idzie ostro -wszystko aby wycena poszła na dno już jest pół grosza za akcje przed scaleniem..Właścicielka jest zagrożona --poszło pismo do KNF o nie scaleniu jej akcji.Teraz na wszelki wypadek tak z animatorem rynku zrobi że jakby coś to skupi wszystkie akcje za darmo. No bo 0.20 grosza a może i niżej.Nawet 1 grosz nie jest produkowany bo Państwo Polskie już nie zna takiej monety a cóż mówiąc o 0.20 grosza .To banał .Więcej płaci się na miesiąc za śmieci bo 16 zł za osobę . czyli 5120 akci tej spółki.. a nikt nie chce śmieci na koncie. ani w domu.trochę tego nakupiłem trudno strata będę tego śmie........ długo będę sprzedawał ale po 4 zł już to ścierwo upchnę..
o czym ty mówisz -co wciągam masz po kolei w głowie..Nie pije ani żadnych dymów w płucach .Stuknięty jesteś.nawet nie wiem co to jakieś zioło.Puknij się w łeb.
Jeśli to nie jest kwestia substancji odurzających to może warto wybrać się do specjalisty w zakresie psychiatrii:> może to być również kwestia tego, że jesteś po prostu g.... hahaha (na to wskazuje to co wypisujesz) chyba to jest najlepsza opcja takze jest jakiś plus:) pS: bardzo dobrze zauważyłeś. Mam po kolei w głowie hahaha a teraz bardziej merytorycznie:
- kto Ci powiedział, że scalac trzeba wszystkie akcje/serie?
- z animatorem to chyba nikt nie zrozumiał o co Ci chodzi...
- ostatnich 2 zdań tez chyba nikt nie zrozumie xD
Oczywiście, że będzie zielono. Ale wpierw wymęczą, skupią żeby potem nie tym solidnie zarobić. Międzyczasie może pojawi się coś w temacie ilości akcji, co zmieni sytuację przy stoliku:)
Zainteresowany. Płacą ci za uspokajanie inwestorów kiedy płonie las? Tu będzie niedługo znowu 0,01 pln. Ciekaw jestem co wtedy te lwice parkietu wymyślą.