• inwestycje Autor: ~Kod3x [95.108.40.*]
    niech zlikwiduja te kryptowaluty banda spekulantow i mataczy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: inwestycje Autor: stachsgh [31.0.50.*]
    ale kicha...
    A tu coś lepszego
    https://www.youtube.com/watch?v=iztNc6Fk16s
  • Re: inwestycje Autor: paquita32 [46.165.250.*]
    To w co ostatnio inwestowałeś?
  • Re: inwestycje Autor: ~dominika [167.160.172.*]
    Sama właśnie regularnie kupuję kryptowaluty i jednak zdecydowałam się na ofertę https://www.tothemoon.com.pl/ . Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych kantorów, w którym można wymienić i kupić krypto w bardzo atrakcyjnych cenach
  • Re: inwestycje Autor: ~kamil [104.223.93.*]
    Jeżeli chodzi o kryptowaluty to najważniejsze jest by wybrać odpowiedni kantor. Od siebie mogę polecić wam https://www.tothemoon.com.pl/ , moim zdaniem mają oni najkorzystniejszą ofertę także warto na nich postawić
  • Re: inwestycje Autor: ~Magda [79.133.121.*]
    Dlatego warto inwestowac w to co jest i to co istnieje. A dokładnie chodzi mi o złoto. Na zlocie można spokojnie zarobić jak nie teraz to za jakiś czas. Ja kupiłam złoto w Miennicy Skarbowej i jestem zadowolona
  • Re: inwestycje Autor: thermograph [89.42.31.*]
    Handel na niestabilnym rynku, takim jak kryptowaluty, jest zawsze ryzykowny, ale należy pamiętać, że ryzyko i nagroda idą w parze.
  • Re: inwestycje Autor: ~aliexfunio [197.221.205.*]
    Słyszeliście czym jest chińska kryptowaluta
    https://itwiz.pl/mica-czyli-jak-unia-europejska-chce-uregulowac-rynek-kryptowalutowy/ Natomiast teraz w obecnej sytuacji na rynku polityczno- finansowym jak sądzicie co bedzie?
  • Re: inwestycjeForex to świetny rynek, jeśli dobrze go rozumiesz. Dobrą r Autor: boulevard [122.173.28.*]
    Forex to świetny rynek, jeśli dobrze go rozumiesz. Dobrą rzeczą jest to, że możesz to zrobić tak, jak chcesz. Nie ma żadnych predefiniowanych zasad, których należy przestrzegać!
  • Re: inwestycje Autor: buffoon [122.173.31.*]
    Myślę, że forex i kryptowaluty to najlepsze aktywa, które możesz zainwestować na dłuższą metę. Możesz także kupić obligacje, aby uzyskać zwroty skorygowane o inflację.
  • Re: inwestycje Autor: ~daria [104.129.18.*]
    Jeżeli chodzi o inwestycję to warto jednak postawić na krypto. Ja regularnie wymieniam je w https://www.tothemoon.com.pl/ Jest to bardzo dobry kantor, w którym transakcje odbywają się sprawnie i bezpiecznie
  • Re: inwestycje Autor: ~Kroma [80.48.158.*]
    Słyszeliście kiedyś o połączeniu świata kryptowalut i blockchain ze światem konopi? Pewnie nie, bo to coś co raczkuje. W Polsce mamy Projekt Cannumi, znacie? Zachęcam, polecam, bacznie obserwuję co to z tego wyrośnie ;) Wbijajcie na ich stronkę albo discorda tam się więcej dowiecie
  • Re: inwestycje Autor: ameliadawson [122.173.31.*]
    Musimy tylko być świadomi, zanim zainwestujemy, aby nie stracić naszych pieniędzy. W dzisiejszych czasach trudno komuś ufać.
