3,6 obecnie, brak łapczywego kupowania, a tym samym korekta bardzo płytka. Jak przewidujecie dalsze zachowanie się kursu? Lada moment długo wyczekiwana informacja o podpisaniu umowy z PKP.
Spokojnie panowie to tylko cytaty które tu mają już swoją historię....
Od śmiecia to był tu czarodziej...piszę był bo musiał zamilknąć na wieki...teraz już tu nikt Pozbud śmieciem nie nazwie... Po tym jak Czarodziej sam się skazał na ...milczenie na wieki... jak kurs przekroczył 3,60
Chyba przeszliśmy do fazy straszenia ludzi ... same trolle już nie skutkują by kupić więcej.. Zlecenie na S 75k PKC to ma robić wrażenie ? ... a jak by mu tak na te 5 minut odciąć Internet albo prąd ... ale by się zdziwił haha
B921 to ja toczyłem boje z Czarodziejem o tego śmiecia i tak się biedak zakręcił że sam zadeklarował że zamilknie jak pozbud przebije 3,60 no i jednego mamy z głowy haha.
A spółka coraz bardziej mi się podoba dzisiaj ktoś sprzedawał i pozostało mu ponad 7k w cenie 3,57 na sprzedaży to nie panikował nie zwalał w dół spokojnie zaczekał ktoś zauważył i sobie kupił.... pełna kultura !!
"Obecnie w trakcie weryfikacji ma być osiem lokalizacji, które mogą być przeznaczone pod elektrownie fotowoltaiczne, wiatrowe i hybrydowe o łącznej mocy 460 MW."
Na otwarciu było 11k akcji po 3,73 ... można było sobie spokojnie sprzedać w takich ilościach... Nie bo ludzie wola teraz np: 650 lub 869 sztuk po 3,66 ... dziwny jest ten świat :))
Dziś już tak chętnie nie sprzedają po 3,60 ? Ciekawe dlaczego czyżby nie chcieli swoich akcji tak tanio oddawać bo przemyśleli sobie wszystko ? Nie... to raczej efekt zleceń zakupu po 3,60 :)