Stoper dotarł do zera i w miejsce start pojawia się informacja, że.... zacznie się za pół godziny. Czy oni naprawdę nie rozumieją, że lepiej byłoby, gdyby się nie ośmieszali tymi wystąpieniami... Zresztą, co ja piszę. To i tak oglądam tylko ja, dwie osoby z firmy i może Owca, która czasem jest Ewą.
Ej serrrio, nie wierzę. To comic-show nie prezentacja. Mam sporo ich akcji a nie kupiłbym auta zabawkowego na antenkę. Nie spotkałem jeszcze kogoś tak kontr przekonującego. Niewiarygodne.
No miałem rację. Facet oszalał. W jego ocenie pojazd autonomiczny nie jest potrzebny, bo nie ma frajdy z prowadzenia. Ludzie.... przyznaję, że takiej wtopy nawet w najbardziej ryzykownych inwestycjach nie miałem.
Dlaczego ? Ja na przykład bardzo lubię prowadzić samochód, to mnie odstresowuje :) Chciałabym mieć wybór. Chcę to prowadzę, nie chcę- nie prowadzę. Oglądałam i dałam łapkę w górę. No... ale 6 osób oglądało, rzeczywiście niewiele. Następnym razem trzeba zająć się promocją wśród inwestorów :)
No więc jak na razie nie można. Taka to "technologia bez granic". Za to na stronie Binary zapowiadają nadejście rewolucji, choć już jest po występie prezesa. Lepiej Owco nie oglądaj z wieczora. Może rankiem, to Ci ciśnienie podniesie. Animacja logo binary jak z lat 80. Serio. Prezes coś stęka i nawet jak wciska kity o tym, że wszyscy chcą koparki na zdalnym kierowaniu to i tak się zastrzega, że nie jest pewien czy ma rację. Ja wiem, że nie ma, bo niby o co mu chodzi, że będzie ten swój ulubiony samochód prowadził zdalnie? Niechże on kupi jakiemuś pobliskiemu liceum sprzed sportowy to mu dzieciaki zrobią stronę jak należy, odpowiednią promocję w mediach i prezentację sobie do matury poćwiczą, bo naprawdę wstyd.
Oby nie. Im mniej ludzi to widzi tym większa szansa, że jeszcze komuś się opchnie trochę akcji. Autonomiczne samochody to oczywista przyszłość i bajanie prezesa nic tu nie zmieni. Żeby mieć wybór musisz mieć technologię do autonomicznych aut. A na takiej najwyraźniej prezes poległ i teraz wciska zdalne kierowanie maszynami. Naprawdę wolisz godzinę w korku przyciskać i puszczać sprzęgło zamiast włączyć sobie automat!!!. Poza tym autonomiczne systemy to nie kwestii przyjemności, ale bezpieczeństwa, lepszego przepływu ruchu, ekologi. Jeśli prezes tego nie rozumie to jego wynalazki podzielą los reklamy wyświetlanej na kołach rowerów.
Dnia 2021-06-18 o godz. 23:05 ~Taktak napisał(a): > Oby nie. Im mniej ludzi to widzi tym większa szansa, że jeszcze komuś się opchnie trochę akcji. Autonomiczne samochody to oczywista przyszłość i bajanie prezesa nic tu nie zmieni. Żeby mieć wybór musisz mieć technologię do autonomicznych aut. A na takiej najwyraźniej prezes poległ i teraz wciska zdalne kierowanie maszynami. Naprawdę wolisz godzinę w korku przyciskać i puszczać sprzęgło zamiast włączyć sobie automat!!!. Poza tym autonomiczne systemy to nie kwestii przyjemności, ale bezpieczeństwa, lepszego przepływu ruchu, ekologi. Jeśli prezes tego nie rozumie to jego wynalazki podzielą los reklamy wyświetlanej na kołach rowerów.
mogę Ci ustawić spotkanie z prezesem to sobie pogadacie zamiast sie tu pocić
O czym porozmawiamy? O tym, że odwoływanie prezentacji z powodu pogody wygląda mało wiarygodnie, gdy potem się okazuje, że całość nagrano w biurze, a prezentacje odtwarzano z telewizora. O tym, że łodzie "na antenkę" to podziwiałem już za głebokiej komuny i sam poszedłem do domu kultury uczyć się takie strugać? Niechże prezes pójdzie na jakiekolwiek spotkanie sartupowe to zrozumie, że jego wystąpienia szkodzą firmie.
A jaki ja mam w tym interes? Jak go znasz to mu poślij linka poczyta sobie i może coś do niego dotrze. Naprawdę nie widzisz, że te wystąpienia są kompromitujące i przynoszą szkodę firmie?
Bo w życiu czegoś tak kuriozalnego nie oglądałem? Lubię pośmieszkować. Rozumiem, ze firmy na NC robią z powietrza wielkie interesy. Ktoś tu kogoś ubierze inny naściemnia w sprawozdaniu, ale takie coś? Ok parę innych instytucji też mnie dziś wkurzyło. Postanowiłem odkurzyć swój stary pomysł na biznes i zarobić na nim kasę (czy tylko mam pełny opis produktu, bo wala się gdzieś po szufladach). Na giełdę się z nim nie wybieram, że sobie nie poużywać .. ;)
Bo Ewa to moja druga połówka. Piszemy na private i dzielimy się informacjami o spółkach i spodziewanych upach. Ewa ma inny portfel w większości, ale Binary też kupiła :)
Nie no, odpowiedź była. Najpiypomylono BHX z BMX a potem że drony robiły zdjęcia w Czernibylu i Tyle. No ale mnie nie wygonili:). Tam to tylko na wzerostytroluja teraz pod Czernobylite czy jak to tam się pisze...
TakTaku kupiłeś Tiga? Jr holding też chyba warto. Ja miałam brać blu, ale sobie odpuszczę bo ta Prezes w Ameryce też była i może będą na hameryka z satrev za pomocą Januarego się pchać. Myślę że to realne. January miał plany w 2022 coś tam upchnąć to może i w 2021. To by też tłumaczyło czemu aktywa swoje w Polsce zbywa po trochu. Kasa na debiuty i objęcia akcji potrzebna. Może robić jeszcze pompki.