• Lecimy jak kamień w wodę, Autor: ~szop [87.153.50.*]
    Ma ktoś pomysł na jaki poziom? Spodziewałem się 70 a poziom 65 uznawałem za nierealny a tu poszło gładko i już 63. Quo Vadis XTPL?
  • Re: Lecimy jak kamień w wodę, Autor: ~afaw [83.22.42.*]
    jakis gosc wyrzucał od dłuższego czasu, zalezy czy jeszcze cos mu zostało,oby nie ...
  • Re: Lecimy jak kamień w wodę, Autor: ~gwwg [83.22.42.*]
    z drugiej strony moze urosnie zaciekaiwienie spolka na tym poziomie... z tego co widzialem to ostatniego posta z wczoraj XTPL polubil longterm... moze cos kombinują
  • Re: Lecimy jak kamień w wodę, Autor: ~nieznany [95.160.159.*]
    Wyrzuca Konrad Pankiewicz. Zobaczcie komunikat o zmianie stanu posiadania akcji https://www.money.pl/gielda/komunikaty/6633642431752321.html
    Leonarto VC jest spółką w likwidacji sama strona tego funduszu jest nieaktualizowana od grudnia 2020 co może prowadzic do wniosku że gość ma problemy finansowe i rozsprzedaje majątek. Może też zlikwidował spółkę Leonarto VC Sp. z o.o Sp komandytowa ze względów podatkowych. Tak czy inaczej miał 10% a po 27 kwietnia 7,94%. Zobaczymy ile będzie miał po WZA wtedy się ujawni trochę danych.
  • Re: Lecimy jak kamień w wodę, Autor: ~Kard [79.110.204.*]
    >Wyrzuca Konrad Pankiewicz. Zobaczcie komunikat o zmianie stanu posiadania akcji

Dzis wyrzucil 400 szt. Jak tak dalej pojdzie, to do 2025 uda mu sie wyjsc ;)
    Wy tak serio ze to tak sie wychodzi? A ta pakietówka to niby co bylo. Poszlo po 66, a ze ktos wyrzuca takie smieciowe ilosci to juz efekt zaniżenia tamtej pakietowki o 3 zl.
  • Re: Lecimy jak kamień w wodę, Autor: ~erger [83.22.42.*]
    No tak ale popatrz na obroty w tamtym tyg i na poczatku tego. Codziennie po 4k akcji czyli ok. 300k. Tego nie było wczesniej. Teraz przestał wyrzucać, bo mu już sie poziom nie podoba i tyle. Bedzie podpitka pod 75 to znow wyrzuci. Mam nadzieje ze rockbridge dalej zbiera.
[x]
XTPL 0,57% 70,60 2025-10-06 16:48:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.