Dnia 2021-06-21 o godz. 12:38 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:21 cmpunk napisał(a): > > Dzień bez wpisu scettino to dzień stracony :-D. Dobrze, że go uratowałeś :-). > > Dla mnie nie, ale ty się rozpisujesz w każdym wątku ,.... > > Ps. > zapomniałeś napisać o 4mass i Bras ,... > takie piękne spadki ,........................
A co, obkupiłeś się w piątek? :-D 4mass rzeczywiście ładnie, coś prezes znów sprzedał, czy kolejną emisję planują, bo im się budżet nie spina? :-)
Dnia 2021-06-21 o godz. 12:51 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:38 ~scettino napisał(a): > > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:21 cmpunk napisał(a): > > > Dzień bez wpisu scettino to dzień stracony :-D. Dobrze, że go uratowałeś :-). > > > > Dla mnie nie, ale ty się rozpisujesz w każdym wątku ,.... > > > > Ps. > > zapomniałeś napisać o 4mass i Bras ,... > > takie piękne spadki ,........................ > > A co, obkupiłeś się w piątek? :-D > 4mass rzeczywiście ładnie, coś prezes znów sprzedał, czy kolejną emisję planują, bo im się budżet nie spina? :-)
HAhhhaaaa przez tylko te 10 dni (21.VI. - 01.VII.) i na 4Mass i na Bras można było zarobić kilka razy ,... a na snw ciągle ta sama 'melodia' ,.....
Dnia 2021-07-01 o godz. 11:19 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:51 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:38 ~scettino napisał(a): > > > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:21 cmpunk napisał(a): > > > > Dzień bez wpisu scettino to dzień stracony :-D. Dobrze, że go uratowałeś :-). > > > > > > Dla mnie nie, ale ty się rozpisujesz w każdym wątku ,.... > > > > > > Ps. > > > zapomniałeś napisać o 4mass i Bras ,... > > > takie piękne spadki ,........................ > > > > A co, obkupiłeś się w piątek? :-D > > 4mass rzeczywiście ładnie, coś prezes znów sprzedał, czy kolejną emisję planują, bo im się budżet nie spina? :-) > > HAhhhaaaa > przez tylko te 10 dni (21.VI. - 01.VII.) i na 4Mass i na Bras można było zarobić kilka razy ,... > a na snw ciągle ta sama 'melodia' ,..... >
Nie rób z siebie dziada. Twoja gra na tych spółkach przypomina mi żebranie menela o parę groszy. Czasami dostać można hakiem pod żebro :-).
Dnia 2021-07-01 o godz. 11:27 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-07-01 o godz. 11:19 ~scettino napisał(a): > > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:51 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:38 ~scettino napisał(a): > > > > Dnia 2021-06-21 o godz. 12:21 cmpunk napisał(a): > > > > > Dzień bez wpisu scettino to dzień stracony :-D. Dobrze, że go uratowałeś :-). > > > > > > > > Dla mnie nie, ale ty się rozpisujesz w każdym wątku ,.... > > > > > > > > Ps. > > > > zapomniałeś napisać o 4mass i Bras ,... > > > > takie piękne spadki ,........................ > > > > > > A co, obkupiłeś się w piątek? :-D > > > 4mass rzeczywiście ładnie, coś prezes znów sprzedał, czy kolejną emisję planują, bo im się budżet nie spina? :-) > > > > HAhhhaaaa > > przez tylko te 10 dni (21.VI. - 01.VII.) i na 4Mass i na Bras można było zarobić kilka razy ,... > > a na snw ciągle ta sama 'melodia' ,..... > > > > Nie rób z siebie dziada. Twoja gra na tych spółkach przypomina mi żebranie menela o parę groszy. Czasami dostać można hakiem pod żebro :-).
ty z siebie dziada już zrobiłeś 14 lat oczekiwania na akcjach snw i totalna PORAŻKA,... a ci co tu na snw 'zainwestowali' pod super wyniki, albo 4 , 5 czy 6 falę Covidu po 5,xx; 4,xx i 3,xx ,... na żadnym haku nie wiszą
A poza tym najciekawsze jest to, że w zasadzie każdy ruch w dół oznacza od razu twoją forumową aktywność. Jakież to musi być rozpraszające, stresujące i męczące takie śledzenie i oczekiwanie na ruch, nieprawdaż? Choć jak jesteś szatniarzem, to się specjalnie nie przepracowujesz :-).
