To syp...
A nie, zapomniałem.
Do tego trzeba mieć akcje...
Ale polecam kontakt i innym forumowiczem. On tu od dawna szuka przyjaciela. Może się zgracie...
Pozdrawiam
Misiek
Tak..wysyłałem co miałem na wyższych poziomach uznając że póki co na więcej nie ma co liczyć.. liczę więc na mniej...nie szukam przyjaciela i nie mam potrzeby bycia złośliwym...piszę co myślę..
Miało być wysyłałem tam wyżej....nie uprawiam pokrętnej logiki żeby mieć akcje i liczyć na spadek ich ceny..piszę tak bo uważam że dam radę odkupić ... Zdecydowanie taniej
Gdyby każdy zawsze pisał co myśli, to byłby armagedon. Warto się zawsze jednak zastanowić przed napisaniem tego co się myśli. Chętnie się dowiem jakie są merytoryczne powody dla których Tamex miałby zanurkować na 1,5 PLN.
Pozdrawiam
Misiek
Nie wypisuje tu każdej swojej złotej myśli...także luzik..Ty posiadając akcje, bardzo byś chciał żeby już rosło dalej, wypisujesz tu o mitycznych umowach, które jak będą, będzie ESPI...i wtedy zobaczymy co się wydarzy...a to dlaczego ma być 1.5 to już zbyt bym się otworzył jak na takie forum.. pozdrawiam
Oj ludzie ludzie... Niby każdy mówi jaki to inwestor, a nagle żale wylewa na forum ekhm bankiera? Każdy ma prawo do swojego zdania, ale niech ta dyskusja będzie poparta jakąś metytoryką. Już tu jeden grasuje, co się musi wyżyć bo ma problemy.
Czekam na Pana reakcje Panie Rad jak wyjdzie ESPI, a wyjdzie.
Pozdrawiam.
Żadnych żali wylewać nie muszę, wyżywać się nie muszę...mam na oku tę spółkę - nie deprecjonuje jej wartości.. chcę odkupić...a czym taniej tym lepiej...a może ESPI będzie jak już sobie kupię poniżej 1.5?
Re: Batonik~Misiek odpowiada wiesiek882021-06-07 14:55IP 37.47.62.*
W sumie to chyba właściciele nie mają lock up'u... ale nie sądzę, żeby to któryś z nich.
Może fund, może wypustki SPAC, ale chyba ktoś informuje że z nami jest...
Pozdrawiam
Misiek
Wiem, nie ma tu słowa ESPI, ja nie zamierzam się tu przerzucać..Ty masz swoje ja swoje..niech każdy zarobi i będzie zadowolony..ja już jestem i czekam na drugi ruch
Nie znalazłeś i łaskawie nie chcesz się przerzucać?
Cytujesz jako mityczną inwestycję moje krótkie rozważanie kto mógł wystawić batona 500 tysięcy akcji na S po 10 PLN?
To już gorzej niż żałosne...
Misiek
Dnia 2021-07-29 o godz. 15:54 ~Bob_budowniczy napisał(a): > osobiście w tym miejscu dziękuje Heniowi bo to jego zasługa, można kupować w super cenie
heniowi to może ulica podziękować że nie dała się nabić w butelkę hahahah a wy co najwyżej mnie przeklinacie bo nie macie komu sprzedać hahahha GBK w pełnej krasie RGR was załatwił hahaha