• Co dalej z Gtc? Autor: ~Hans [89.64.45.*]
    Xx tak chwi tą spólkę, ciągle pisze o nowych info ,że pozytywniea tu ciagle spadki.Nagania na wzrosty od pazdziernika 2020 i wmawia wszystkim ze bedzie rosło bo szczepionki bo galerie bo ipopemy bo sprzedaz budynkow itd .Ale nie dajcie sie jego manipulacja to troll wzrostowy.Juz bardzo wiele ludzi na haku powiesil na 7.3 7.1 6.9 6.6 itd .a teraz nagania na umowe na sprzedaz za 267mln euro .Ja pisze tu od 2020r pazdziernik ze bedzie spadac i przestrzegalem przed zakupem spolki gtc a on nie ciagle wzrosty ten mlot z ważka.To borok gieldowy troll wzrostowy.
  • Re: Co dalej z Gtc? Autor: ~xx [83.24.209.*]
    Sam jesteś trol, widać to wątkuniżej na gtc pt,,A ja wam mówię...''.A dzisiaj sprawdziłem,to naganiasz na GTC już od lutego 2015r.Już wtedy ,przy najniższej cenie gtc pisaleś,że gtc to dno i że nigdy nie pójdzie do góry ,chcesz to poszukaj swoich wpisów ze swoimi nicami i ze swoim IP,A ZOBACZ JEDNAK UROSŁO . W 2020R GTC kosztował ok.10,38zl.Gwarantuję,że znajdziesz swoje wpisy ze swoim IP.// W jednym z wątków na BML na pytanie kto tu opłaca tanich naganiaczy? odpisałeś Hans jako marek ze swoim IP 5.173.96 (na gtc też jesteś jako marek itp) cytuję cię''Fundy mają dużo kasy ,muszą i tak dokupić,więc mogą sobie pozwolić na taką przyjemność ''.Po czym odpisałeś sobie jako ABA z tym samym IP:''Dokładnie''.Natomiast użytkownik ''JA WIEM'' napisał,że naganiasz na cokolwiek,bo płacą ci za podkręcanie emocji.Głośno o tobie wielonicowcu o różnym IP na całym Bankierze.To o tobie Hans i twoich IP piszą uWAGA! niebezpieczny naganiacz I że odbierasz ludziom akcje,czyli wyleszczasz.Nie tylko tutaj naganiasz na spadki.Dzisiaj 18.06.2021r jako Eugeniusz 89.64.6 na ECHO Investment założyłeś tytuł wątku'' Ładnie leci,niech spada na 4zł'', niech spada nisko itp.napisałeś.Oczywiście ktoś dopisał odpowiedż: POWIEDZIAŁ AKCJONARIUSZ))) i dostałeś zapytanie po ile chciałbyś sprzedać milordzie?Tu na gtc psujesz Hans pojawiające się pozytywne formacje BO NIE MASZ WOGLE ŻADNYCH AKCJI,siedzisz w warszawskim open space i wypisujesz od dawien dawna!!!,a od 2020r,gdy gtc był po 10,38zł to wciąż piszesz JAZDA Z BADZIEWIEM,ŚMIECIEM GTC NA 5ZŁ,4 ZŁ,3ZŁ ,wszędzie nawet w poniższych wątkach są twoje posty naganiające na spadki GTC SETKI POSTÓW NAGANIAJĄCYCH TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SPADKI GTC i ani jednego pozytywnego,nawet ,gdy cena GTC zaczyna rosnąć,a już szczególnie wtedy. ZA TANIOCHĘ SIĘ CHCE ODKUPIĆ .TAK HANSIE WIELONICOWY O RÓŻNCH IP.
