• Emisja 5pln Autor: ~karczok0 [217.96.181.*]
    Jw
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~Dluznik [31.61.190.*]
    Czyli Olo, dobrze obstawialiśmy. Było dzis schylenie po stop losy i od poniedziałku lecimy w górę.
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~Marhoss [5.173.108.*]
    Jak myślicie jak w poniedziałek rynek zareaguje na tą cene? Według mnie jest to bardzo dobra informacja patrzac, ze cena maksymalna byla ustawiona na 6zl
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~Polo [89.64.48.*]
    No nie wiem, dlaczego to dobra informacja i po niej ma iść kurs w górę?
    Dla mnie to jakby ta cena była ustalona na 6, to wtedy byłoby dobrą informacją i kurs mógłby iść w górę w kierunku tych 6 zł.
    Skoro po 5, to dla mnie kurs może się pokisić w okolicach 5zł, ewentualnie 5 z groszami.
    Tak czy siak gratki dla tego kto dziś złapał po 4.70 - 4.80.
    Przez myśl by mi nie przyszło że na tyle jeszcze ktoś zrzuci, tak to bym się ustawił ze zleceniem.
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~andrej [194.110.114.*]
    A po kiego grzyba miałby ktoś brać w emisji po 6 zł jakby mógł ściągać z rynku w okolicach 5 zł? 5 zł to bardzo dobra informacja dla aktualnych akcjonariuszy. Gorzej by było jakby to puścili po 3-4 zł.
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~olo [89.64.118.*]
    jak tu ktos wczesniej napisal, trzeba patrzec na kurs w dlugim terminie, a nie na to co bedzie w poniedzialek. 1.8mln akcji wplynie na rynek(jesli sie myle niech ktos mnie poprawi?) wiec moze i bedzie lepsza plynnosc albo zmiennosc , ale zapewne fundusze albo osoby kupujace w emisji nie bedą chciały zarobić tylko 1.00pln na akcje, wiec na long terma te akcje bedaą wiecej warte hipotetycznie...
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~andrej [194.110.114.*]
    Jaka poprawa plynnosci. Przeciez to juz jest 20% FF i kto chetny to może sobie codziennie kupic akcje po jakiej cenie mu sie podoba...
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~emptio_spei [178.217.197.*]
    Nie rozbawiaj mnie, w okolicach 6 zł przez około tydzień upychałem raptem kilka kilo akcji.
  • Re: Emisja 5pln Autor: ~SFD-IFB [31.0.59.*]
    Może kupić, pod warunkiem ze interesuje go kilka kilo akcji.
    Ja swój pakiet skupowałem kilka miesięcy, nie da się kupić porządnej ilości w krótkim czasie bez podniesienia kursu, i to znaczącego.
[x]
SFD 2,31% 3,10 2025-09-26 16:09:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.