Najbliższy opór to 1.95. Dodatkowo wzmocniony o 200MA i górne ograniczenie wstęgi Bollingera. Dopiero po przebiciu tej średniej byłyby szanse na dalsze wzrosty w kierunku najpierw 2.57, potem 3.20. Oscylatory RSI i MACD z pozytywną dywergencją na wykresie. Stoch nie sygnalizuje jeszcze całkowitego wykupienia i daleko mu do strefy sygnalnej. Generalnie wygląda to dobrze. Dzisiejszy poranny zrzut został szybko wyciągnięty, co daje szansę na test okolic 2 zł i zamknięcie formacji spodka. Najbliższe wsparcie to 1.55.
No ja we własnej osobie. Dawno tu nie byłem. Szczerze to w wakacje opuściłem pokład. Var bardzo mnie wtedy zmęczył. No.ale cóż, zawsze dawał zarobić. Jak tam plecy? Motorówka odpalona? :)
He he, to ja Cię witam w naszych skromnych progach :). Plecy git- thx, a motorówka w chalupie została. Teraz walczę z komarami :).
Ja tam dwa małe pakieciki na var zostawiłem, kto wie....moze spółka wróci do łask. Liczę na Nemesiss i sukces tej gry, moze to szarpnie kursem. (?)....
Spekulacyjnie to odbije, o to jestem spokojny. Wartość tych spółek zależnych jest więcej warta niż kapitaliaacha var. Tylko hypu nie ma co wywołać na kursie.... bo pszczola się otruła :). Dobre to :))).
myslisz ze zrobia 3 czy 4zł tylko kiedy ile mozna czekac na te poziomy tutaj chyba musi stac sie jakis cud zeby tam wzrosło to od roku lezy i nic wiec najpierw niech zaczna sie jakies ruchy bo narazie jest tylko bujanka
Fakty są takie, że kurs jest na dnie. Giants Uprising nie pomógł. Każda nowa spółka na NewConnect to mniej pieniędzy na nijakie spółki bez sukcesów jak Varsav. Oni się bronią, żeby nie spaść na 1, o wzrostach należy zapomnieć.
Zrobili gdy była mega hossa na gamingu i wszyscy się łudzili że bee sie sprzeda i Giganci wyjdą w 4 kw 2020. To już czas przeszły , było minęło i nie wróci więcej