• Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~Dariusz [89.65.180.*]
    Na co czekamy ? Wyniki dobre , umowy podpisane ? Kurs w dół ? Jak wy to widzicie
  • Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~wifi [192.166.203.*]
    Widzę to bardzo pozytywnie i długoterminowo!
    A cena niska to dobieram.

• Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~Zobaczycie [31.0.126.*]

powrót do około 3 ziki i dopiero,
    start z powrotem na z góry upatrzoną pozycję 4,44.- póki co .
  • Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~paaulinka [89.74.53.*]
    Do tej prognozy dopisz jeszcze termin realizacji. Za miesiąc, rok, a może jeszcze później. Będzie można po jakimś czasie pogratulować ci celnego trafienia. Albo i nie.
  • Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~Sorbus [5.173.139.*]
    Mysle ze jest korelacja spadkow i aktywnosci Pauli na forum
  • Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~Odnośnietego [31.0.124.*]
    Dnia 2021-06-23 o godz. 09:22 ~paaulinka napisał(a):
    > Do tej prognozy dopisz jeszcze termin realizacji. Za miesiąc, rok, a może jeszcze później. Będzie można po jakimś czasie pogratulować ci celnego trafienia. Albo i nie.

twego wpisu ,kilka miesięcy słownie 6/7 ,
    powinien ten 4,44 pułap kurs osiągnąć trochę dalej i x 3 ,piję kawę
    bez fusów gorzką bez mleka .
    Nadciąga burza ,deszcz też ,dobrze ,zwolniony będę z podlewania kwiatów .
  • Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~Rafcio [37.225.57.*]
    Ja trochę ochłonąłem i zredukowałem pozycję. Zapomniałem że tak doskonale prosperujące firmy nie koniecznie są fajne dla drobnicy. Jeżeli netto w następnym raporcie nie przekroczy 10mln a będzie oscylować wokół marnych 2-3ml przy ciągłym wzroście przychodów to na 99proc dymają na netto i na 80proc rozpisany jest już scenariusz wyjścia za grosze z GPW. Nie lubię ujadać ale możliwe że sam troszkę dałem się nabrać na gruszki na wierzbie...znaczy w tych przypadkach gruszki są prawdziwe tylko że gracze giełdowi mogą sobie polizać skórkę. Pozdrowienia dla Zarządu i Głównego Inwestorka. Nie było by dziwne jakby taki tuż posiadający 70proc akcji Złotej Kury zadowalał się netto na poziomie kilku baniek rocznie...w raporcie?
  • Re: Co myślicie o tym wszystkim Autor: ~Sorbus [5.173.139.*]
    Ladnie popełniłeś
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.29.183.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.183.*]
    Napisałem prawdę a moderator usunął post w minutę ale jaja. Czyli trafiłem w dziesiątkę popierając post Rafcia.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Sorbus [5.173.138.*]
    Jesli to prawda to dajesz jeszcze raz
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.183.*]
    Tutaj grasuje mafia rodem z PRL. Przez niski FF mają obliczone co do akcji ile jest papierów w rękach drobnych akcjonariuszy. Tutaj 99% drobnych akcjonariuszy musi oddać papier po stracie. Napiszcie do KNF a na 100% Was oleją. Miałem identyczną sytuację na Krezusie gdy szedł do góry po mega dołowania z koło 80gr. w 2009r po tym jak 99% drobnych oddało papier po stracie. Wyciągnęli wtedy kurs zupełnie bez powodu do ponad 20zł ubierając kogo się da po drodze po czym zjechali do bazy na 50gr. i wywalili śmiecia z GPW. Tutaj działa podobny system. Rafcio trafił na 100% w dziesiątkę.
  • FF Autor: ~Sorbus [89.64.93.*]
    Free Float, czyli tzw. ilość wolnych akcji w obiegu nie jest zbyt wysoki – ok. 25%. Główny akcjonariusz posiada 65% udziałów. 
    Wniosek analizować tej spółki nie ma sensu. Wylewać żale tez nie jedynie czekać gdyż drobni akcjonariusze nie maja wpływu na kurs.

[x]
MDIENERGIA 23,29% 1,08 2025-10-31 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.