Dzisiaj lub jutro będzie się więcej działo na fest steam i wówczas zobaczymy ilość odsłon + komentarze, do tej pory tylko livestream był na steam, oczekuje więcej podczas prezentacji, no i ten mityczny trailer powinien się ukazać
Na disco.rdzie też sporo nowych osób jest, brakuje bodajże 5 osób do 200 (łącznie z zespołem). Mimo wszystko nie spodziewałem się, aż takiego zainteresowania. Jestem pozytywnie zaskoczony.
Bardzo dużo poprawili. Bardzo. Trzeba to Ukaszowi oddać. Ale szału nadal nie ma :(. Trzeba to dobrze marketingowo opchnąć. Najlepiej jakby zapowiedzieli 2 kolejne gry w najbliższym czasie. Moim zdaniem varsav zbiera się do lotu. :)).
Aaa daj spokój. Oddali po 1.6 i paznokcie obgryzają. Dla mnie to super info że się pojawili. Są emocje jakieś przynajmniej na spółce i kurs się ruszył. Całą zimę żeśmy we trzech przegadali - starczy.
Witam Wers, będę obserwować przez weekend steam. Może w poniedziałek coś więcej ruszy, oby podołali z marketingiem, ale nie mam dużych oczekiwań, do tej pory szału nie zrobili w zakresie, ale w końcu podbitka się należy...
Szału też się nie spodziewam, ale przy tej gotówce w kasie i planowanych premierach, uważam że jest spory potencjał do wzrostów, zobaczymy. Pozdrawiam.