gosciu i obudziles sie po 7 miesiącach , że QG robi wspaniała gre...ja uwazam , że skoro Qubik przez 7 miesiecy nie chwalił sie tym za bardzo to nawet szkoda czas marnować na te "odkrycia". Uwierz, ze gdyby mieli cos sensownego do pokazania to by to zrobili.
Cały czas o tym wiem i przeglądam. Jak cały czas śledzę i pytam o trash sailor. Który będzie hitem.
Gra miała być dla 2 graczy lokalnie, będzie natomiast 4 multiplayer. Osobne studio zostało zatrudnione do stworzenia tego. Gra przeprojektowana by działał multiplayer. Możliwe, że nawet będzie poźniej multiplayer cross. Dlaczego premiera została tak opóźniona ? Bo firma stwierdziła, że zbyt dobry projekt by tanio sprzedawać. A oficjalnie testy multiplayera skończyli. Czekają na okienko wydawnicze.
jak jestes tak bardzo na biezaco, to zaktualizuj sobie informacje ze QG nie wydaje juz trash sailors xD I jak poczytasz stare raporty, tak do 2018 to znajdziesz informacje o tym swietnym Myths&Dungeons ktore powinnismy juz jako inwestorzy zaliczac do mitow. A sami sie wkopalismy do lochu. Ot cala idea za "myths & dungeons"
o to ciekawe, zwracam honor, kiedy to w raportach bylo? szczatkowa odpowiedz prezia na czacie mi umkla. Jednakze powyzej 5% tantiemow z samego switcha? Jakos watpie by z tej maki byl chleb
Był raport gdy sprzedali po niskiej cenie spółkę iż zachowują prawa do udziału w zyskach od sprzedaży kopii gry. A sama gra zrobi furorę. I to dużą. A koszty u Qubick z tego tytułu 0.