• Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Sar [89.64.3.*]
    Dlaczego ta spółka spadkła z 200 zł na 24 zł, jakiś split akcji czy też mieli słabe wyniki ? Ktoś kojarzy z tamtego okresu ?
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~leszcz [31.42.13.*]
    z tego tyltulu dalem im szanse i kupilem za pare tysi,
    zobaczymy czy przyniosa jakies owoce czy kybel
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Bankier_pl [31.0.126.*]
    Po raz pierwszy od 2016 roku spółka może bardzo mocno zwiększyć przychody (umowa na 4,7 miliona) + gry z EKIPA S.A. + raport konsolidowany Supernova Studio. Do tej pory tego nie było i dlatego kurs się osuwał. Teraz jest nisko i są bardzo dobre perspektywy.
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Robi [86.189.144.*]
    Wroci na 200 teraz kontrakt z Ekipa
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Pytek [89.70.148.*]
    Hey
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~zimny [31.42.13.*]
    u mnie też jest ekipa i papę na dachu kładą od czerwca, Jak nie maja pieniędzy na materiały to zaś ludzi do pracy nie ma i tak w koło.
    Skończy się na tym że prezes przyjdzie i sam będzie rynny kołkował i grzał papę
    A tutaj wszystko zależy co spółka ma w rękawie
    jak by to był as to by kurs napewno nie zjechał tak nisko bo kumaci by brali ostro

• Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Bicek [88.104.123.*]
    Czas kupowac
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2021-06-20 o godz. 13:59 ~Sar napisał(a):
    > Dlaczego ta spółka spadkła z 200 zł na 24 zł, jakiś split akcji czy też mieli słabe wyniki ? Ktoś kojarzy z tamtego okresu ?

z sentymentu zajrzałem .. :) :)

musisz wywołać do "tablicy" niejakiego Tłumika .. on ci dokładnie wyjaśni co to za spółka .. :) :)
    ja grywałem tu od 2018 do 2020 - tłumik zaś inwestował tu spokojnie z 5 lat
    przy obecnych wolumenach dla mnie jako gracza spółka nie nadaje się ..do inwestowania zaś moim zdaniem kompletnie się nie nadaje ze względu na "hocki klocki zarządu" .. zjazd o którym piszesz nastąpił ze względu na to że spółka tylko obiecuje ale z tych obietnic jakoś nigdy się nie wywiązuje ..:) :) potrafiła "zapomnieć " o raporcie rocznym przez co była zawieszona :) :)

w latach 2018 - 2020 koszty działalności pokrywała z dotacji - obecnie dotacje się skończyły więc ..upppsss
    dlatego stara się zachęcić "do zabawy" plotkami

gdzieś tam w historycznych wątkach sa moje analizy - ostatnia zakładała zjazd chyba o i le się nie mylę na 16,50 - 15,30 zł i tam jeśli pojawi się wolumen będzie szansa na jakieś odbicie .. jeśli nie to należy ponownie obserwować historyczne minimum 8,50 zł
    dla ułatwienia tu jest analiza która nazwałem "przewidywana podróż" z dnia 17.12.2020 porównaj sobie z aktualnym wykresem

https://i.imgur.com/WMcdfXw.png 
    długo kazali czekać na spełnienie tej analizy .. :) :)

jeśli na tym poziomie nie nastąpi sensowna obrona przy SENSOWNYM wolumenie to należy się spodziewać kursu 9 - 8 zł
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~superczesiek [5.173.145.*]
    Jest szansa na 9 zeta :) bo niby dlaczego nie. Przecież nie wyskocza jak krolik z kapelusza z gra ekipy.
    Chodziaz jakby wyskoczyli w czasie lockdownu.... to dzieciaki by szalaly jsk z lodami koral na wakacjach
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Gracz [31.183.232.*]
    Juz po polnocy, widzicie raport? Na bankierze jeszcze nie widze? Nie wierze, ze to mogloby sie powtorzyc...
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ghost-man [95.160.158.*]
    Dnia 2021-11-30 o godz. 00:03 ~Gracz napisał(a):
    > Juz po polnocy, widzicie raport? Na bankierze jeszcze nie widze? Nie wierze, ze to mogloby sie powtorzyc...

jest 00,07 ..tylko 7 minut spóźnienia :) :)

tym razem nie udało im się zaczarować z cyferkami ... :) :)
    kto wie ..może i te 9 - 8 osiągną ...byle tam się zatrzymali bo niżej chyba dopiero na 3 - 4 mam jakieś wsparcie
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~Johnzje [5.173.48.*]
    Tbull jak nie tbull zaskoczył pozytywnie wynikami xd
    NIE WIERZĘ ... :) :) to ma zamiar faktycznie tu odbić ..?? po roku czasu .... ?? precyzyjnie w punkt .. ??
    NIE WIERZĘ ... :) :)
  • Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~borewicz [89.75.157.*]
    Dnia 2021-11-30 o godz. 17:18 ghost-man napisał(a):
    > NIE WIERZĘ ... :) :) to ma zamiar faktycznie tu odbić ..?? po roku czasu .... ?? precyzyjnie w punkt .. ??
    > > NIE WIERZĘ ... :) :)

dzień dobry

dawno mnie tu nie było

Ghost,

zwróć uwagę zamieszanie w akconariacie , nowe emisje itp. Pamiętaj ,że czapki nie orzymują już dotacji na gry więc inżynieria giełdowo bananowa zaraz się rozpocznie... Przy 12 pln się zastanowię
    Dnia 2021-12-01 o godz. 09:23 ~borewicz napisał(a):
    > Dnia 2021-11-30 o godz. 17:18 ghost-man napisał(a):
    > > NIE WIERZĘ ... :) :) to ma zamiar faktycznie tu odbić ..?? po roku czasu .... ?? precyzyjnie w punkt .. ??
    > > > NIE WIERZĘ ... :) :)
    >
    > dzień dobry
    >
    > dawno mnie tu nie było
    >
    > Ghost,
    >
    > zwróć uwagę zamieszanie w akconariacie , nowe emisje itp. Pamiętaj ,że czapki nie orzymują już dotacji na gry więc inżynieria giełdowo bananowa zaraz się rozpocznie... Przy 12 pln się zastanowię

witam po "latach" :) :)
    nie mam środków na kupno "tego" ale jeśli miałbym kupować to na tym poziomie jaki wytypowałem czyli tu ..
    jeśli opadłby poniżej 15 zł to bym wywalał i czekał na 9 - 8 zł ..

• Re: Spadek z 200 zł dlaczego ? Autor: ~chybato [52.59.139.*]
    Dnia 2021-06-20 o godz. 13:59 ~Sar napisał(a):
    > Dlaczego ta spółka spadkła z 200 zł na 24 zł, jakiś split akcji czy też mieli słabe wyniki ? Ktoś kojarzy z tamtego okresu ?

https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/t-bull-odwolal-prognozy-finansowe-na-lata,127,0,2353535.html
[x]
TBULL -5,00% 3,80 2025-10-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.