jak to jest zrobione? Po za systemem czy na rynku?
    To jeżeli na rynku to dlaczego najpierw moje nie zostało zrealizowane,które wisi jak wisiało?
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~SGHDOKTOR [195.116.115.*]
    też mam takie info
    W tej chwili obrót ok 680 tyś zł, z czego tylko ok 30 tyś maluchy i jeszcze nie można swoich zleceń zrealizować, czy to jest ok?
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Keciak [5.173.113.*]
    To szulernia !
    Dopiero teraz to widzicie ?!
    Bardzo wielu sie nabrało na ten papier i teraz dopiero widzą jaką wtopę zaliczyli.
    Zakopać i zapomnieć. Wzrostów nie będzie jeszcze długo !
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Jurek [185.147.70.*]
    Spółka jest bardzo ok. Na to, że fundusz mozolnie i paskudnie, bo przez rynek wychodził to nie jej wina. Perspektywy są ciekawe, inwestują w rozbudowę mocy produkcyjnych i rozwój produktów. Przychody mają sukcesywnie rosnąć i powrót do dywidendy w perspektywie roku-dwoch. Zresztą to, że w tym roku nie wypłacili dywidendy umotywowali i napisali, że celem spółki jest powrót do dzielenia się zyskiem. Przecież nie musieli się tłumaczyć przed rynkiem.
    Zgadzam się , ze w perspektywie dwóch lat coś dobrego się zdarzy .
    Do tego czasu można sobie darować jakiekolwiek nadzieje i wygasić emocje
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~wilkołak [89.229.208.*]
    słuszna racja na 2 lata relka trzeba odpuścić , teraz grany będzie groklin
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: sandman76 [178.235.187.*]
    Dnia 2021-06-29 o godz. 20:01 ~wilkołak napisał(a):
    > słuszna racja na 2 lata relka trzeba odpuścić , teraz grany będzie groklin

wszędzie musicie naganiać na ten cały groclin?

wysoko wisisz na groclinie?
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Hary [37.248.208.*]
    Ile to już razy słyszałem końcówka ostatni pakiet ,a ten gniot odbyt 10 lat stoi w tej samej cenie vic pobił rekord a gniot gniot m
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Jurek [185.147.70.*]
    Może bądź precyzyjny i napisz w jakiej cenie stoi od 10 lat, bo ja widzę na wykresie cenę między 2,8 a 8,50.
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Hary [31.0.43.*]
    W 2011 lub 12 kupiłem po 7,78 WIG pobił rekord wgniot gdzie?
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~Konek [94.254.189.*]
    Zaraz odezwą sie ci , co potopili majątek w relku , ze to najlepsza spółka na świecie.
    Prawda jest taka , że to mega wtopa, a ci co kupili ulegli złudzeniom tylko wstyd im przyznąc.
    Inni zarabiają (czasami kupę szmalu na covidowych czy surowcowch - ogólnie na większości spółek) a tu kiszenie od lat.
    Inflacja zżera wszystko. Dzisiejsze 7,0 to tak jak 5,0 sprzed 3 lat
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~konrad [83.20.228.*]
    Konek ma 100% racji. Dzisiejszy dzień jest potwierdzeniem tego, że kupno akcji Relpolu to mega wtopa. Zaklinanie rzeczywistosci nic nie da. Ostatnio robią takie numery, że Kaziu sprzedaje Jasiowi 47218 akcji po czym za dwie godziny 47218 akcji wraca do Kazia. Powoduje to wrażenie , że coś się zaczyna i naiwniaki kupują około 30000 akcji i o to chodziło Dodam ,że te pakiety szły poza kolejnością, jak słusznie ktoś tu zauważył. RB ma ciągle około 180.000 akcji.Wystarczy to na kilka lat zaniżania kursu.
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-06-30 o godz. 12:00 ~konrad napisał(a):
    > Konek ma 100% racji. Dzisiejszy dzień jest potwierdzeniem tego, że kupno akcji Relpolu to mega wtopa. Zaklinanie rzeczywistosci nic nie da. Ostatnio robią takie numery, że Kaziu sprzedaje Jasiowi 47218 akcji po czym za dwie godziny 47218 akcji wraca do Kazia. Powoduje to wrażenie , że coś się zaczyna i naiwniaki kupują około 30000 akcji i o to chodziło Dodam ,że te pakiety szły poza kolejnością, jak słusznie ktoś tu zauważył. RB ma ciągle około 180.000 akcji.Wystarczy to na kilka lat zaniżania kursu.

a ja wszedłem całkiem niedawno lekko powyżej 6zł :)

potrzymam kilka miesięcy i zobaczę co dalej.
    nie spieszy mi się. Mam do ogarnięcia 11 innych spółek :)

pozdrawiam.
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~rel [77.113.58.*]
    Na PEKAO jeszcze większa wtopa, a na Malkowski-Martech duża dywidenda i świat się kręci.
  • Re: Ostatni pakiet. Autor: ~konrad [83.20.228.*]
    Kolejny "ostatni pakiet" poza kolejnością. Czy oni myslą, że ludkowie są tak głupi i znowu się nabiorą??? A może są???
[x]
RELPOL -0,39% 5,10 2025-11-14 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.