    A JEŻELI drażni cię zbliżająca się transakcja pięciolecia na GTC w lipcu-sierpniu -wrześniu za 267,6mln euro,CZYLI sprzedaż 11 nieruchomści,to napisz do gtc ,żeby pochowali i pousuwali wszystkie pozytywne infa i pozytywne ratingi,np od scope ratings dla gtc inwestycyjnybbb- z perspektywą stabilną oraz z czerwca również pozytywne korporacyjne od Moody's i Fitch dla gtc ,a także o pozyskaniu 500mln euro,czyli 2,27mld zł z emisji zielonych obligacji.Dla porównania kapitalizacja spółki sięga ponad 3mld zł,a skonsolidowane przychody w 2020r wyniosły 160 mln euro.Pisze o tym w infie z 18.06.2021r.TO NAPISZ DO NIECH NIE UMIESZCZAJĄ WOGLE SWOICH POZYTYWNYCH ARTYKUŁÓW ANI NA SWEJ STRONIE GŁÓWNEJ,ANI W ŻADNYCH INNYCH ARTYKUŁACH,BO CIĘŻKO ICH NIE ZOBACZYĆ. Ciężko też nie zauważyć ,że nadal nie masz tu ani jednej akcji.
    Na sng.teraz też jesteś wielonicowcu (np Hans,Szeryf,Zazdrosna...itp) i tam cały czas raz naganiasz na spadki,raz na wzrosty,raz jak to piszesz SNG to śmieć, że nie może 0,30 przebić a drugi raz,że urośnie i do 10zł. SUPER.
  • Re: Co dalej z Gtc? Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Co ty tworzysz chlopie .Ja pisze jak jest ze spasnie i spada .A ty ciagle pisze jakie to nie sa pozytywne infa .A co nam zwyklych akcjonariuszy daja te twoje infa jak kurs spada dzien w dzien.Chcesz czy nie w przyszlym tygodniu zobaczysz 5.xx a dlaczego bo spolka jest tak slaba zd nikt jej nie chce .Jakby bylo zainteresowanie ta spolka to byloby 10 zl a tak jest 6.29.Tak pisalem jedziemy z badziewem na 5zl i co przeciez prawde napisalem jedziemy na 5 zl.Ty tu obiecujesz zlote gory.
  • Re: Co dalej z Gtc? Autor: ~xx [83.24.191.*]
    TAM GDZIE TROLE TAKIE JAK TY NAGANIAJĄ NA SPADKI,TO WŁAŚNIE SĄ POTEM DUŻE WZROSTY. Jęczysz tu już na spadki od 2015r,czyli od najniższej ceny gtc.OD TAMTEJ PORY JUŻ GTC URÓSŁ DO OK.10,40ZŁ W 2020R. Teraz ZNÓW SPADŁ DO PRAWIE SWOJEJ JUŻ NAJNIŻSZEJ CENY,BO MAKSYMALNA CENA GTC TO BYŁO KIEDYŚ 58ZŁ.Już od najniższej ceny gtc z 2015r pisałeś,że to dno i że gtc będzie spadać dalej,więc oszukałeś ludzi,bo wzrosło do ok 10,40zł w 2020r.MY HANS NIGDZIE NIE JEDZIEMY NA 5ZŁ,TO SĄ TYLKO TWOJE POBOŻNE ŻYCZENIA,BO NIE MASZ TU WOGLE AKCJI. I//dż na SNG ponaganiaj SE JAK DOTYCHCZAS TO ROBISZ jako NP.Szeryf,hans,Fan, InwestoR itp,porozmawiaj tam sobie NP. z rekintrader,POTEM NAPISZ ,że w życiu SNG nie dojdzie do 0,30 TAKI TO JEST ŚMIEĆ,A PO JAKIMŚ CZASIE napisz jak już napisałeś ,że NA SNG 10zł zobaczą,albo jak 18.06.2021r Trzymać mocno to będzie wysoko.CZYLI HANS TRZYMAĆ MOCNO TO CO JUŻ SPRZEDALI???TO NIEŻLE.///TAK SAMO WMAWIASZ TU NA GTC .TWOJA PRACA TO WYLESZCZANIE I PISANIE NON STOP POSTÓW NA CAŁYM BANKIERZE.
