PATOLOGIA to ludzie sfrustrowani na wypowiedzeniach co tam pracuja, w sumie oni sami rozłozyli fundusz na łopatki, ale bez obaw fundusz już prawie wszystko wyprzedał i zostały im jakieś grosze, gorzej na innych spółkach bo muszą sprzedawać wszystko jak leci bo jednostki w umorzeniach
mówiłem że tutaj nie zarobicie, wczoraj była podbitka przed dystrybucją, na tej spółce gram od 15 lat i jeszcze nic nie zarobiłem, życze wam leszcze powodzenia bo ja przy następnej podbitce oddaje akcje, to nie dla mnie to coś !!!!
My leszcze widzimy co robi fundusz a jak chce w ramach swojej filozofii gdzie indziej mieszać to tylko trzymać kciuki że tu nie wróci więcej, ale żeby po 15 latach teraz kiedy się wycofuje ten fund się wyprzedawać no to szacun
Dnia 2021-06-15 o godz. 14:12 ~macrone napisał(a): > mówiłem że tutaj nie zarobicie, wczoraj była podbitka przed dystrybucją, na tej spółce gram od 15 lat i jeszcze nic nie zarobiłem, życze wam leszcze powodzenia bo ja przy następnej podbitce oddaje akcje, to nie dla mnie to coś !!!!
> jak to grasz od 15 lat i co? same straty buahhaahahhahaha
on w życiu jeszcze nie zarobił i pewnie nie zarobi bo to zwolniony p[pracownik funduszu który musi się gdzieś wyżalić, zestresowany i przegrany i na takich leszczach się zarabia