Ktoś wykorzystał sytuację i w cj..j papieru wywalił,a inwestorzy i leszcz myslał że promocja była !!!! Zawsze się wywala papier na obrotach i mega spadkach,wtedy łtkają jak pelikany bo każdy myśli że promo..Ostatni na Ozecapital taki numer zrobili z 3.5 zł na 2 zł i wywalali mega papieru toaletowego :)
Wykorzystali okazję i nakupili aukcji i wystraszonych!!! Zyskali inwestora i sprzedali mu akcje! To lepiej od drukowania!! Same plusy!! A obroty zanikną, to fakt, i żeby później kupić więcej papieru, będzie trzeba podbić kurs o 50%!!
Ja to widzę jak kolega napisał wyżej..Uspią spółkę na 2 lata jak nie dłużej powoli wygaszają ją tak się właśnie robi,popatrz np. na novawis już uspiona i jadą w doł a było po 20 zł..Będzie jak z pccexol medcamp czy słynnym medaap gdzie każdy myśli że akumulacja papieru,a to jest powolne osuwanie się kursu zabijanie i usypianie spółek.Po kilku latach z powrotem ruszą.Ale najpierw muszą zjechać do poniżej minimum.
Columbus drukuje akcje po 1.89zł a kurs powyżej 40zł!! Ta sprzedaż tych akcji to powód do wzrostów!! A ludzie panikują!! Gdy emocje opadną to bardzo szybko wrócimy na 15zł!!
Poczekaj jeszcze trochę z Columbusem narazie jeszcze bujają kursem jak im się znudzi bujanie i upychanie papieru to wtedy wywalą jak tutaj a to będzie oznaczało ze przez ten czas zarobili już mega wystarczająco dużo i....spuszczą papier do kib...la wywalą jak tutaj,i na promocji będą kupowac jak świeże bułeczki,ale każdy ma swój rozum,może się mylę zobaczymy...
Dobra nie ma co gadać,może znów mi się coś ubzdurało,może jestem już przewrazliwiony już tyle naście lat na tej naszej.... giełdzie..To jak z tymi bankami..było było...i się zmyło..Nie było tematu
Tyle naście lat na giełdzie, takie doswiadczenie i wiedza olbrzymia i dalej tracisz czas na forach gownospolek z dobrego serca ratujac kapitał innych niedoświadczonych inwestorów?
Skoro taka lipa to po co tracisz czas pisząc na forum? Nie wiem ile straciłeś sprzedając na wczorajszym dolku ale swoich frustracji nie musisz tu wylewać. Spuść je do kibla, bo akcje Photonu na pewno tam nie trafia