Dnia 2021-07-21 o godz. 12:30 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:17 ~J-23 napisał(a): > > dopiero jakieś 1/3 wakacji > > do września 1 a nawet ZERO z przodu całkiem możliwe. > > Sądzisz, że będzie równać do jednostkowej wartości twoich super spółek? :-D
cmpuś , wczoraj już ci pisałem , że coraz więcej osób na forum martwi się o ciebie tzn. o twój 'umysł' a dziś ktoś trafnie nazwał cię "PAJACEM forumowym" ,...
pisz dalej te swoje złote myśli ,......
Ps. dodałem ci zielona łapkę ,.... cieszysz się ,...????
Dnia 2021-07-21 o godz. 12:40 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:30 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:17 ~J-23 napisał(a): > > > dopiero jakieś 1/3 wakacji > > > do września 1 a nawet ZERO z przodu całkiem możliwe. > > > > Sądzisz, że będzie równać do jednostkowej wartości twoich super spółek? :-D > > cmpuś , wczoraj już ci pisałem , że coraz więcej osób na forum martwi się o ciebie tzn. o twój 'umysł' > a dziś ktoś trafnie nazwał cię "PAJACEM forumowym" ,... > > pisz dalej te swoje złote myśli ,...... > > Ps. > dodałem ci zielona łapkę ,.... > cieszysz się ,...????
Tu ci odpisuję to samo, co w temacie Zeusa. A co do lapki, to możesz dać co najwyżej brązową :-).
Dnia 2021-07-21 o godz. 13:10 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:40 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:30 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:17 ~J-23 napisał(a): > > > > dopiero jakieś 1/3 wakacji > > > > do września 1 a nawet ZERO z przodu całkiem możliwe. > > > > > > Sądzisz, że będzie równać do jednostkowej wartości twoich super spółek? :-D > > > > cmpuś , wczoraj już ci pisałem , że coraz więcej osób na forum martwi się o ciebie tzn. o twój 'umysł' > > a dziś ktoś trafnie nazwał cię "PAJACEM forumowym" ,... > > > > pisz dalej te swoje złote myśli ,...... > > > > Ps. > > dodałem ci zielona łapkę ,.... > > cieszysz się ,...???? > > Tu ci odpisuję to samo, co w temacie Zeusa. A co do lapki, to możesz dać co najwyżej brązową :-).
Już teraz NIKT nie ma najmniejszych wątpliwości co do tego j.w. PAJACA i POŚMIEWISKA forum zabawa z ciebie przednia !!!!!!!!
Dnia 2021-08-02 o godz. 17:37 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-07-29 o godz. 15:27 ~J-23 napisał(a): > > Dzisiaj "udeptują" 2,2x ,.... > > Jutro 2,1x > > A SIERPIEŃ witamy 1 z przodu ??? > > Domyślam się scett, że wszystkie agencje ANALityczno- ratingowe wprost zabijają się o twoje profesjonalne rekomendacje, nieprawdaż? :-D
cempku mnie sie nie śpieszy ,.... 1-2 dni lub nawet 1-2 tygodnie później ,....
Jak sam widzisz trafnie wytypowałem i 4,xx i 3,xx i 2,60 i 2,40
A tu 5-6 gr do góry i pełna ekstaza ,..... ,HAhahhaaaaaa
Scett, jak się z laską (albo chłopem w czarnej spódnicy) umawiasz, to słowo "jutro" ma tak samo umowne znaczenie, jak w twoich prognozach? Już rok temu miał być według ciebie zjazd na 50 groszy i co? :-)
Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 cmpunk napisał(a): > Scett, jak się z laską (albo chłopem w czarnej spódnicy) umawiasz, to słowo "jutro" ma tak samo umowne znaczenie, jak w twoich prognozach? Już rok temu miał być według ciebie zjazd na 50 groszy i co? :-)
cempku,
nie zapomnij też i o tych co tu wieścili WYBICIE na dniach ,.... "wybitni specjaliści"
z "na dniach" zrobiły się tygodnie , a i wybicie 5 - 6 gr, a radocha np. u ciebie jak u przedszkolaczka
Dnia 2021-08-03 o godz. 10:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-08-03 o godz. 10:00 cmpunk napisał(a): > > Scett, jak się z laską (albo chłopem w czarnej spódnicy) umawiasz, to słowo "jutro" ma tak samo umowne znaczenie, jak w twoich prognozach? Już rok temu miał być według ciebie zjazd na 50 groszy i co? :-) > > cempku, > > nie zapomnij też i o tych co tu wieścili WYBICIE na dniach ,.... "wybitni specjaliści" > > z "na dniach" zrobiły się tygodnie , a i wybicie 5 - 6 gr, a radocha np. u ciebie jak u przedszkolaczka
I koniec "wzrostów" powrót do utartej ścieżki ,....
