SUKCES odtrąbiony...szampany wystrzelone...nareszcie do góry To nic że w marcu była cena 27 zl a w maju 23 zl wyszyscy świętują cenę 19 zl Tylko gdzie te 50 złotych obiecane przez prezesa i Jego kolegę Zeusika? PS NIE KAŻDY FACET Z WIDŁAMI W DLONI TO PRAWDZIWY ZEUS
Brawo Andrzej. Nareszcie zauważasz, że do tych twoich 5-8zł nie da rady dojechać. Jakieś pozytywne zmiany u ciebie zachodzą- to dobrze ,widać że zaczynasz się uczyć.
Grzechu Kup z 10-20 tys akcji i je sprzedaj zobaczzymy na jakim kursie się akcje zatrzymaja sądze,że poniżej 10 zl 23 czerwca ok godzziny 16 40 sprzedano 5 akcji co spowodowało spadek z 18 50 na 18 10 czy nawet niżej {pisze z pamięci więc mogę się minimalnie mylić} a co bylo by dopiero po sprzedazy dużego pakietu akcji rzędu kilkudziesięciu tysięcy szztuk....Nwai zostalby utopiony Na szczęscie jesteście taka malutka społeczką,że 99% ludzi na GPw wogołe nie wie,że istniejecie Nawet jakbym chcial kupić Wasze akcje to w moim biurze maklerskim XTB Was nie ma.....smutne ale prawdziwe o tej perełce-koguciku Asbis mial w 1 kwartale 60 mln złotych zysku a za caly rok bedzie ponad 210 nawet do 250 mln zysku a ceny zbliżone[plus,minus } Dlatego maam 40 tys akcji Asbisu i ani jednej akcji Nwai Na dodatek w grudniu bedzie zaliczka dywidendy za rok 2021 ok 3 zlótych czyli nawet jak nie wzrośnie do grudnia to samej dywidendy dostanę ok 120 k.
Andrzej jak ktoś ma 100tyś do zainwestowania albo więcej to wiadomo, że nie będzie kupował NWAI z taką płynnością a przecież wiesz, że są jeszcze większe warzywniaki z mniejszym obrotem niż NWAI, Mam trochę akcji na longa i zobaczymy czy się firma rozbuja czy może zniknie z rynku. Na razie zyski ma i się rozwija ,bo są też takie spółki co obiecankach, dotacjach i stratach działają kilka lat. Niepotrzebnie przyczepiłeś się tych 50zł za akcję. elo
Czasami napiszesz coś mądrego... szczególnie jak nie powolujesz się na faceta w widłami
O 50 zł to nie ja pisałem tylko facet z widłami i Wasz prezes W. Który obiecał kilkaset tysięcy nowych akcji po 50 złotych tylko żebyście je kupowali od niego...wtedy zrobicie interes Życia
A ten z widłami już w środę obiecał 30 zł ...od tej pory minęło 20 takich dni i cena zleciała prawie o połowę
Dobrze że nie podał go nikt do sądu za wprowadzanie w błąd i stratę na giełdzie