• dlaczego? Autor: ~Zuzek [217.211.144.*]
    kolejny pozytywny artykuł i rekomendacja, https://www.parkiet.com/Analizy/306149907-Atrakcyjne-wyceny-mocnym-argumentem-dla-inwestorow.html 

a kurs od miesiąca w d....

obroty jak w warzywniaku, jakieś argumenty za pozostaniem? bo serdecznie brak mi już sił
    wszystkie inne spółki zarabiają a tu zjazd za zjazdem

• Re: dlaczego? Autor: ~Amator [158.233.246.*]
    Też czekam. To bananowa giełda jest. Tu nie ma logiki. Właśnie sprzedałem inna spółkę bo czułem że dziś upier* kurs. I miałem racje. Tu tez przeczuwałem żeby sie tego pozbyć bo uwalą, niestety tak nie zrobiłem :/
  • Re: dlaczego? Autor: ~Inw [5.173.65.*]
    Ja czekam. Jak wystrzeli to w kilka dni. Tu zaraz mamy koniec kwartału i roku. Czas trzymać pod dywidendę
  • Re: dlaczego? Autor: ~Zuzek [217.211.144.*]
    obawiam się, że nawet mega wyniki nie ruszą znacznie kursu

w maju po publikacji wyników kurs na sesji minus 10%
    może powinni ogłosić upadłość, to wtedy będzie +50%

• Re: dlaczego? Autor: ~Adwersarz [83.22.68.*]
    Ktoś ewidentnie nadal skupuje, licząc na większą ilość, co wystarczająco tłumaczy systematyczne zaniżanie i wstrzymywanie wzrostu kursu. Znaczy to też okazję do dalszych zakupów przez wszystkich świadomych potencjału oraz perspektyw spółki, której wartość wciąż rośnie, za czym wcześniej czy później podąży również kurs...
  • Re: dlaczego? Autor: ~Adwersarz [83.22.68.*]
    Dodać powinienem, że zaledwie kilka miesięcy temu kupowałem te akcje po 31 zł. i jestem przekonany, że do końca roku ich cena powinna sięgnąć 100 zł...
    Dnia 2021-06-15 o godz. 13:02 ~Adwersarz napisał(a):
    > Ktoś ewidentnie nadal skupuje, licząc na większą ilość, co wystarczająco tłumaczy systematyczne zaniżanie i wstrzymywanie wzrostu kursu. Znaczy to też okazję do dalszych zakupów przez wszystkich świadomych potencjału oraz perspektyw spółki, której wartość wciąż rośnie, za czym wcześniej czy później podąży również kurs...

co skupuje? dzisiaj blisko zerowa podaż zerowy popyt, otwarcie dopiero grubo po 9:00
    obrót po 10:00 to 13tysi...
    gdzie widzisz skup?
  • Re: dlaczego? Autor: ~Inw [5.173.136.*]
    No a co było potem? Jakie obroty? Widzialeś jakie szły zakupy?
    serio? zakupy? przy obrocie 200tys.? zakupy?
    tutaj kursem można ruszyć już przy transakcji jedną akcją
    sprawdzone info
[x]
ABPL 0,96% 105,00 2025-09-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.