Dnia 2021-08-26 o godz. 16:31 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:17 ~J-23 napisał(a): > > dopiero jakieś 1/3 wakacji > > do września 1 a nawet ZERO z przodu całkiem możliwe. > > I gdzie to ziobro z przodu? :-D
cempuś ,..... nie wywołuj wilka z lasu !!!! Już tu kilku takich "specjalistów" było , którzy zaklinali się, że np. poniżej 3,85 bo po tyle się 'OKAZYJNIE' zapakowali i "zachęcali innych ,... bo pociąg odjedzie , a rakieta wystartuje , sprężyna ..... , c/z, wk/c itp itd.
A do końca VIII. jeszcze parę sesji ,..... i wszystko się może zdarzyć ,....
Dnia 2021-08-26 o godz. 16:52 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-08-26 o godz. 16:31 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-07-21 o godz. 12:17 ~J-23 napisał(a): > > > dopiero jakieś 1/3 wakacji > > > do września 1 a nawet ZERO z przodu całkiem możliwe. > > > > I gdzie to ziobro z przodu? :-D > > cempuś ,..... > nie wywołuj wilka z lasu !!!! > Już tu kilku takich "specjalistów" było , którzy zaklinali się, że np. poniżej 3,85 bo po tyle się 'OKAZYJNIE' zapakowali i "zachęcali innych ,... bo pociąg odjedzie , a rakieta wystartuje , sprężyna ..... , c/z, wk/c itp itd. > > A do końca VIII. jeszcze parę sesji ,..... i wszystko się może zdarzyć ,....
Z lasu to mogę wywołać tego... no... Szyszkę, ewentualnie kornika :-).
Tak dla porządku ,.... Dziś 31.VIII. koniec wakacji i 'magiczne' 2 zet nie padło , ale nie należy popadać w czarną rozpacz ,.... bo np. z "magicznym" progiem 2,60* czy 2,40** ( a wcześniej 4,00; 3,86; 3,00 itp) też były "lekkie" problemy i co niektórzy zakładali specjalne wątki tu na forumw 'poszukiwaniu' tego magicznego progu, ale jak pokazuje praktyka na snw ,... co się odwlecze to nie uciecze ,...
Dzisiaj i wczoraj np. testowane były poziomy 2,4xx , co pokazuje , że niższe poziomy to tylko kwestia nieodległego czasu ,....
_____________________________________________ * ZGON-GDZIE TE 2,60? ~nieufny [79.186.165.*] 2021-05-06 16:18 Opublikowano przy kursie: 3,04 zł , zmiana od tamtej pory: -20,10%
** ZGON-GDZIE TE 2,40? ~niekumaty [37.47.5.*] 2021-07-23 15:52 Opublikowano przy kursie: 2,47 zł , zmiana od tamtej pory: -1,82%
Dnia 2021-08-31 o godz. 20:29 ~Juras napisał(a): > Jak zakładem wątek to nie przypuszczałem, że się aż tak rozwinie. > > > > Ale jak widać ma spółka ,,potencjał,,
Spółka a nawet holding snw ma potencjał ,... spadkowy już o tym pisałem nie raz np. wczoraj
Dzisiaj i wczoraj np. testowane były poziomy 2,4xx , co pokazuje , że niższe poziomy to tylko kwestia nieodległego czasu ,.... Autor: ~J-23 [5.184.14.*] 2021-08-31 12:43 Opublikowano przy kursie: 2,50 zł , zmiana od tamtej pory: -2,20%
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:37 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-08-31 o godz. 20:29 ~Juras napisał(a): > > Jak zakładem wątek to nie przypuszczałem, że się aż tak rozwinie. > > > > > > Ale jak widać ma spółka ,,potencjał,, > > Spółka a nawet holding snw ma potencjał ,... spadkowy już o tym pisałem nie raz np. wczoraj > > Dzisiaj i wczoraj np. testowane były poziomy 2,4xx , co pokazuje , że niższe poziomy to tylko kwestia nieodległego czasu ,.... Autor: ~J-23 [5.184.14.*] 2021-08-31 12:43 Opublikowano przy kursie: 2,50 zł , zmiana od tamtej pory: -2,20% > > A dzisiaj kolejne 'tylko' 10 gr do dołu ,....
