Nie mam pojęcia ile Roman złoży dodatkowych zapisów ale wątpię żeby chciał wyłożyć 24mln ze swojej kieszeni.Ja jesli cena będzie poniżej 2zł nie wchodzę w ten biznes a dokupić zawsze mogę po odcięciu,jesli myslałeś o wejsciu w pp to zawsze też możesz dokupić po odcięciu bo wątpię żeby akcję ruszyły z kopyta zaraz po odcięciu
ale to nie chodzi czy bym kupił czy nie po 1.95 tylko po co płacić 1zł za akcje jak można kupic taniej po odcięciu i jeszcze pp sprzedasz za parę groszy
a ty dalej tu Basia3x1 - ile to już lat 5?, największym płaczkiem to ty byłeś jak Dziad się bujał w ok 0,40 poszedł na 4.4 zł i dalej nie sprzedałeś ? to jaką ty tu średnią miałeś że nie wyszedłeś z tej bankrutującej i nieudolnie kierowanej spółki? Spółki, która przez ponad 10 lat nie pokazała rocznego zysku, a tylko brała kasę z dotacji i teraz jeszcze wyciągają łapy po kasę od akcjonariuszy? buuuhahaha
6 lat jestem z tym Romanem . Teraz średnia ponad 7 zł. Też mogłam sprzedać przy 4,70, ale cóź. Myślę że cena emisyjna będzie o,50 gr. Mam 25 k , jak dokupie będzie 50 k. No a co bedzie to tylko Roman wie. Łudzę się że może spłacą obligacje i z kwartału na kwartał będą pokazywać może większe zyski. ALE TO MOJE GDYBANIE !!!! Roman jak chce to może zrobić 10 zł a też i 0,20 gr.
po prawa poboru to trzeba rowerem jechać pod Kikół ,zaśpiewać pochwałę dla mądrości pana na morgach i dla jego żony także . no i wtedy dostaniesz prawa poboru ale wody ze żródła mądrości.
A szubrawiec bredził kilka lat temu że nie zrobi emisji niżej niż 5 zł. Bandyta j. y a co niektórzy piszą tu o jakimś szacunku dla niego. A jak myśli że mu 2 raz zapłace za te same dodrukowane akcje to chyba go p...o zdrowo
"Jednocześnie Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki postanowiło o podwyższeniu kapitału zakładowego Spółki w trybie art. 457 §1 pkt 1 Kodeksu Spółek Handlowych o kwotę od 1 zł do 27.000.000 zł, z kwoty kapitału zakładowego obniżonego 27.000.000 zł do kwoty nie większej niż 54.000.000 zł poprzez emisję od 1 do 27.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii D, o wartości nominalnej 1 zł. Akcje serii D zostaną wyemitowane w ramach subskrypcji zamkniętej w rozumieniu art. 431 § 2 pkt 2 Kodeksu Spółek Handlowych w drodze oferty publicznej w rozumieniu art. 3 ust 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej (…). Akcje serii D oraz prawa poboru oraz prawa do akcji serii D będą przedmiotem ubiegania się o dopuszczenie i wprowadzenie do obrotu na rynku regulowanym prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A." Akcji moze byc mniej niz 27 mln.??
Do cytatu postawilem pytanie.Chyba jeszcze nie wiadomo ile bedzie nowych akcji i moze kilka starych bedzie potrzebnych dla jednej z nowej emisji? Przeciez nie wiemy co on wymysli.