• wymiana akcjonariatu Autor: ~Michał [178.43.247.*]
    Kto miał oddać to już oddał tak sądzę, dzisiaj widzimy mocny fake news, podpite obroty, ktoś to od razu ładnie skupił. Ciekawe kiedy wracamy do normalnych wycen
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~red [188.146.194.*]
    Wrócimy jak sie prezes z ekipa troche ogarnie,bo na razie to daje d.... za miedziaki.Zoto jest tylko dla zuchwałych .
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~Michał [178.43.247.*]
    Spółka robi swoje, wycena jest irracjonalna, nic tyle czekać na swoje, ja mam bardzo dużo czasu.
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~rekin [188.137.77.*]
    Giełda to narzędzie do przekazywania pieniędzy od niecierpliwych do tych cierpliwych.
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~heja [5.91.58.*]
    Cieniasy nie biznesmany
    Juz was widze z ta wasza filozofia, jak przyjdzie bessa ...
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~Michał [178.43.247.*]
    Pierw trzeba wiedzieć czym bessa jest, jakie są wtedy przepływy kapitału, ja się nie boje, ja na nią czekam
    Demagogia
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~afc [91.192.88.*]
    Wydajesz się mocno zaangażowany tutaj i dużo wiesz ( w przeciwieństwie do niejakiego rekina, zwykłego woblera ),
    ale Michale ile można pisać o niby ukrytym potencjale, czegoś co istnieje tylko w wyobraźni nabranych inwestorów…
    Była już tu karawana :), jechała jechała i została fatamorgana :)

• Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~afc [91.192.88.*]
    Michale, szkoda Twojego potencjału na „małe” naganianie, bo akurat teraz nie idzie ?
    Lepiej się nie odzywać, wierzysz to czekaj cierpliwie, jak pisałeś masz dużo czasu…

Niech produkują się prostaki z kasą, bez przeglądu sytuacji, woblery ciągane na sznurku z wielkim ego, ale miękką fają :)
    Niech topią kasę ,,rekiny” :)

Przy malym rozumku pozostaja tylko ataki personalne
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~afc [46.204.53.*]
    Dnia 2021-06-19 o godz. 07:41 ~rekin napisał(a):
    > Przy malym rozumku pozostaja tylko ataki personalne

I to jest właśnie twój problem wobler, nie zauważasz, że ty to robisz,
    a później obraca się wszystko przeciw tobie i jest reakcja:)
    Kasa to nie wszystko, szacunek do drugiego człowieka jest potrzebny, czas to zrozumieć.

Milego dnia, ty piszesz o szacunku ? ..... no comment
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~Michał [109.197.190.*]
    Ja i tak będę tutaj wchodził i swoje pisał, mam sentyment do tego forum, a czy to jest naganianie? Po prostu widzę więcej plusów niż minusów a spostrzeżeniami się dzielę. Kolejna sprawa, nie wiem czy macie jakikolwiek wpływ na kurs, mam już lata doświadczenia z inwestorami z bankiera, tutaj raczej dużo kapitału się rzadko pojawia, raczej szczekacze w jedną lub drugą stronę, jeden widzi spółkę z kursem na księżycu a drugi mu odpisuje, że zaraz upadłość, i tak nam tutaj czas miło mija.

Poziom merytoryki jest malutki, ktoś kto prześwietla od lat raporty finansowe spółek lub ma informacje od kogoś w środku, raczej zostawi wiedzę dla siebie, dlatego też jestem taki spokojny o spółkę i jej kurs w przyszłości, kiedy wielkie wzrosty nastąpią, kto wie, ale czy nastąpią? Na pewno.
  • Re: wymiana akcjonariatu Autor: ~afc [46.204.53.*]
    Dnia 2021-06-19 o godz. 14:35 ~Michał napisał(a):
    > Ja i tak będę tutaj wchodził i swoje pisał, mam sentyment do tego forum, a czy to jest naganianie? Po prostu widzę więcej plusów niż minusów a spostrzeżeniami się dzielę. Kolejna sprawa, nie wiem czy macie jakikolwiek wpływ na kurs, mam już lata doświadczenia z inwestorami z bankiera, tutaj raczej dużo kapitału się rzadko pojawia, raczej szczekacze w jedną lub drugą stronę, jeden widzi spółkę z kursem na księżycu a drugi mu odpisuje, że zaraz upadłość, i tak nam tutaj czas miło mija.
    >
    > Poziom merytoryki jest malutki, ktoś kto prześwietla od lat raporty finansowe spółek lub ma informacje od kogoś w środku, raczej zostawi wiedzę dla siebie, dlatego też jestem taki spokojny o spółkę i jej kurs w przyszłości, kiedy wielkie wzrosty nastąpią, kto wie, ale czy nastąpią? Na pewno.

Jak zawsze wypowiedź z klasą. 
    Pozdrawiam i życzę powodzenia i w tej inwestycji, z czasem :)

[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.