Jestem nowy o xo chodzi. Spółka nie zarabia w 2021 a jest tak gloryfikowana przez wszystkich. Tylko ze weryfikuje bylo 2pln a teraz zaraz nominalna 10 groszy
chodzi o to, że jestem z nimi od 2011, choć formalnie od 2013 od marca... 3,00 za rok to rozsądny szacunek oparty o wiedzę z wewnątrz... Będzie dobrze i spokojnie... kupować póki można... ja mam ponad 50 mln sztuk!
Potwierdzam wypowiedzi niektórych kolegów, nie liczcie na szybki zysk bo spółka ma zbyt mało płynne papiery, jeśli możecie to dokupujcie bo za rok o tej porze będzie minimum 400-500% wzrostu. Muszą tylko wejść na parkiet główny i podpisać kilka kontraktów na odbiór energii, a to nie jest coś niemożliwego do spełnienia.
Kontrakty już są... Umowy, nie listy intencyjne... Ktoś pisał, że F czeka na odblokowanie ustawy odległości-wek prze GPW... Bzdura... To co mają i zaczęli budować to projekty z ważnym PnB i WP oraz ZnUwA...
W dodatku niedawno podwoili portfel takich gotowców... Szwaja... Szwaja...
No...Pisałem wcześniej :-) Na razie z mojego punktu widzenia im niższy kurs tym lepiej... I nie chodzi o to, że KUPUJĘ... kupiłem to ja 3 lata temu... tyle, ze dla mnie było po 0,025... (0,25 grosza ... to nie pomyłka... tak wychodzi z "przelicznika" Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów ;-)
Kzimigu - czego nie rozumiesz, przecież ta spółka nie emituje akcji dla kolegów królika tylko w ten właśnie sposób skupuje farmy będące tak zwanymi projektami. Przychodzi człowiek, który ma projekt zaparkowany na sp. z o.o. Figene przejmuje tę spółkę w zamian za akcje. W ten właśnie sposób tworzy się cała grupa kapitałowa.