• To w końcu, jak jest? Autor: felek84 [89.78.41.*]
    Po wprowadzeniu reklam Unsolved awansowała na 7 miejsce najbardziej dochodowe przygodowe w google play. Na 8 pozycji jest Manor Matters! W sensortower region US również wyżej niż zazwyczaj a wprowadzili dopiero jedną z kilku opcji dodatkowej monetyzacji. Co do akcji, które zostaną wprowadzone do obrotu... niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę - to są akcje, które były od zawsze tzn od przekształcenia ze sp z o.o. w SA? Teraz po prostu dopuszczą je do obrotu na GPW?
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~takietam [79.162.239.*]
    Tak, przecież nie było żadnej emisji teraz. A co do pozycji w top gross to one nie uwzględniają wpływów z reklam.
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: felek84 [89.78.41.*]
    Tak wiem, że nie było emisji tylko chciałem rozwiać wszystkie wątpliwości "krzykaczy" na spadki o rozwodnieniu, dodrukowywaniu itp. To jeszcze lepiej, że nie wpływają. Być może zwiększyli UA po tej aktualizacji i dzięki reklamom jest większe zainteresowanie bo do tej pory główny powód niskich ocen to szybki brak energii.
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~takietam [79.162.239.*]
    Podejrzewam, że teraz badają odpowiedź na wprowadzenie reklam na małej grupie graczy. Ja na moich dwóch urządzeniach jeszcze nie dostałem aktualizacji do 2.6.0.0. Pewnie wprowadzą jakieś poprawki i globalnie wejdzie coś jak 2.6.1.0 itp. Także spokojnie czekamy ;) Też liczę na to, że możliwość "zarobienia" energii szybciej pozytywnie wpłynie na przychody. W komentarzach widać, że gra się bardzo podoba i graczy to bardzo boli, że nie mogą grać tylko muszą czekać. Do tego dochodzą gracze, którzy nie mają pieniędzy, niepełnoletni, lub tacy co nie wydają z zasady. Oni wszyscy będą się od teraz dokładać mam nadzieję ;)
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~JanuszB [45.128.38.*]
    Dodam jeszcze, ze wprowadzenie do obrotu to dlugi proces ktory zaczal sie jeszcze przed wzrostami i dotyczy osob nie tylko spoza zarządu ale w wiekszosci juz nawet niezwiazanymi z firma. Wiec mowienie o skoku na kase zarządu po wzrostach sa bezpodstawne.
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~house [77.253.7.*]
    Zobaczymy jak się to rozwinie po aktualizacji. Moim zdaniem zarobią więcej.
    Co do ceny akcji, to pierwszym pozytywnym newsie o zarobkach przejdziemy ze skrajnego pesymismu do euforii. Na Boombit przerabiam to co miesiac:)
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~Miecio [185.179.132.*]
    Widać, że dziś jest małe skupowanie. Jeszcze daleko nam do obrotów w marcowej euforii ale zawsze to coś i kolejny krok do większego przemiału.
    Dziś znowu małe zakupy. Ktoś coś wie i pewnie wypłynie niedługo...
    I proszę. 8 tys papieru łyknięte z rana. Fundy odkupują?
    Mam wrażenie, że ktoś chciałby sporo dokupić po niskiej cenie.
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~Filemon [5.172.255.*]
    Znamienne było pierwsze zlecenie na "k" 500 szt.po 17 zeta..Ktoś się pomylił czy tam zmierzamy?
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~6365 [212.182.105.*]
    Wygląda na ubijanie dna korekty .
    Kiedyś też były takie dziwne zlecenia później poszło mocno do góry. Poczekamy zobaczymy co się okaże.
  • Re: To w końcu, jak jest? Autor: ~Mniecio [37.225.27.*]
    Dzisiaj też pakiety szły i obroty wyraźnie wyższe niż w całym tygodniu. Coś się szykuje...
[x]
ARTIFEX -1,05% 15,14 2025-09-15 16:43:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.