Co ty taki w gorącej wodzie kąpany? Poczekaj do końca sesji :-). A może dziś 1,xx zobaczysz? :-D
Dnia 2021-09-01 o godz. 12:57 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-09-01 o godz. 12:37 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-08-31 o godz. 20:29 ~Juras napisał(a): > > > Jak zakładem wątek to nie przypuszczałem, że się aż tak rozwinie. > > > > > > > > Ale jak widać ma spółka ,,potencjał,, > > > > Spółka a nawet holding snw ma potencjał ,... spadkowy już o tym pisałem nie raz np. wczoraj > > > > Dzisiaj i wczoraj np. testowane były poziomy 2,4xx , co pokazuje , że niższe poziomy to tylko kwestia nieodległego czasu ,.... Autor: ~J-23 [5.184.14.*] 2021-08-31 12:43 Opublikowano przy kursie: 2,50 zł , zmiana od tamtej pory: -2,20% > > > > A dzisiaj kolejne 'tylko' 10 gr do dołu ,.... > > Co ty taki w gorącej wodzie kąpany? Poczekaj do końca sesji :-). A może dziś 1,xx zobaczysz? :-D
tylko do końca sesji ,...???? a co będzie "mega" wybicie do ,... 2,50 czy 2,60 ???
cempusiu mnie to GANC-pomada kiedy te 1 z przodu będzie , już tacy tu byli co się nie mogli doczekać na "4" "3" czy "2" z przodu, wg tych "speców" po 'korekcie' na 4,xx i "świetnych" wynikach Q i rocznych miały być nowe szczyty (10, 20, i 50 zet) , a jak to zwykle na snw zanosi się tu na nowe doły ,.....
i wiem , że to tylko "udeptywanie dna", że "sprężyna się naciąga", "pociąg odjeżdża" , a rakieta "startuje", tworzą się "nowe" formacje SPODKA (i filiżanki) i NAJWAŻNIEJSZE wskaźniki robią się "coraz lepsze" ,....
Dnia 2021-09-01 o godz. 13:53 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-01 o godz. 12:57 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-09-01 o godz. 12:37 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2021-08-31 o godz. 20:29 ~Juras napisał(a): > > > > Jak zakładem wątek to nie przypuszczałem, że się aż tak rozwinie. > > > > > > > > > > Ale jak widać ma spółka ,,potencjał,, > > > > > > Spółka a nawet holding snw ma potencjał ,... spadkowy już o tym pisałem nie raz np. wczoraj > > > > > > Dzisiaj i wczoraj np. testowane były poziomy 2,4xx , co pokazuje , że niższe poziomy to tylko kwestia nieodległego czasu ,.... Autor: ~J-23 [5.184.14.*] 2021-08-31 12:43 Opublikowano przy kursie: 2,50 zł , zmiana od tamtej pory: -2,20% > > > > > > A dzisiaj kolejne 'tylko' 10 gr do dołu ,.... > > > > Co ty taki w gorącej wodzie kąpany? Poczekaj do końca sesji :-). A może dziś 1,xx zobaczysz? :-D > > tylko do końca sesji ,...???? > a co będzie "mega" wybicie do ,... 2,50 czy 2,60 ??? > > cempusiu mnie to GANC-pomada kiedy te 1 z przodu będzie , już tacy tu byli co się nie mogli doczekać na "4" "3" czy "2" z przodu, wg tych "speców" po 'korekcie' na 4,xx i "świetnych" wynikach Q i rocznych miały być nowe szczyty (10, 20, i 50 zet) , a jak to zwykle na snw zanosi się tu na nowe doły ,..... > > i wiem , że to tylko "udeptywanie dna", że "sprężyna się naciąga", "pociąg odjeżdża" , a rakieta "startuje", tworzą się "nowe" formacje SPODKA (i filiżanki) i NAJWAŻNIEJSZE wskaźniki robią się "coraz lepsze" ,.... >
Najważniejsze, że ty robisz się coraz bardziej aktywny :-). Filiżankę kakao to zawsze z rana zapodajesz, więc jest to znana tobie formacja :-).
