• Ale tutaj kicha Autor: ~TXB [83.27.195.*]
    Ktoś jeszcze w to wierzy? Całkowity brak zainteresowania. Gdzie te tłumy które miały tu wejść?
    Nierozsądny naganiacz już nawet przestał wypisywać te swoje dyrdymały.

• Re: Ale tutaj kicha Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Z niezmienną wiarą nadal jestem na pokładzie.
  • Re: Ale tutaj kicha Autor: ~Niko [89.64.97.*]
    ja też jestem i powoli zwiększam pakiet. ta spółka jeszcze zaskoczy. lepiej brać teraz papier spokojnie niż później. kapitalizacja niska, przyszłościowa firma. tyle w temacie
  • Re: Ale tutaj kicha Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Ja również jestem . Na przyzwoitych plusach ze sporym pakiecikiem twardo trzymam i jeszcze delikatnie doskubuję od niewiarków i niecierpliwców.
  • Re: Ale tutaj kicha Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.248.*]
    Dziecko, ktoś niecierpliwy oddaje, ktoś cierpliwy zbiera. Przeczytaj ostatnie raporty ze zrozumieniem, przeanalizuj patenty i zgłoszenia patentowe pod kątem komercjalizacji to może coś z tego zrozumiesz. A jak to wszystko jest dla Ciebie za trudne to co tutaj robisz ?? To, póki co nie jest spółka do DT. No, ale każdy decyduje sam. Przypomnę tylko jak swego czasu odjechał pociąg z Krynicą Witamin, IGN i paroma innymi spółkami. Jak będzie tutaj ??? Czas pokaże. Dla mnie to inwestycja długoterminowa, ze wszystkimi tego ryzykami/skutkami, ale to wyłącznie mój wybór. Każdy jednak decyduje sam. A że dzisiaj dzieciaczki, chcą zarabiać w kasynie po 10 % dziennie, no to próbować szczęścia gdzie indziej, też ze wszystkimi ryzykami, bo na GPW ryzyko to esencja inwestowania.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.182.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.246.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    I znowu "etatowy" nierozsądny coś nabredził , skoro ktoś (nie ja ) zgłosił do moderatora.
  • Re: Ale tutaj kicha Autor: ~TXB [83.27.137.*]

Pawianie a to pisałeś ze zrozumieniem czy bez ? :D

"Dziękuję mendowatym trollom za ich syzyfowy wysiłek. Poza obrażaniem innych i dezawuowaniem dobrej spółki nie potraficie niczego innego, ale nawet to ostatnie Wam nie wychodzi, bo chciałem coś dokupić z ukrytego na 3,2 i niestety nic nie wyszło. Musicie się doszkolić w naganianiu na spadki,"

albo to

"Po arkuszu z dzisiejszej sesji, widzę, że obok Ciebie przybywa nowych inwestorów i 3,5 staje się powoli stabilnym wsparciem. "Żebrałem" po 3,36 ale nic nie wpadło :)"

Dalej ci nie wpada :D ?

Kolejna ciekawa teoria
    "Dość ciekawy tydzień na RDG. Niby papier poza kręgiem zainteresowania, ale jednak nikt nie oddaje, a cichutki i powolny skup trwa, aby wyrwać co się da w okolicach 3,4-3,7"

Nikt cię lepiej nie troluje niż ty sam.
    Jaki tu spokój , jak nierozsądny pawian zmienił terytorium . Wygląda mi też na to , że podążyły za nim ....... pawiany , które podobnie jak i on.......ryczały.
[x]
READGENE -3,96% 5,82 2025-11-10 12:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.