• Nowa gra o statkach Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Nie wiem czy widzieliście ale na discoordzie czy fb, CFG reklamowało że powstaje nowa gra w tej tematyce która będzie darmowa dla posiadaczy ACS'a. Szykuje się jakaś ciekawa akcja promocyjna. Tytuł wygląda na klasyczną "grę w statki" ale jakimś niskim kosztem można zwrócić na siebie uwagę bo kto ostatnio dawał na premierę 2 gry w cenie 1 ?
  • Re: Nowa gra o statkach Autor: ~poks [217.153.107.*]
    Jest to gra online multiplayer o której Prezes wielokrotnie wspominał, że będzie za darmo przy zakupie ACS oraz będzie ją można nabyć również oddzielnie (płacąc wyłącznie za tę grę). Jest to o tyle ciekawe, że jest to "pierwsze podejście" CFG do multiplayera, co oczywiście może zaowocować w przyszłości. Natomiast kluczowe w mojej opinii pytanie jest takie, czy właściciele Uboata dostaną kupony rabatowe jak to wielokrotnie robił PLW przy swoich premierach.
  • Re: Nowa gra o statkach Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Wydaje mi się że temat kuponów i cross promocji z Ubotem był poruszany w zamierzchłych czasach i wydaje mi się że jest taka cross promocja planowana.
  • Re: Nowa gra o statkach Autor: wtenwowczas [5.173.248.*]
    Może klepną jakąś monetyzację.
  • Re: Nowa gra o statkach Autor: ~NoName [31.172.183.*]
    Powoli kończy się marazm i będziemy przyśpieszać, również z grami w statki :)
  • Re: Nowa gra o statkach Autor: ~Gość [31.2.92.*]
    Przyspieszać tzn. jeden nowy screen shot na miesiąc, a nie na kwartał?
    My to przyspieszamy od... w sumie to nie pamiętam już od kiedy :)

[x]
CFG 0,00% 1,66 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.