A jak tutaj działa ?! Widzimy to od miesięcy. Konkretów, które mogłyby podnieść cenę żadnych i tak możemy czekać i czekać do bliżej / dalej nieokreślonej przyszłości. Ta epopeja zaczyna wyglądać jak gra polskiej reprezentacji. Obóz przygotowawczy udany, co prawda sparingi słabe, ale cały sztab i zawodnicy mówili że same mistrzostwa to będzie już inna reprezentacja. Jak było widzieliśmy
Oby tutaj nie było podobnie. Naganiacze teraz siedzą cicho, bo co po takim walnym można pisać. Wiem możecie darować sobie komentarz, jestem trolem z moja opinią. By By :-)
~Ostrożny_optymista jak chcesz szybko zarobić to zasuwaj lub bar mleczny, zawsze ktoś parę złotych da. Giełda jest dla cierpliwych i konsekwentnych ludzi, bez tego radzę pod bar.
A czemu Cię tu nie było w 2018 roku, jak akcje chodziły koło 20pln i można było swietnie zarobić. Włazisz do jadalni w buciorach pod koniec pierwszego dnia i awanturujesz się że zupa wystygła, a drugiego dania wciąż nie podano. Trochę kultury
Tu można było już wiele razy zarobić robiąc kółka. Ja na kółkach zarobił z 50k, ale najlepsze jest to że gdybym nie robił tych kółek to miałbym po dzisiejszym kursie jeszcze więcej... Co, teraz mam średnia 180 i niezrealizowana sporą stratę, ale jakoś żyje bo wiem że będzie tu grubo. Pozdrawiam cierpliwych do których też należę :)