  • Re: inwestycje Autor: poppycock [122.173.31.*]
    Lepiej jest przeprowadzić przyzwoitą ilość badań i sprawdzenia przeszłości, zanim zdecydujesz się zainwestować. Jeśli chodzi o handel i inwestowanie pieniędzy, nie możesz być zbyt pewny, kto może być po Twojej stronie. Rynek jest pełen oszustów, więc bądź czujny i dokonaj właściwych wyborów.
  • Re: inwestycje Autor: lelisaryan [122.173.28.*]
    Nie jest w porządku wierzyć w cokolwiek, co znajdziesz w Internecie. Każdy ma swoją perspektywę i nie musi się ona zgadzać z Twoją. Musisz znaleźć własną drogę na szczyt.
  • Re: inwestycje Autor: tunic [122.173.30.*]
    Przed zakupem i zainwestowaniem w jakiekolwiek kryptowaluty, upewnij się, że wykonałeś własne badania i przeanalizuj przeszłe wyniki monety do daty. Czy ma potencjał do rozwoju? A może jego wartość zawsze była niska? Nie kieruj się ogólnymi informacjami wyświetlanymi w Internecie, ponieważ większość z nich nie jest odpowiednio zbadana.
  • Re: inwestycje Autor: gramor [122.173.24.*]
    Kryptowaluty to dobra inwestycja na przyszłość. Ale tylko te kryptowaluty, które od lat pozostają na liście 10 najlepszych kryptowalut – jak bitcoin, ethereum, tether i solana. Inwestowanie w niewłaściwą kryptowalutę może prowadzić do ogromnych strat i wysadzenia kont.
  • Re: inwestycje Autor: ~memzila [80.187.73.*]
    Jeśli jesteś zainteresowany inwestowaniem wejdź na stronę, tam znajdziesz więcej przydatnych informacji o Profit Maximizer i możesz łatwo zacząć zarabiać dobre pieniądze. Wejdź na ten link i przekonaj się sam. Dla wygody możesz skorzystać z aplikacji mobilnej.
  • Re: inwestycje Autor: nosology [122.173.26.*]
    Jakich portfeli używasz do zabezpieczania swoich inwestycji kryptograficznych? Zidentyfikowałem kilka, takich jak capital wallet, kraken, exodus i bitmart, ale nie udało mi się sfinalizować żadnego. Każda pomoc byłaby mile widziana.
  • Re: inwestycje Autor: physiography [165.231.105.*]
    Możesz zaufać krypto, takiemu jak Bitcoin i Ethereum. To są najlepsze. Ale musisz przeprowadzić swoje badania, zanim pójdziesz dalej. Kryptowaluty są świetne, jeśli chcesz zostać inwestorem długoterminowym.
  • Re: inwestycje Autor: jarrettncolon [122.173.25.*]
    Istnieje wiele innych kryptowalut oprócz BTC i ETH, takich jak Solana (SOL) i Cardano (ADA), które mają spory potencjał.
  • Re: inwestycje Autor: holocryptic [122.173.27.*]
    Forex może być świetnym początkiem. Jest to najbardziej płynny rynek z dziennym wolumenem obrotu przekraczającym 6,6 biliona USD.
  • Re: inwestycje Autor: ~Maniu [89.230.53.*]
    Inwestycje mogą być różne jedną z nich to złoto. Sztabki złota w dobrej cenie możesz kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycje Autor: zoomania [122.173.30.*]
    Do najważniejszych zalet kryptowalut należy ich łatwość użytkowania, bezpieczeństwo i brak ograniczeń w transakcjach. Mimo że nie zyskały jeszcze dużej popularności lub adopcji, wiele kryptowalut ma wyraźną przewagę nad pieniędzmi fiducjarnymi lub konwencjonalnym systemem bankowym.
  • Re: inwestycje Autor: ~Miłosz [77.65.117.*]
    Nie warto inwestować w kryptowaluty. Jest tam zdecydowanie coraz gorzej. Jeśli macie kasę i chcecie zainwestować to polecam inwestować w złoto z Mennicy Skarbowej. Na tym możecie zarobić