• nowe ATH gdzie będzie szczyt? Autor: ~szc [193.218.148.*]
    myślę że 525 osiągniemy w tym roku
  • Re: nowe ATH gdzie będzie szczyt? Autor: ~markos [5.173.89.*]
    masz na myśli KĘTY ?
  • Re: nowe ATH gdzie będzie szczyt? Autor: michal741 [46.134.84.*]
    nowa rekomendacja Trigon DM to 500 zł, każdą rekomendacje biur przebijamy w szybkim tempie, jak w 2Q będzie zysk wyższy niż w 1Q to obstawiam 450 zł, nie wydaje mi się żeby znacząco zwiększyli koszty w relacji do znacznie większego przychodu, tym bardziej że wcześniej mówili o cięciu kosztów, do końca roku myślę, że 500 będzie a nawet i więcej, tutaj duże pole do zwiększenia marży w porównaniu do konkurencji jest znacznie większe i myślę że to wykorzystają, teraz już każdy miesiąc zapowiada się z przychodem ponad 1 mld złotych, zagranica się rozrasta i będzie to miało pozytywny wpływ, póki co Intercars wyceniany promocyjnie do zagranicznej konkurencji, a jest bardziej nowoczesną firmą, obecnie praktycznie brak reakcji a wręcz spory spadek na wyniki miesięczne a były lepsze +1,2% m/m, a w Autopartnerze który poszedł do góry na giełdzie był spadek przychodów -1,2% m/m, myślę że to duża luka wzrostowa niewykorzystana, tak czy inaczej uważam że dobijemy do rekomendacji Trigon, niczym się nie sugerować takie jest moje zdanie
[x]
INTERCARS 1,44% 562,00 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.