Nie rozumiem tego komunikatu,nie było jeszcze emisji,nawet nie wiadomo kiedy będzie.Mogli się jedynie zapisać na akcje nowej emisji.Póki co to jest 14500000 akcji więc nie da się kupić 35 mln.Chociaż teraz są takie czasy że wszystko jest możliwe
browar haha a browar to 58% new business a szefem NB jest cheda to se sprzedał i c..j hehe - wolno mu i chęc miał. a bosik z orlenu łyknął, ze aż mu nosem wychodzi. Ponoć te akcje w subskrybcji prywatnej, ale czary mary i na giełdę wejdą-
Szyte ładnie. Niech puści w obieg ... Się ciągłe zrobią...
Kiedyś myślałem że pójdzie normalnie...ehhh. plus taki że ci co mają zyskają... Orlenik przecież nie padnie. .. tylko ktoś pałacyk więcej będzie miał a my domki
Ale przecież są jakieś procedury,KNF,nadzór ,prospekt komunikat itp.Przecież spółka nie miała tych akcji,Nie da sie sprzedać czegoś czego nie ma,Ja dalej tego nie rozumiem.
No i teraz jest tak jak powinno być,objeli akcję z emisji a nie kupili nie wiadomo od kogo.Trochę mnie to dziwi bo ci ludzie wyglądali na ogarniętych i doświadczonych,ale to nie zajmowane stanowiska świadczą o wiedzy ale rozum i doświadczenie