Kto miał oddać to już oddał tak sądzę, dzisiaj widzimy mocny fake news, podpite obroty, ktoś to od razu ładnie skupił. Ciekawe kiedy wracamy do normalnych wycen
Wydajesz się mocno zaangażowany tutaj i dużo wiesz ( w przeciwieństwie do niejakiego rekina, zwykłego woblera ), ale Michale ile można pisać o niby ukrytym potencjale, czegoś co istnieje tylko w wyobraźni nabranych inwestorów… Była już tu karawana :), jechała jechała i została fatamorgana :)
Michale, szkoda Twojego potencjału na „małe” naganianie, bo akurat teraz nie idzie ? Lepiej się nie odzywać, wierzysz to czekaj cierpliwie, jak pisałeś masz dużo czasu…
Niech produkują się prostaki z kasą, bez przeglądu sytuacji, woblery ciągane na sznurku z wielkim ego, ale miękką fają :) Niech topią kasę ,,rekiny” :)
Dnia 2021-06-19 o godz. 07:41 ~rekin napisał(a): > Przy malym rozumku pozostaja tylko ataki personalne
I to jest właśnie twój problem wobler, nie zauważasz, że ty to robisz, a później obraca się wszystko przeciw tobie i jest reakcja:) Kasa to nie wszystko, szacunek do drugiego człowieka jest potrzebny, czas to zrozumieć.
Ja i tak będę tutaj wchodził i swoje pisał, mam sentyment do tego forum, a czy to jest naganianie? Po prostu widzę więcej plusów niż minusów a spostrzeżeniami się dzielę. Kolejna sprawa, nie wiem czy macie jakikolwiek wpływ na kurs, mam już lata doświadczenia z inwestorami z bankiera, tutaj raczej dużo kapitału się rzadko pojawia, raczej szczekacze w jedną lub drugą stronę, jeden widzi spółkę z kursem na księżycu a drugi mu odpisuje, że zaraz upadłość, i tak nam tutaj czas miło mija.
Poziom merytoryki jest malutki, ktoś kto prześwietla od lat raporty finansowe spółek lub ma informacje od kogoś w środku, raczej zostawi wiedzę dla siebie, dlatego też jestem taki spokojny o spółkę i jej kurs w przyszłości, kiedy wielkie wzrosty nastąpią, kto wie, ale czy nastąpią? Na pewno.
Dnia 2021-06-19 o godz. 14:35 ~Michał napisał(a): > Ja i tak będę tutaj wchodził i swoje pisał, mam sentyment do tego forum, a czy to jest naganianie? Po prostu widzę więcej plusów niż minusów a spostrzeżeniami się dzielę. Kolejna sprawa, nie wiem czy macie jakikolwiek wpływ na kurs, mam już lata doświadczenia z inwestorami z bankiera, tutaj raczej dużo kapitału się rzadko pojawia, raczej szczekacze w jedną lub drugą stronę, jeden widzi spółkę z kursem na księżycu a drugi mu odpisuje, że zaraz upadłość, i tak nam tutaj czas miło mija. > > Poziom merytoryki jest malutki, ktoś kto prześwietla od lat raporty finansowe spółek lub ma informacje od kogoś w środku, raczej zostawi wiedzę dla siebie, dlatego też jestem taki spokojny o spółkę i jej kurs w przyszłości, kiedy wielkie wzrosty nastąpią, kto wie, ale czy nastąpią? Na pewno.
Jak zawsze wypowiedź z klasą. Pozdrawiam i życzę powodzenia i w tej inwestycji, z czasem :)