Dnia 2021-09-16 o godz. 12:23 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-09-16 o godz. 12:00 ~scettino napisał(a): > > Obecnie co jeszcze mądrzejsi wywalają resztki akcji , przed kolejnym już "świetnym" raportem > > Scett, co ty takiego srania dziś dostałeś? :-D > Temat powinien się nazywać: "Trwa dramat scettinowców". :-)
Jak powyżej widać cempek wraca do swoich ulubionych 'klimatów' WC-towych ,... a nazywaj sobie jak chcesz ,....
A może jakiś "mądry" "wykładzik" w temacie dzisiejszych spadków i obrotów ,.....
udeptywanie dna?,
zamykanie luki?,
naciąganie cięciwy? ,
pociąg?,
peron?,
rakieta ? lub coś jeszcze bardziej "szalonego" ???
Dnia 2021-09-16 o godz. 12:35 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-09-16 o godz. 12:23 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-09-16 o godz. 12:00 ~scettino napisał(a): > > > Obecnie co jeszcze mądrzejsi wywalają resztki akcji , przed kolejnym już "świetnym" raportem > > > > Scett, co ty takiego srania dziś dostałeś? :-D > > Temat powinien się nazywać: "Trwa dramat scettinowców". :-) > > Jak powyżej widać cempek wraca do swoich ulubionych 'klimatów' WC-towych ,... > a nazywaj sobie jak chcesz ,.... > > A może jakiś "mądry" "wykładzik" w temacie dzisiejszych spadków i obrotów ,..... > udeptywanie dna?, > zamykanie luki?, > naciąganie cięciwy? , > pociąg?, > peron?, > rakieta ? lub coś jeszcze bardziej "szalonego" ???
Dnia 2021-09-16 o godz. 12:35 ~scettino napisał(a):
> A może jakiś "mądry" "wykładzik" w temacie dzisiejszych spadków i obrotów ,..... > udeptywanie dna?, > zamykanie luki?, > naciąganie cięciwy? , > pociąg?, > peron?, > rakieta ? lub coś jeszcze bardziej "szalonego" ???
Dzisiaj to chyba ? mamy do czynienia z j.w. "zamykaniem luki", jutro z "Odleszczaniem "leszczy" i groszołapów po jutrze z ,... "udeptywaniem (nowego kolejnego) dna"
Tak jak pisałem 1-2 dniowa podbitka i zjazd na nowe dołki
Scett, nie tak dawno jakiś czarny wykonywał egzorcyzmy na wegetariance za pomocą salcesonu. Może by go poprosić, żeby wykonał na tobie tą sztuczkę za pomocą akcji Sanwila? Tym bardziej, że z salcesonem na tym forum miałeś już kiedyś coś wspólnego :-). Jak mu się uda, to może dostanie kolejne 50 baniek dotacji?
Dnia 2021-10-04 o godz. 15:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-09-16 o godz. 12:35 ~scettino napisał(a): > > > A może jakiś "mądry" "wykładzik" w temacie dzisiejszych spadków i obrotów ,..... > > udeptywanie dna?, > > zamykanie luki?, > > naciąganie cięciwy? , > > pociąg?, > > peron?, > > rakieta ? lub coś jeszcze bardziej "szalonego" ??? > > Dzisiaj to chyba ? mamy do czynienia z j.w. "zamykaniem luki", > jutro z "Odleszczaniem "leszczy" i groszołapów > po jutrze z ,... "udeptywaniem (nowego kolejnego) dna" > > Tak jak pisałem 1-2 dniowa podbitka i zjazd na nowe dołki >
i DRAMATU c.d. ,.... może jakieś nowe pomysły na opisywanie spadków na 'walorze',....????
Dnia 2021-11-22 o godz. 11:01 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-10-04 o godz. 15:54 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2021-09-16 o godz. 12:35 ~scettino napisał(a): > > > > > A może jakiś "mądry" "wykładzik" w temacie dzisiejszych spadków i obrotów ,..... > > > udeptywanie dna?, > > > zamykanie luki?, > > > naciąganie cięciwy? , > > > pociąg?, > > > peron?, > > > rakieta ? lub coś jeszcze bardziej "szalonego" ??? > > > > Dzisiaj to chyba ? mamy do czynienia z j.w. "zamykaniem luki", > > jutro z "Odleszczaniem "leszczy" i groszołapów > > po jutrze z ,... "udeptywaniem (nowego kolejnego) dna" > > > > Tak jak pisałem 1-2 dniowa podbitka i zjazd na nowe dołki > > > > i DRAMATU c.d. ,.... > może jakieś nowe pomysły na opisywanie spadków na 'walorze',....???? >