• Koniec czerwca Autor: ~Ja [188.146.105.*]
    Dobiega koniec czerwca, a o ukończeniu inwestycji w linie produkcyjna cisza....
  • Re: Koniec czerwca Autor: ~Pik [5.173.142.*]
    Hej,ustawiłem się na 2,95 I nic nie wpada.Uwalic to proszę nieco.
  • Re: Koniec czerwca Autor: ~Ja [188.146.105.*]
    Bo obrót całkowicie siadł..~11 tys. akcji, za ok. 33 tys. zł. Zero zainteresowania, zero wiadomości, informacji, podczas gdy zbliżamy się do daty, kiedy minie rok odkąd kurs zaczął spadać. Nie znam drugiej takiej spółki, dla której pomimo pozytywnych wyników, kurs spada albo ciągnie ciągłego boczniaka. Co więcej, nawet na forum dyskusja siadła, czy to oznacza że dotychczasowi bywalcy oddali walor? Jakie perspektywy?
  • Re: Koniec czerwca Autor: ~indamix [94.254.196.*]
    Trzeba czekać aż pojawi się zmienność i obroty. Ale ile to potrwa to chyba najwięksi mędrcy nie wiedzą. Trup!
    Moim zdaniem kurs jest duszony, akcje są przerzucane z wora do wora po minimum, żadne informacje nie są przekawane do opinii, co może być celowym działaniem. Odnoszę wraże, że dzieje się tak też m.in. dlatego że 90% akcji pozostaje w rękach właściciela. Reszta to chyba osoby, które zawisły w lipcu ubiegłego roku. Już lepszy byłby chyba ten przymusowy wykup, ale o ile wchodzi to w grę, to zrealizowane zostanie po niższych cenach. Nic się tu nie dzieje, nawet pozytywne wyniki dawały negatywny efekt. Koszmar.
  • Re: Koniec czerwca Autor: ~joł [88.156.165.*]
    Dnia 2021-06-23 o godz. 14:29 ~Pik napisał(a):
    > Hej,ustawiłem się na 2,95 I nic nie wpada.Uwalic to proszę nieco.

Panie groszołap, za 2.95 tanio a a za 3,05 już drogo?
    Każdy kupuje i ustawia zakup/sprzedaż po cenie, która uważa za słuszna i nic nikomu do tego. Prawda jest jedna, że zero tu ruchu w którąkolwiek stronę.. ta spółka to smr.d i śmie.c i żałuję że kiedykolwiek tu wszedlem
    Popieram.Stracilem tutaj sporo.
    Może i groszolap.Usrednie śmiecia może jeszcze.
[x]
PCCEXOL 0,50% 2,02 2026-04-29 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.