• Kwasy omega Autor: ~Jw [31.0.90.*]
    https://kopalniawiedzy.pl/nowotwor-kwasy-omega-3-wielonienasycone-kwasy-tluszczowe,33864
  • Re: Kwasy omega Autor: ~xxxxx [91.237.136.*]
    pluń na tych szmaciarzy .chce ci się jeszcze coś wyszukiwać na ich temat ? to banda nieudaczników mających wytyczony cel --oskubać nas .
    szczury wykorzystują okazje i wieją z tego wraku . pojawi się trochę chętnych na S i zostają obdarowani syfem .
    my czekamy jak na zbawienie na jakiś wzrost a tymczasem na 2 uwalą i wtedy będziemy lamentować . ja będę .
  • Re: Kwasy omega Autor: ~Ed [37.47.23.*]
    Nie dajcie sie oslubac z akcji.jemu tylko o to chodzi...pozniej bedziecie odkupywac wyzej
    i tak ileś wyskubie . ja nie mam kasy dla szmaciarza ot tak na wspomożenie żebraka .
    część muszę wywalić albo pp . a i tak zrobi że będą tyły .
    takich będzie więcej .
  • Re: Kwasy omega Autor: ~dami [5.173.252.*]
    Ed co tam za info SKOT sprzedał na maila ze odzyskales wiarę?
    Nie chce publicznie pisac...sa tu ludzie karka ktorzy pracuja nad sianiem paniki....ale jest dobrze
    Ed maila masz
    basmix73@vp.pl
    Podwójne dno rzeźbą .
    Dlatego w poniedziałek otwarcie 2,40 zrobili i na podobnym poziomie zamkną w piątek. To na tygodniowych świecach.oby nie chcieli drugiego dna ciągnąć w nieskończoność. Taka mała nadzieja na wizję poprawy sytuacji .
    Napisałem może w spamie jest
  • Re: Kwasy omega Autor: ~Jan [37.47.144.*]
    Ja 2/3 kapitału wrzuciłem na Torpol a 1/3 na Skotan. Wyszedłem z Mercatora ze stratą i z CD Projekt ze stratą ale obydwie straty poniżej 5% więc tragedii z tego nie robię. Pozdrawiam myślących. Aha dywidenda 30 czerwca na Torpolu 1,53 zł. Na dywidendzie odrobię poprzednie straty. Hej.
[x]
ONESANO -0,65% 0,92 2025-10-10 11:18:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.