• Plan na premierę SCs Autor: ~Tymon [77.255.245.*]
    Kurs utrzymany na poziomie 2,2-2,4 zł. Ewentualnie shortowanie do 2zl jak ktoś się odważy. Sprzedaż w dniu premiery gry przy kursie min 2,5zł. Większość będzie czekać na okolice 3zł co bedzie maksymalną wyceną.

Dlugoterminowo może osiągnąć wyższe kursy.
    I nie cwaniakowac tu na forum że będzie inaczej. Szczury zbiorą się na premierze żeby podbić kurs i uwalić po premierze. Napchali już skarpety w okolicach 2-2,3 zł i czekają gdy będą wywalać z zyskiem 40-50%
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~Gracz [31.183.229.*]
    Co za bzdury, a pamiętasz kolego co się działo na premierę pierwszej części?
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~Tymin [31.0.75.*]
    Więc niby co się wydarzy według Ciebie? Polecimy na 5zl ? Hahaha
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~Gracz [5.173.12.*]
    To zalezy od odbioru gry, wg mnie 5zł minimum.
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~gracz [193.25.7.*]
    niestety niewielu widzi jak dobrą grę ma ddi. a może to i lepiej ;) będą łapać akcje za 2 lata, spóźnieni xD
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~makabrra [165.225.207.*]
    Dnia 2021-06-21 o godz. 10:12 ~gracz napisał(a):
    > niestety niewielu widzi jak dobrą grę ma ddi. a może to i lepiej ;) będą łapać akcje za 2 lata, spóźnieni xD

Za 2 lata to Ty będziesz uśredniał.
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~gracz [193.25.7.*]
    hahahahahahahaha nie rozśmieszaj mnie synek. lepiej byś się dokształcił, poznał ludzi w game devie, to by się dowiedział różnych rzeczy, zamiast płakać na forum bankiera. dobierałem w tamtym tygodniu po 2.14 i 2.15.

teraz TU DE MOON
  • Re: Plan na premierę SCs Autor: ~Gracz [5.173.12.*]
    Ty dawaj te trzy piesełokoiny do porównania od 25 maja do 31 grudnia, bo mi nie odpowiedziales. A pozniej analize wsteczna bedziesz uprawiac.
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.