• Ale tutaj euforia po wzroście od marca Autor: ~Andrzej [37.225.32.*]
    SUKCES odtrąbiony...szampany wystrzelone...nareszcie do góry
    To nic że w marcu była cena 27 zl a w maju 23 zl wyszyscy świętują cenę 19 zl
    Tylko gdzie te 50 złotych obiecane przez prezesa i Jego kolegę Zeusika?
    PS
    NIE KAŻDY FACET Z WIDŁAMI W DLONI TO PRAWDZIWY ZEUS
  • Re: Ale tutaj euforia po wzroście od marca Autor: ~Grzechu [5.173.162.*]
    Brawo Andrzej.
    Nareszcie zauważasz, że do tych twoich 5-8zł nie da rady dojechać.
    Jakieś pozytywne zmiany u ciebie zachodzą- to dobrze ,widać że zaczynasz się uczyć.

• Re: Ale tutaj euforia po wzroście od marca Autor: ~Andrzej [37.225.32.*]
    Grzechu
    Kup z 10-20 tys akcji i je sprzedaj zobaczzymy na jakim kursie się akcje zatrzymaja sądze,że poniżej 10 zl
    23 czerwca ok godzziny 16 40 sprzedano 5 akcji co spowodowało spadek z 18 50 na 18 10 czy nawet niżej {pisze z pamięci więc mogę się minimalnie mylić} a co bylo by dopiero po sprzedazy dużego pakietu akcji rzędu kilkudziesięciu tysięcy szztuk....Nwai zostalby utopiony
    Na szczęscie jesteście taka malutka społeczką,że 99% ludzi na GPw wogołe nie wie,że istniejecie
    Nawet jakbym chcial kupić Wasze akcje to w moim biurze maklerskim XTB Was nie ma.....smutne ale prawdziwe o tej perełce-koguciku
    Asbis mial w 1 kwartale 60 mln złotych zysku a za caly rok bedzie ponad 210 nawet do 250 mln zysku a ceny zbliżone[plus,minus } Dlatego maam 40 tys akcji Asbisu i ani jednej akcji Nwai Na dodatek w grudniu bedzie zaliczka dywidendy za rok 2021 ok 3 zlótych czyli nawet jak nie wzrośnie do grudnia to samej dywidendy dostanę ok 120 k.

• Re: Ale tutaj euforia po wzroście od marca Autor: ~Grzechu [89.64.103.*]
    Andrzej jak ktoś ma 100tyś do zainwestowania albo więcej to wiadomo, że nie będzie kupował NWAI z taką płynnością
    a przecież wiesz, że są jeszcze większe warzywniaki z mniejszym obrotem niż NWAI,
    Mam trochę akcji na longa i zobaczymy czy się firma rozbuja czy może zniknie z rynku.
    Na razie zyski ma i się rozwija ,bo są też takie spółki co obiecankach, dotacjach i stratach działają kilka lat.
    Niepotrzebnie przyczepiłeś się tych 50zł za akcję.
    elo
  • Re: Ale tutaj euforia po wzroście od marca Autor: ~Andrzej [37.225.62.*]
    Czasami napiszesz coś mądrego... szczególnie jak nie powolujesz się na faceta w widłami
    O 50 zł to nie ja pisałem tylko facet z widłami i Wasz prezes W. Który obiecał kilkaset tysięcy nowych akcji po 50 złotych tylko żebyście je kupowali od niego...wtedy zrobicie interes Życia
    A ten z widłami już w środę obiecał 30 zł ...od tej pory minęło 20 takich dni i cena zleciała prawie o połowę
    Dobrze że nie podał go nikt do sądu za wprowadzanie w błąd i stratę na giełdzie
[x]
NWAI 1,28% 23,80 2025-09-30 16:05:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.