To sposób na stabilizację kursu spółki i podzielenie się zyskiem z inwestorami. buhahahaha tak jak na skotanie ustabilizował kurs kradnąc nam połowę akcji a teraz stabilizuje kurs i drukuje te same akcje każąc nam za nie zapłacić . dość tego pier..... tylko rób coś z kursem ty szubrawcu kikolski . już czytać o tobie to katorga . skąd tacy się biorą na tym świecie . całe życie na krętactwach na pograniczu faulu . jak jego faulują to wielki pan się obraża . on może obrażać
marian , jak zjedzie na 1,80 to pp będą po 40 groszy i akcje stare będą chodzić po 1,40 . a nowe też po tyle samo . i już tak nazarabialiśmy przy karkosiku że każdy prawie milioner w podartych kalesonach . pójdziemy z torbami bo to mściwy gość .
Jak sprzedawałeś po 4 zł to Roman był cacy co nie a teraz gra na spadki aby wyleszczyć z akcji. Ja dokupuje po każdym spadku choćby miało spaść na 1 zł to wtedy i tak z musu musze kupowac aby uśredniać. Trole by chciały abym ze stratą sprzedał? Im niższy kurs tym taniej skupuje akcje których coraz mniej na free float bo część mam JA.