I jeszcze jeden bardzo dobry objaw. Trole. Trole i dodatkowo troskliwi o kasę innych, z wywodami na pół strony. :) Czyli mamy już mnóstwo takich co nie kupili albo sprzedali i ich trafia :) Za chwile dojdą jeszcze naganiacze z innych spółek i mamy gotowość do ustanowienia nowych maksimów. Tylko ci ostatni będą mieć problem. Bo Saule nie ma konkurencji :D Nie ma na kogo naganiać. Mamy pionierów i to worldwide :)
Kolega Kuku pisał zdaje się o tobie. Nie, nie wiemy. Powody do podniecania się są i to solidne, ile masz takich spółek na GPW/NC? W gamingu masz chyba z 50+, w fotovoltaice pewnie już kilkanaście bo w zeszłym roku co kilka dni ktoś ogłaszał że w nią wchodzi, a w FV 2.0 będzie tylko i wyłącznie Saule. Nie wiem czy inne firmy zajmujące się perowskitami są/będą notowane na giełdzie ale ja bym w takie LG, Toshibę czy inne Mitsubishi nie inwestował tylko dlatego że rozpoczęli produkcję perowskitów - zbyt duże to molochy by ich kurs znacznie urósł z tego powodu.
Mam akcje ale się nie podniecam jeszcze , nie ma jeszcze pewności ze wejdzie to przez bumerang , JC to niezły machloj , znam i obserwuje jego ruchy od paru lat , nic mnie nie zdziwi . Życzę wszystkiego naj saule ale spokójnie
Klasyczny przyklad udawanej troskliwości. :) klasyczny. Mam akcje i wypisuje elaboraty o zagrożeniach. Jeszcze wymyślonych na siłę. Hahaha. A świstak siedzi....