• Pan Prezes jest GIT ;) Autor: ~Wielka_Rada [89.69.179.*]
    "Należy jednak w tym miejscu zaznaczyć, iż od pierwszych dni funkcjonowania obecnego składu RN, Pan Maciej Pawluk, był żywo zaangażowany w działania Prezesa Staronia oraz współpracował z aktualną RN. Co spowodowało iż 15 marca 2021 został powołany do sprawowania funkcji. Prezesa Zarządu. Współpracę z ówczesnym dyrektorem sprzedaży Maciejem Pawlikiem tj. od 12.12.2020 roku do 31.12.2020 czyli końca okresu objętego przedmiotowym sprawozdaniem RN ocenia pozytywnie. "
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~Grutek [138.199.16.*]
    Buhahah…Pytanie czy rada wiedziała o wniosku-ściemie?
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~Rada_Wielka [89.69.179.*]
    "Rada Nadzorcza, biorąc pod uwagę pozytywną ocenę Sprawozdania Zarządu z działalności Spółki za 2020 rok oraz sprawozdania finansowego Spółki za 2020 rok, a także pozytywny przebieg współpracy z Prezesem Zarządu Panem Dominikiem Staroń od dnia powołania RN w obecnym składzie tj. do 12. Grudnia rekomenduje Walnemu Zgromadzeniu udzielenie absolutorium Prezesowi Zarządu Panu Dominikowi Staroń pełniącym obowiązki w IVQ 2021. "
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~Grutek [138.199.16.*]
    Obecna rada była powołana 12 grudnia, wniosek złożony w listopadzie. Na dwoje babka wróżyła. Wszyscy uwierzyli staroniowi. Ale pytanie do rady jak najbardziej zasadne.
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~magda [213.152.188.*]
    czy to znaczy ze pawluk ze staroniem napisali wniosek o upadłość żeby zwalić kurs, skupić akcje, i za to dostaną absolutorium?
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~Ainuin [5.173.48.*]
    Trzeba było pogodzić się ze stratą iść na WZA I trzymać papier.
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~Maksio [185.99.3.*]
    Przecież to żaden akcjonariusz, to Mazur nie może się sam ze sobą pogodzić. Chory gosc.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.46.220.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pan Prezes jest GIT Autor: ~Yyyyyyyy [89.69.179.*]
    Ja żałuję, ze pp nie brałem więcej niż mi przydzielono w pierwszym rzucie
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.