• Co to za zwała? Autor: ~Carbon [31.60.103.*]
    Ciekawe
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~realista [31.28.163.*]
    300 akcji potrafi zwalić kurs o 7-8%. Nawet nie chce mi się komentować tego co się tutaj dzieje.. brak jakiegokolwiek popytu ponad 60 zł. Nic się nie zmieni dopóki spółka nie pokaże, że ma jakiś mocny plan po Warhammerze. Na Wizardach i WH nigdzie dalej nie polecimy, a każda korekta na rynku będzie powodować spadki. Martwi mnie też tempo prac nad grami. Będzie prawie rok opóźnienia w wydaniu WH, to co to oznacza, że na kolejny tytuł czekamy do 2025 roku?
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Czy mozesz pokazac gdzie byla oficjalnie podana data WH? Bo o opoznieniach fajnie piszesz tylko zdaje sie sa to opoznienia do zyczen na forum bankiera a nie komunikatow ze spolki.
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~Znudzony [89.64.42.*]
    No nieprawda, bo praktycznie całe pierwsze półrocze 2020 było mówione że premiera na przełomie 20/21

"Celujemy w środek przyszłego roku. Wstępnie zakładaliśmy, że nasz największy tytuł pojawi się na rynku na przełomie 2020 i 2021. Jednym z kluczowych czynników, które sprawiły, że nasza gra zadebiutuje nieco później, jest pojawienie się na rynku Oculus Quest 2, jednej z najpopularniejszych obecnie platform VR"

Później jak w powyższym cytacie tłumaczyli opóźnienie wejściem OQ2, ale wg. mnie to zasłona dymna. Wizards DT wyszło wpierw na inne platformy i też nie było go na OQ2 na początku. Zresztą, czas zweryfikował, że połowa roku też już nie jest prawdopodobna, bo to za półtora tygodnia. Teraz mówi się o późnym lecie (ale nie o późnych wakacjach) więc i wrzesień wchodzi w grę. Można sobie wmawiać różne rzeczy, ale dotychczasowe fakty czyli bardzo późny start promocji, ciągłe przesuwanie terminów i WCIĄŻ nawet nie podanie w trailerach choćby miesiąca premiery wskazują na to że z projektem są problemy i niczego na pewniaka nie można przyjąć. Ilość negatywnych komentarzy na temat bugów w WDT mogło trochę otrzeźwić włodarzy i starają się nie dać plamy przy WAG.

A może dzisiejsze spadki to efekt tego, że beta testerzy zobaczyli produkt, który nie odpowiada oczekiwaniom??
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    A gdzie podział Azotyn sodu?
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~Azotyn_sodu [94.254.194.*]
    Spokojnie, gra jest gotowa. Premiera tego lata, max do końca sierpnia. Gra i system walki jest nowatorski, potrzebuje czasu na ogranie.
    Bo już myślałem ze ty tak „zacząłeś”sypać wczoraj,po bliższym zapoznaniu się z Tempestfallem.) I sie trochę wystraszyłem żeby nie było czasem powtórki z Cyberpunk 2077 ! Pozdrowienia.
    Mechanika ruchu jest nowatorska, system rzucania zaklęć trudny. Tempestfall jest to kamień milowy w branży rozrywkowej. Nie wiem gdzie pójdzie kurs, ale Wizardy na OC2 mają już 140 ocen, a w Tempestfall będziemy liczyć w tysiącach.
    Wolałbym żeby kurs jeszcze doszedł do 40 jak pisał John, ale oczywiście nie z mojej strony. Nie opłaca mi się wywalać. Kupowałem na różnych poziomach.
    Ja wywiadow nie traktuje jako informacji rynkowych. Nie maja wiazacych slow.
    Mam wrazenie ze wiele osob tutaj chcialo grac pod premiere i sorzedac przed ale to nie tak spolka. Wg mnie tak momna sobie grywac na CDR czy 11BIT czy innych duzych studiach. Tutaj trzeba czasu i uwazam ze nie bez powodu program motywacyjny jest do 2023. Reszty nie bede powtarzal bo kto chcial zrozumiec to zrozumial.
    Pozdrawiam LT
    W ktorym to ESPI?
    Prawda jest taka ze zarząd troszkę pomaga grubemu w „uwalaniu”kursu,a grubas to bezpardonowo wykorzystuje.Na początku Maju na Strefie Inwestorów był wywiad z członkiem zarządu i twierdzili ze premiera Tempestfala w połowie roku,zaś w najnowszym wywiadzie na Strefie Inwestorów z Czerwca twierdzą ze w drugiej połowie roku.A druga połowa roku to moze być od 01.07.21r. do 31.12.21r.( taka to mała różnica).Troszkę zarządowi brakuje nazwijmy to delikatnie „obycia z rynkiem”. ps. według mnie od Lipca zmiana kierunku.
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~realista [5.173.49.*]
    Ale pitolisz
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~qq [83.22.101.*]
    zwała? 200 sztuk sprzedanych, tyle co kot napłakał
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~Patryk [84.241.199.*]
    Małe obroty żadna zwała
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~Raf [5.253.206.*]
    Raczej wszystko zgodnie z planem.
    Wymęczanie i odsiewanie planktonu z perły.
  • Re: Co to za zwała? Autor: ~PeaceWasYeahBau [5.173.137.*]
    Odsiewanie leszcza od jesiotra
[x]
CARBONSTU 0,00% 5,70 2025-10-23 16:36:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.