Ci co sprzedali dzien przed dywidenda zrobili ogolem dobrze - bo teraz moga odkupic taniej - sila rynku plus kilka zlych informacji w miedzyczasie - dlugoterminowo kupowac akcje - ale mysle ze beda rosly stabilnie i powoli wiec nikomu raczej nic nie ucieknie jak ktos bedzie chcial tu zagoscic na dluzej.
Wszystko mozliwe ale to juz naprawde nie ma za bardzo gdzie spadac - kapitalizacja 180 milionow i chyba 40 gotowki :) To tak na chlopski rozum ile to ma byc warte ?? 100 milionow ? Ja tam jestem spokojny o wycene - jesli spadnie to bede dobieral.
Ja tam wole polegac na logice :) juz raz kupowalem Tauron chyba nawet po 0.86 pln gdzie ktos sprzedawal w takiej cenie - chcialem wziac kredyt aby dokupic i mozna powiedziec za dlugo sie wahalem i nie zdazylem - tam tez nie bylo logiki - ze ktos sprzedawal w takiej cenie gdzie wszyscy wiedzieli ze cos musza zrobic i zrobili. Podobna sytuacja jest tutaj niby wszyscy wiedza ze wzrosnie ( nie wiem do ilu ale wzrosnie ) ale kazdy chce kupic taniej jak to nie ma juz z czego spadac :)
Dnia 2021-06-22 o godz. 12:16 ~bystra80 napisał(a): > Ja tam wole polegac na logice :) juz raz kupowalem Tauron chyba nawet po 0.86 pln gdzie ktos sprzedawal w takiej cenie - chcialem wziac kredyt aby dokupic i mozna powiedziec za dlugo sie wahalem i nie zdazylem - tam tez nie bylo logiki - ze ktos sprzedawal w takiej cenie gdzie wszyscy wiedzieli ze cos musza zrobic i zrobili. Podobna sytuacja jest tutaj niby wszyscy wiedza ze wzrosnie ( nie wiem do ilu ale wzrosnie ) ale kazdy chce kupic taniej jak to nie ma juz z czego spadac :)
Dnia 2021-06-23 o godz. 06:47 ~wuj91 napisał(a): > Dnia 2021-06-21 o godz. 10:44 ~Tom napisał(a): > > Co tak leci w dół. > > > Miałem nosa ze sprzedażą 20 k akcji po 7,2 > > i teraz idź waść w 3,14 -du > i smrodź tutaj