• Panowie? Autor: ~Mikcyk [194.28.13.*]
    Jakas luka jest tu do domkniecia?
  • Re: Panowie? Autor: ~Martioo [80.238.108.*]
    Tutaj taniej już nie będzie emisja po 20zl będzie uchwalona na walnym , wchodzą w nową technologie magazynów energii , do końca roku to 40 będzie mało
  • Re: Panowie? Autor: ~Bolo [37.30.50.*]
    Dzis juz zerowy obrot praktycznie

Moze sternik podejmie decyzje o zbieraniu wyzej papiera
  • Re: Panowie? Autor: ~Martioo [37.47.25.*]
    I podjął decyzję zbierają wyżej
  • Re: Panowie? Autor: ~energetikos [5.173.165.*]
    heh... trwa przygotowanie do kampanii wrześniowej... można się domyślać że kontrakty samorządowe i duże korpo zapadać będą po sezonie urlopowym... ruszy więc ITK i CBOiNT mam znajomych strażaków i pokazali mi parę filmików... heh... i to powinna być jazda bez trzymanki.... obstawiałem na koniec roku 30 max 40 zł ale będzie grubiej... pojedziem na 50+....
  • Re: Panowie? Autor: ~Stefan [37.47.23.*]
    Też myślę, że będzie grubo.
  • Re: Panowie? Autor: ~Inwestor [91.237.41.*]
    Tu wzrosty zależą od akcjonariuszy za ile będą chcieli oddawać a ff jest niskie więc jak widać w arkuszu zleceń. Na chwilę obecną nikt nie oddaje
  • Re: Panowie? Autor: ~Stefan [37.47.23.*]
    No teraz oddawać to trzeba być niespełna rozumu, spółka ma mega perspektywy rozwoju.
    Myślę, że każdy kto ma to domyśla się ile ten papier może być wart w niedalekiej przyszłości...
  • Re: Panowie? Autor: ~Inwestor [91.237.41.*]
    Niech oddają ci co mają oddać każdy realizuje zyski kiedy uzna za stosowne. Ja tam trzymam część pakietu i czekam na wiele więcej a czasu mam sporo. Na giełdzie inwestuje się środki przeznaczone na stratę tak by nie było płaczu jak nie wyjdzie. Ale na tej spółce perspektywy są spore
[x]
EKOPARK 0,00% 7,05 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.