To jest właśnie dziwne, bo kupujemy na giełdzie przyszłość, a zwłaszcza w gamingu. C/Z 44 żaden balon, premiera tuż za rogiem, zespół stale powiększany, nowe projekty, tryb co-op to The Wizards jeszcze w tym roku. Paliwa jest mnóstwo. Na co czekać w takim razie? Po co hamulcowy dusi kurs jeśli mało kto już chce oddać na tym poziomie, a sporo z nas podejrzewam chciałoby jeszcze dokupić jeśli spadnie więc sternikowi nie opłaca się tracić akcji na zaniżanie, żeby mu akcje podbierali. Musi ruszyć i może zbierać na wyższym poziomie. Nie mogę tego pojąć.
Beka pisał chyba w Lutym ze może to być elementem jakiejś większej układanki między zarządem a grubym.Może być w tym ziarnko prawdy.Końcem Czerwca będzie rok jak jest w trendzie bocznym,według mnie od Lipca zmiana kierunku. Pozdrowienia
Niestety muszę tu przyznać rację Cevce, tu nie ma żadnego grubego. Tu jest brak popytu. Skoro 300 akcji może blokować wzrost, to co to jest. Pomalutku się to zmieni, ale nie ukrywajmy, że obrót rzędu kilkuset akcji na sesję, to jest żart i nic się tu nie wydarzy jeśli to się nie zmieni. Nikt nie musi trzymać kursu, po prostu nie ma kto go pchać do góry.
A w dol sam sie pcha? Opada pod wlasnym ciezarem, no tak. Codziennie na fix albo jak dzis malymi porcjami. I ok jak nie ma popytu to nie urosnie ale jakby nie bylo dokladane w dol to mielibysmy stabilna sytuacje. A jest typowa AT pod sznurek stosowana z gornym ograniczeniem na 63.4
Jak popyt by sie uruchomil po kilkaset lub z tysiac czy trzy tys sztuk to stawiam na 90%, ze kurs bylby blokowany nadal. Niech kazdy wierzy w to co chce. Jeden kolo wam tu dobrze pisze i nie korzystacie z tej wiedzy.
I zamiast podciagnac to sprzedaje nizej? Raczej nie ma wyjscia bo co pojdzie w gore to (tu wpisz dowolne okreslenie) doklada pomalu kwita nizej i nie pozwala sprzedac wyzej. Ciekawe kto peknie pierwszy, hehe.
Nie ma sensu karmic trolli. Kolega juz napisal ze sprzedal i nadal tu siedzi i zawraca glowe. Mozna pomyslec dlaczego. Czasem wpadna inne wieloniki. Nie karmcie trolli to i beda sami siebie opluwac.
Dobra panie panowie wielokrotnie to pisałem no ale się powtórzę rockbridge na rok 2021 może też 2020(tak przypuszczam)ma taktykę inwestowania w spółki, które zmierzają na główny parkiet.beda tak długo stopować,blokować,zaniżać aż większość odda.popytu brak podaży też pozdrawiam
Na początku roku czytałem wywiad z typem od nich i jak się cofniemy rok wstecz i "zachowanie kursu"jak był w okolicach 85-96zl to już nie miałem złudzeń ,że to oni ale wiadomo wielu tu nie rozumie jak się gra na wymęczenie i jak chyba działa pkc pozdrawiam
To wytłumacz mi proszę, bo jestem chyba za głupi. Z każdym dniem spółka staje się mocniejsza i wg bardziej dostrzegana przez innych inwestorów, którzy mają ją na oku. Przecież nikomu nie będzie się opłacało zasypywać popytu na tym poziomie co teraz jeśli wyniki są coraz lepsze i c/z się obniża oraz premiera za rogiem. Dziady muszą zapłacić więcej tyle bo na pewno sporo mogą zebrać do 80 zł.
Nie staje sie dostrzegana przez innych inwestorow. Co cie sklania do takiej tezy? Masz na to jakies dowody? Jakby sie stawala to bylby popyt a nie ma. Jak lekko ktos kupi to powrot do bazy. Idealna fucha nawet nie musza sie starac trzasc kursem. Czasem zrobia czyszczenie SL ale chyba skumali ze SL nie ma na tych poziomach.
Patrz rok temu kurs 96zl ath fundusz,grubas nie istotne ustawiali zlecenia po lewej pkc np 5akcji cena 88zl i tak dobili kurs na 60zl jak ktoś sprzedaje to najprawdopodobniej oni to odbieraja.ludzie brali po 70-90zl i nie wytrzymali więc taktyka skuteczna.a teraz odrobina spekulacji uważam że po premierze WH kurs spadnie na 40zl tam dobija leszczy i podczas przejścia uwolnią kurs i śmiało będziemy mogli iść na północ pozdrawiam
Chyba jest nienormlany skoro przewidujesz 40 zł po premierze Warhammer, oczywiście przy totalnej porażce wszystko jest możliwe, ale przy dobrej premierze to było by chore.
Po pokazie trailer gameplay tko ustawione było na 49zl ale przed rozpoczeciem sesji zdjęli czas pokaże ja i tak tutaj jestem LT. Jeśli chodzi o sukces gry jak i spółki to jestem spokojny pozdrawiam
A ja jestem sklonny podpisac sie pod ta teza. Na dzis na 50% ale zobaczymy rozwoj dalszych wydarzen. Kwit jest cenny ale tutaj gra sie nawet nie rozpoczela dla ulicy.
Paliwa jest pod korek wrecz az tyle ze same nowe zlecena do 63 zl i powolutku w dol.
Jesli zejda znowu do 52 zl to scenariusz Johna bardzo prawdopodobny.
Obawiam sie, ze nie docenia Tomka. Tomek ma kase na dokupienie jesli bedzie promocja.
Serio - jesli czekacie az wywale to uprzejmie informuje, ze uczynie to po zakonczeniu calego programu motywacyjnego.
Pozdrawiam twardzieli :D