GU to gra dla młodych co lubią demolkę a nie starych pierdzieli co szukają gier z rozbudowaną fabułą i gadaniną gdzie po 2 godzinach filmików odpala się prawdziwa gierka. YouTuberem gra się podoba są dobre komentarze.
Widzę, że niektórzy chcą tylko zejść, a ja wolę w tym roku tu sporo zarobić , ale nie będę ułatwiał dlaczego jest to bardzo prawdopodobne, niech każdy poszuka, niektórzy z forum wiedzą, kiedy będzie konkretny ruch w górę, a teraz aktywnego i słonecznego weekendu wszystkim
Tobie również Reznor, jest na szczęście jeszcze kilku ze starej gwardii, z którymi normalnie można pogadać. Niedługo zapewne będzie napływ nowych nicków, a trolle na walorze to dla mnie pozytywna informacja to znak, że spółką zaczynają się interesować.
ta gra wyglada tak zle, ze szkoda nawet komentowac ;) to niby jest projekt ktory ma juz 2-3 lata :)? zalosne :) ile na to juz poszlo? 2,5-3.5 mln? ja takie cos ogarniam w 2 miesiace ;) ale co zrobic jak tester jest game designerem :) zaaaaaal. Ta gra to najwieksza wtopa game devu XXI wieku
I co? gra bedzie kosztowala 9 mln.... gdzie nie ma totalnie gameplayu? A. odeszla ze spolki, B odeszla ze spolki.... masakra. Zrobie GU w 2 miesiace z sensownym gameplayem. To jest jakas kupa do kwadratu. I co sprzeda sie za 1,5-2mln... w plecy zostaje powiedzmy 6 mln :) i to niby robi 30 ludzi :) o ja p.... ;) panie Rosinski oj oj oj :)
Hej Wers i Panowie, mnie się personalnie też Giants Uprising średnio podoba.. Bee Simulator był według mnie z o wiele większym potencjałem sprzedażowym, pomysłem etc. Liczę wzrostu kurs:) i miłego weekendu ale no.. serio
już się wypłakałeś? chętnie zobaczę twoją "grę", wtedy dopiero będzie się z czego pośmiać. Trochę streamerów się zebrało i mieli głównie pozytywne opinie, więc jest szansa że opinie takich jak ty, którym prawdopodobnie gra się nawet nie odpala, albo krytykują zazdrośnie/ dla zasady, nie będą się wyświetlały..