Po raz pierwszy od 2016 roku spółka może bardzo mocno zwiększyć przychody (umowa na 4,7 miliona) + gry z EKIPA S.A. + raport konsolidowany Supernova Studio. Do tej pory tego nie było i dlatego kurs się osuwał. Teraz jest nisko i są bardzo dobre perspektywy.
u mnie też jest ekipa i papę na dachu kładą od czerwca, Jak nie maja pieniędzy na materiały to zaś ludzi do pracy nie ma i tak w koło.
Skończy się na tym że prezes przyjdzie i sam będzie rynny kołkował i grzał papę A tutaj wszystko zależy co spółka ma w rękawie
jak by to był as to by kurs napewno nie zjechał tak nisko bo kumaci by brali ostro
Dnia 2021-06-20 o godz. 13:59 ~Sar napisał(a): > Dlaczego ta spółka spadkła z 200 zł na 24 zł, jakiś split akcji czy też mieli słabe wyniki ? Ktoś kojarzy z tamtego okresu ?
z sentymentu zajrzałem .. :) :)
musisz wywołać do "tablicy" niejakiego Tłumika .. on ci dokładnie wyjaśni co to za spółka .. :) :)
ja grywałem tu od 2018 do 2020 - tłumik zaś inwestował tu spokojnie z 5 lat przy obecnych wolumenach dla mnie jako gracza spółka nie nadaje się ..do inwestowania zaś moim zdaniem kompletnie się nie nadaje ze względu na "hocki klocki zarządu" .. zjazd o którym piszesz nastąpił ze względu na to że spółka tylko obiecuje ale z tych obietnic jakoś nigdy się nie wywiązuje ..:) :) potrafiła "zapomnieć " o raporcie rocznym przez co była zawieszona :) :)
w latach 2018 - 2020 koszty działalności pokrywała z dotacji - obecnie dotacje się skończyły więc ..upppsss
dlatego stara się zachęcić "do zabawy" plotkami
gdzieś tam w historycznych wątkach sa moje analizy - ostatnia zakładała zjazd chyba o i le się nie mylę na 16,50 - 15,30 zł i tam jeśli pojawi się wolumen będzie szansa na jakieś odbicie .. jeśli nie to należy ponownie obserwować historyczne minimum 8,50 zł
Jest szansa na 9 zeta :) bo niby dlaczego nie. Przecież nie wyskocza jak krolik z kapelusza z gra ekipy.
Chodziaz jakby wyskoczyli w czasie lockdownu.... to dzieciaki by szalaly jsk z lodami koral na wakacjach
Dnia 2021-11-30 o godz. 00:03 ~Gracz napisał(a): > Juz po polnocy, widzicie raport? Na bankierze jeszcze nie widze? Nie wierze, ze to mogloby sie powtorzyc...
jest 00,07 ..tylko 7 minut spóźnienia :) :)
tym razem nie udało im się zaczarować z cyferkami ... :) :) kto wie ..może i te 9 - 8 osiągną ...byle tam się zatrzymali bo niżej chyba dopiero na 3 - 4 mam jakieś wsparcie
Dnia 2021-11-30 o godz. 17:18 ghost-man napisał(a): > NIE WIERZĘ ... :) :) to ma zamiar faktycznie tu odbić ..?? po roku czasu .... ?? precyzyjnie w punkt .. ?? > > NIE WIERZĘ ... :) :)
dzień dobry
dawno mnie tu nie było
Ghost,
zwróć uwagę zamieszanie w akconariacie , nowe emisje itp. Pamiętaj ,że czapki nie orzymują już dotacji na gry więc inżynieria giełdowo bananowa zaraz się rozpocznie... Przy 12 pln się zastanowię
Dnia 2021-12-01 o godz. 09:23 ~borewicz napisał(a): > Dnia 2021-11-30 o godz. 17:18 ghost-man napisał(a): > > NIE WIERZĘ ... :) :) to ma zamiar faktycznie tu odbić ..?? po roku czasu .... ?? precyzyjnie w punkt .. ?? > > > NIE WIERZĘ ... :) :) > > dzień dobry > > dawno mnie tu nie było > > Ghost, > > zwróć uwagę zamieszanie w akconariacie , nowe emisje itp. Pamiętaj ,że czapki nie orzymują już dotacji na gry więc inżynieria giełdowo bananowa zaraz się rozpocznie... Przy 12 pln się zastanowię
witam po "latach" :) :)
nie mam środków na kupno "tego" ale jeśli miałbym kupować to na tym poziomie jaki wytypowałem czyli tu ..
jeśli opadłby poniżej 15 zł to bym wywalał i czekał na 9 - 8 zł ..
Dnia 2021-06-20 o godz. 13:59 ~Sar napisał(a): > Dlaczego ta spółka spadkła z 200 zł na 24 zł, jakiś split akcji czy też mieli słabe wyniki ? Ktoś kojarzy z tamtego okresu ?