Fakt mam 57.000 akcji BPC dopuszczonych I 2.200.000 na okaziciela. Zależy mi żeby spadły. Ten co tak uważa to chyba Klient z reklamy Media Markt . Normalne gdy portfel warty jest 150mln to chyba gorzej niż wart 300mln . Ale jak sie ma 500mln minimum to można rozdac akcjonariuszom 50 mln. Gdzie problem. Chodzi o bycie grupą z jednym pomysłem. Nie Leszczyną ani Spółdzielnią. W sumie jednoosobowa orkiestra nie zawodzi. Jak dotąd tylko wiatr w oczy I tyle z tych problemów. Co to dla Black Pearl? Wiaterek I chmurki dają napęd.
posłuchaj ! postaraj się zmniejszyć dawkę o połowę , a potem jeszcze o połowę .... zredukuj ilość nicków do dwóch i może osiągniesz jako taką równowagę... całkiem serio !
Niech trole ujadają. Zobaczycie po ile będą akcje wkrótce po splicie, ciekawych infach itd. A na razie żeby was wkó...ć przestawiam nienaruszalną część swojego pakietu wyżej. 2k może być?
Jeśli to prawda to DZIĘKUJEMY naszemu dobrodziejowi.
Motłoch jak motłoch wiele się od niego nie wymaga, on po prostu jest.
Akcjonariusze może i nie najgorsi, ale brakuje ogłady co poniektórym. Więc Panowie i Panie jak przyjdzie dzień sprzedaży, zamiast mamrotać i mruczeć lepiej pamiętać kto tu zakasał rękawy do pracy również dla nas.
Czy bogaty to taki inwestor co zarobił 1000% I teraz nie przedał przy plus 2000% I żałuje? Czy taki co kupił po 80 I przy 60 sprzedał z lamentem zamiast poczekać 6 miesięcy I wyjść z sowitym zarobkiem? Czy ten co dokupuje drobnymi paczkami bo okazja I czeka na wybicie poza horyzont 100.
Ten kto tu zainwestował długoterminowo:-) w długim terminie nie ważne kiedy kupił bo i tak będzie zarobiony. Oczywiście dobrze jest wykorzystywać takie "promocje" jak teraz i zwiększać pakiet:-)