    No to masz pecha nie bedzie wzrostow bo ja nie jestem trolem.A co do 5 zl to nie sa to moje pobozne zyczenia tylko stwierdzam fakty.W przyszlym tyg masz 5 z przodu zobaczys
    Ta 5 z przodu to będzie na twojej wypłacie za ilość wpisów,pomyliło ci się.Dla uzmysłowienia sobie swojej pracy na Bankierze przeczytaj wątek na gtc niżej tytuł.,,A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat''.JA ODPISUJĘ CI TU CHARYTATYWNIE.
  • Re: Co dalej z Gtc? Autor: ~Hans [5.173.123.*]
    A co to za problem ? 5 % na minusie i juz masz 5 z przodu.Powiedz mi co to da ze np jutro espi bedzie ze sprzedali te 11 budynkow za 267mln euro? No przeciez to juz wszyscy wiemybo tej sprzedazy.Chyba mi nie powiesz ze nagle kurs bedzie rosl bo w to nie uwierzy nikt
    Dla ciebie to owszem,dałoby ,bo piszczysz tu na gtc ze spadkowymi postami od najnizszej ceny gtc z 2015r do ok 10,40zł w 2020r.,nie mając tu W O G LE akcji GTC. I ZOBACZ ,DO OK 10,40 ZL UROSŁO,MIMO TWOICH JĘKOW ŻE TO TAKIE DNO I NIGDY NIE UROŚNIE. Piszczysz ,jaki to śmieć z tego gtc,jak i na innych spółkach piszczysz, jakie to są z nich śmiecie,przykład podałem w tym wątku wyżej.NIE NA DARMO TU SIEDZISZ I JAK PISAŁEŚ-TWOJE SŁOWA-CIERPLIWOŚĆ SIĘ ZAWSZE OPŁACI.Aktualnie zarabiałeś na ilości wpisów z warszawskiego open space .A ŻE GTC JUŻ I TAK TYLE SPADŁO OD 10,38ZŁ Z 2020R TO ZARAZ BĘDZIECIE Z A W R A C A C W DRUGĄ STRONĘ Hansy,Inwestory,Szeryfy Fany SzeryfaGietki,EugeniuszemarkiGietki,Darki itp,itp WŁAŚNIE DLATEGO TAK SIĘ PRODUKUJESZ codziennie nie mając tu akcji.Na SNG Szeryfie już naganiasz kręcąc kółeczka i pisząc ,np 18.06.2021r: cytuję:Trzymać mocno bo następny tydzień to duży skok do góry!!! To już teraz taniej już nie bedzie!! NIE BEZ POWODU PISZĄ,ŻE NAGANIASZ NA SPADKI I ODBIERASZ AKCJE.

• Re: Co dalej z Gtc? Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Umiesz czytac ze zrozumieniem?Pytanie bylo inne
    A co to za problem ? 5 % na minusie i juz masz 5 z przodu.Powiedz mi co to da ze np jutro espi bedzie ze sprzedali te 11 budynkow za 267mln euro? No przeciez to juz wszyscy wiemybo tej sprzedazy.Chyba mi nie powiesz ze nagle kurs bedzie rosl bo w to nie uwierzy nikt.
