E no, jutro wielki dzień. Info o DD. Oby dali przed sesją albo chociaż w trakcie, a nie po. Ale pewnie dadzą po...w pierwszych dwóch przypadkach mamy zagwarantowany rekord obrotów, w trzecim pewnie też, tyle że im bliżej będzie końca sesji tym będzie bardziej nerwowo. Możliwe zbierano jak wczoraj, tylko bardziej agresywne. Ale to tylko opcja. Zobaczymy.
Też bym na to nie stawiał. Prędzej na przedłużenie terminu, jeśli już. Za to jak ktoś walnie duży pakiet na S pkcem to wszyscy sobie pomyślą że to przez złe info którego może jeszcze nie widzą i mogą być niezłe jaja na kursie. Ale nie wiem jak będzie, zobaczymy.
No tak bywa, zobaczymy pod koniec dnia jak to będzie wyglądało, do 10.30-11.00 zazwyczaj jest zamieszanie...700k juz prawie, nie chcę pisać banałów o słabych rekach oddających w silne ręce więc nie napiszę ;-).
Jakn [37.248.214.*] 2021-06-18 09:25 Niestety co miało urosnąć to urosło, dziś raczej korekta.
ok trzymam cie za słowo , widze ze masz pojecie o rynku i o tym co sie dzieje jestes wspaniały nie kupuke akcji bo wg ciebie bedzie korekta , napisz do ilu spadnie to sie ustawie 5 zł czy nizej ??
Moim zdaniem spadnie do okolo12,4 potem nastąpi odbicie,może dziś, a może dopiero w poniedziałek. Niepotrzebnie się oburzasz. Takie jest moje zdanie. Urosło w kilka dni dosyć ładnie, więc niektórzy będą chcieli trochę sprzedać , mieć już jakiś zysk. Potem zobaczymy.Oby było ok.
Wg mnie jesteśmy już w trakcie korekty. Poprzednia trwala blisko 2 tygodnie i była o połowę krótsza od jeszcze wcześniejszej. Dynamika wyraźnie rośnie. Kurs cały czas w trendzie wzrostowym. Duże pakiety czekają w boksach. Wg mnie kolejna fala wzrostowa nastąpi najpóźniej do kilku dni. Ps. Oczywiście nie jestem prorokiem i mogę się mylić. Pozdrawiam tych co na dłużej.