  • Re: Co dalej z Gtc? Autor: ~xx [83.24.203.*]
    Cena spółki gtc malała w ostatnim czasie a RSI ma mniejsze 30 ,co oznacza sygnał kupna.Dla przypomnienia w początku 2020r kosztował 10,38zł
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~Hakmajster [62.122.119.*]
    Dnia 2021-06-18 o godz. 20:18 ~xx napisał(a):
    > Sam jesteś trol, widać to wątkuniżej na gtc pt,,A ja wam mówię...''.A dzisiaj sprawdziłem,to naganiasz na GTC już od lutego 2015r.Już wtedy ,przy najniższej cenie gtc pisaleś,że gtc to dno i że nigdy nie pójdzie do góry ,chcesz to poszukaj swoich wpisów ze swoimi nicami i ze swoim IP,A ZOBACZ JEDNAK UROSŁO . W 2020R GTC kosztował ok.10,38zl.Gwarantuję,że znajdziesz swoje wpisy ze swoim IP.// W jednym z wątków na BML na pytanie kto tu opłaca tanich naganiaczy? odpisałeś Hans jako marek ze swoim IP 5.173.96 (na gtc też jesteś jako marek itp) cytuję cię''Fundy mają dużo kasy ,muszą i tak dokupić,więc mogą sobie pozwolić na taką przyjemność ''.Po czym odpisałeś sobie jako ABA z tym samym IP:''Dokładnie''.Natomiast użytkownik ''JA WIEM'' napisał,że naganiasz na cokolwiek,bo płacą ci za podkręcanie emocji.Głośno o tobie wielonicowcu o różnym IP na całym Bankierze.To o tobie Hans i twoich IP piszą uWAGA! niebezpieczny naganiacz I że odbierasz ludziom akcje,czyli wyleszczasz.Nie tylko tutaj naganiasz na spadki.Dzisiaj 18.06.2021r jako Eugeniusz 89.64.6 na ECHO Investment założyłeś tytuł wątku'' Ładnie leci,niech spada na 4zł'', niech spada nisko itp.napisałeś.Oczywiście ktoś dopisał odpowiedż: POWIEDZIAŁ AKCJONARIUSZ))) i dostałeś zapytanie po ile chciałbyś sprzedać milordzie?Tu na gtc psujesz Hans pojawiające się pozytywne formacje BO NIE MASZ WOGLE ŻADNYCH AKCJI,siedzisz w warszawskim open space i wypisujesz od dawien dawna!!!,a od 2020r,gdy gtc był po 10,38zł to wciąż piszesz JAZDA Z BADZIEWIEM,ŚMIECIEM GTC NA 5ZŁ,4 ZŁ,3ZŁ ,wszędzie nawet w poniższych wątkach są twoje posty naganiające na spadki GTC SETKI POSTÓW NAGANIAJĄCYCH TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SPADKI GTC i ani jednego pozytywnego,nawet ,gdy cena GTC zaczyna rosnąć,a już szczególnie wtedy. ZA TANIOCHĘ SIĘ CHCE ODKUPIĆ .TAK HANSIE WIELONICOWY O RÓŻNCH IP.

> Jak Wam się cjhce wypisywać takie bzdety ! Szkoda czasu i atłasu. Niech każdy się kieruje swoim parlamentem. Nie masz rozumu - tracisz. Jak w trzy karty na odpuście. Zdołowani liczą na cud, a wygrani grzeją dupska nad morzem [ pękają ze śmiechu czytając takie duperszmelce.... Pnjatno rebiata ?
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~xx [83.24.203.*]
    TO SE SPRAWDZ RSI NA GTC
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~xx [83.24.203.*]
    I PRZECZYTAJ RAZ JESZCZE INFO Z 25.06.2021R O ZAKUPIE AKCJI NA GTC PRZEZ PREZESA ZARZĄDU GTC.Na nic twoje narzekania,nie odbierzesz TANIO AKCJI GTC Hans-Hakmajster,Gietek,marek itp itp Zmykaj na sng,tam wypisuj z warszawskiego open space ile to SNG nie urośnie i ile to SNG nie spadnie Hansie -Szeryfie,Szeryfuńcio,Fanie,Obserwatorze,Dzida,marek itp,itp,itp. BO TU NA GTC NIE MASZ ANI JEDNEJ AKCJI
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~xx [83.6.46.*]
    Nowe info na GTC z 25.06.2021r o kupnie akcji gtc przez prezesa zarządu !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.116.*]
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~xx [83.6.46.*]
    Nowe info na gtc 25.06.2021r o kupnie akcji gtc przez prezesa zarządu !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.116.*]
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~xx [83.6.56.*]
    j/w
  • Re: Co dalej z Gtc? Jak Wam ... Autor: ~xx [83.6.32.*]
    j/w
[x]
GTC 7,87% 2,74 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać